paulaa. Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Victoria napisał(a):fajny :loveu: ........... Dzięki :loveu: Nikt więcej nie obejrzy ? :-( Quote
darii_iia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Szczerze nie wiedziałam, że Scooby jest taki mądry. :lol: :loveu: Świetny filmik. :) Quote
paulaa. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 darii_iia napisał(a):Szczerze nie wiedziałam, że Scooby jest taki mądry. :lol: :loveu: Świetny filmik. :) Ja tam to wiem od zawsze. :lol: Poczułam dużą różnicę ucząc sztuczek inne psy. Dzięki ;) Kaaasia napisał(a):Zdolniacha z niego :smile: Dzięki :loveu: Dzisiaj skorzystaliśmy z Dnia Darmowej Dostawy i zamówiłam 12 palików, będzie w końcu slalom do ćwiczeń. :multi: Plus 4 dodatkowo na hopki. Nie damy się zimie! :smile: W końcu kiedyś trzeba przejść do tych jedynek, a planuje w sezonie 2013. :razz: I oczywiście przy okazji trochę smaczków i piszczałki, żeby scoob oprócz tunelu miał coś pod choinką :D Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 paulaa. napisał(a):Ja tam to wiem od zawsze. :lol: Poczułam dużą różnicę ucząc sztuczek inne psy. Dzięki ;) Dzięki :loveu: Dzisiaj skorzystaliśmy z Dnia Darmowej Dostawy i zamówiłam 12 palików, będzie w końcu slalom do ćwiczeń. :multi: Plus 4 dodatkowo na hopki. Nie damy się zimie! :smile: W końcu kiedyś trzeba przejść do tych jedynek, a planuje w sezonie 2013. :razz: I oczywiście przy okazji trochę smaczków i piszczałki, żeby scoob oprócz tunelu miał coś pod choinką :D z jakiego sklepu zamawiałaś??? :cool3: Quote
paulaa. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Marta_Ares napisał(a):z jakiego sklepu zamawiałaś??? :cool3: Z Karuska ;) Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 tez z karuska będę robić zamówienie spodobaly mi się te piłki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11709&cat=170 Quote
Kirinna Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 a mogłabyś podać linka do tych palików? Quote
paulaa. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Marta_Ares napisał(a):tez z karuska będę robić zamówienie spodobaly mi się te piłki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11709&cat=170 też się nad nimi zastanawiałam :smile: całkiem fajnie wyglądają Kirinna napisał(a):a mogłabyś podać linka do tych palików? http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1476&cat=204 ;) Quote
Illusion Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 W animalii są po 3zł z groszami, przepłaciłaś :evil_lol:. Aportek na jedzenie możesz zrobić ze zwykłego piórnika-tuby :). Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja też mam trochę przeszkód i czasami nudno mi tak samej biegać :<. Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 W castoramie były podobne i je nabyłam :) ale potrzebuję działki, bo nie chce mi się nigdy z nimi do lasu chodzić :D Quote
paulaa. Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Illusion napisał(a):W animalii są po 3zł z groszami, przepłaciłaś :evil_lol:. Aportek na jedzenie możesz zrobić ze zwykłego piórnika-tuby :). Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja też mam trochę przeszkód i czasami nudno mi tak samej biegać :<. Oj tam, ale przesyłka pewnie sporo. :D A tak przynajmniej jeszcze kupiłam pare pierdół, jak ulubione piszczałki Scooba, których nigdzie nie mogłam znaleźć :smile: No szkoda. :-( Soko napisał(a):W castoramie były podobne i je nabyłam :) ale potrzebuję działki, bo nie chce mi się nigdy z nimi do lasu chodzić :D Oo, to nie widziałam u nas :smile: Ja mam działkę , ale mini niestety (pracowniczą), więc na prawdziwe torki i tak muszę jechać w teren. :roll: Ale w sumie na slalom i ze 2 hopki będzie w sam raz. Abietis napisał(a):Świetny filmik:loveu: Dzięki. :loveu: Quote
Soko Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 U mnie na ambicjach się skończyło, i tak wtykałam potem kije w piasek do slalomu ;p Quote
Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [QUOTE=paulaa.;20065729 A ja tak wstępnie spytam, czy byłby ktoś chętny na mini treningi agility, na nieogrodzonym terenie ,dzikim, ale zadbanym i niewiele ludzi się tam kręci, na domowej roboty przeszkodach, w zimę (kiedy nie będzie śniegu, więc terminy mogą być bardzoo różne) ? :smile: [/QUOTE] ja zobaczę ;) może raz spróbuję zależy jak będzie z dojazdem ;) i czy daleko od przystanku do tego miejsca, bo warszawy kompletnie nie znam . i czy dora bedzie w stanie na takim terenie cwiczyc :roll: Quote
paulaa. Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja zobaczę ;) może raz spróbuję zależy jak będzie z dojazdem ;) i czy daleko od przystanku do tego miejsca, bo warszawy kompletnie nie znam . i czy dora bedzie w stanie na takim terenie cwiczyc :roll:[/QUOTE] Przystanek Centrum Olimpijskie, czy coś takiego. ;) (obok Stadniny Agmaja) A jak ostatnio tamtędy jechałam (bo wracam tamtędy z treningów), koło 14-15 nie było ani jednego ludzia, ani psa. Wcześniej widziałam tam szkolenia jakieś, albo raz ktoś rozłożył slalom, a teraz jak jest zimniej pusto (:multi:), więc może nie byłoby tak źle. ;) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ta może mięso do Warszawy bym przygarnęła :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Hej :loveu: A dobry byłby dojazd na te treningi ? Quote
paulaa. Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Sonka95']Hej :loveu: A dobry byłby dojazd na te treningi ?[/QUOTE] 114 z Al.Reymonta równo 15 min, więc w miarę blisko :smile: Pierwszy trening planuję jakoś w przerwie świątecznej. ;) Mam sporo rzeczy do dopracowania ze Scoobem, już obmyślam torki. Ciekawa jestem czy coś z tego wyjdzie. :D Quote
Sonka95 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Jak patrzyłam też na mapkę to można dojechać 116 , a potem się przesiąść w 114. No my z chęcią byśmy wpadły jakiegoś dnia by spróbować Sonki sił na torku :) Quote
paulaa. Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 (edited) [quote name='Sonka95']Jak patrzyłam też na mapkę to można dojechać 116 , a potem się przesiąść w 114. No my z chęcią byśmy wpadły jakiegoś dnia by spróbować Sonki sił na torku :)[/QUOTE] No spoko ;) Tylko Monika proszę odpisuj też na PW, bo nie będę wszystkich godzin ustalać w galerii :D Ale jak już jestem w temacie mini treningów, to wstępnie miał być 1-2 psy a zrobiło się ze Scoobem 5. :D Zobaczymy jeszcze kto ostatecznie dołączy. Jako że większość psów jest początkująca, to mam przygotowane 2 rodzaje torków. Wstępnie: Gr. początkująca: - sznaucer średni (imienia nie znam ? ) - Dora - husky, jeśli Ola się zdecyduje i się nie zgubi po drodze. :lol: - Sonia - mix. ( waszego poziomu jeszcze nie znam, wrazie czego dołączycie do nas, albo będziecie robić coś dodatkowo ;) ) - Boni - beagle - Lusia - york Gr. średniozaawansowana: Scooby - spaniel Edited December 6, 2012 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 raz na pewno przyjade :D no chyba że tak jak piszesz-zgubie się. :D Quote
Victoria Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Eeej a Lusiaa?? :mad: zapomniałas o nas :eviltong: plus nasza jedna hopka jeśli tata raczy zawiezc :evil_lol: Quote
Recommended Posts