paulaa. Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 (edited) Papiś. :loveu::lol: I na koniec B&W Wiem, że niektóre zdjęcia są za duże, ale coś się schrzaniło na photobucket i nie wiem co robić.. jedna zdjęcia się zmniejszyły , inne nie.. :roll: Edited November 24, 2012 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 mnie też nie działa ;) w takim razie potem zobaczę. Quote
paulaa. Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Przekombinowałam coś przy zmniejszaniu chyba... :evil_lol: Sorki, zaraz spróbuję to naprawić A ja dzisiaj odkryłam suuper miejsce do pracy nad Scoobem. :loveu: Już mamy idealne miejsce na weekendowe spacery. :smile: Tylko nie brałam aparatu :shake: Quote
monika15 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Teraz już widzę ;) http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/sku11.jpg Scoob'iemu świetnie w zielonym:loveu: Quote
paulaa. Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Kirinna']ale macie fajnie z tym torkiem torek niestety średnio się do czegokolwiek nadaje, nie wiem jaki idiota wymyślał te przyrządy :roll: plusem jest w sumie tylko kładka, ale i tak jest beznadziejna w porównaniu z tą w Siedlcach. :smile: [quote name='monika15']Teraz już widzę ;) http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/sku11.jpg Scoob'iemu świetnie w zielonym:loveu: dzięki. :loveu: teraz mamy jakieś 60% akcesoriów w kolorze zielonym, uwielbiam go na nim :lol: Quote
Victoria Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu1.jpg dasz mi w pełnym rozmiarzee?? :modla: :grins: Ukradne Ci focisze do nas ;d Quote
Aleksa. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 No yorczka zarosła i od razu lepiej :loveu; słodka jest taka mini.:loveu: http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu6.jpg http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu7.jpg Quote
Natalia&Cody Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale macie zarąbiste te szelki!! :D Quote
Izabela124. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fajne zdjęcia :) Yorczyk śmiechowy :D Quote
paulaa. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze :loveu: Na razie, nie mam nowych Scoobowych fotek, może po weekendzie coś się pojawi :smile: Za to zdjęcie niespodzianka, co zastałam po pół godzinnej nie obecności, w sklepie pod blokiem. :roll: Tata kupił mi duże pudełko Kinderków (:loveu:), zdążyłam zjeść jeden, zawsze zostawały na stole w pudełku i nigdy nic takiego się nie działo , nie wiem co mu odwaliło... ale z 7 Kinderków i pudełka zostało o tyle... Myślałam, że go udusze.. Szczególnie, że patrząc po pozostałościach, większość zjadł razem z papierkami, no i czekolada to zawsze ryzyko (szczególnie, że dzień wcześniej zrzucił i zeżarł talerz ciatek które piekłam dobre pare godzin)... :angryy: Na szczęście rewolucji nie było, ten pies ma chyba żołądek ze stali patrząc ile dziwnych rzeczy ma na swoim kącie.. w tym chyba 1000 siatek foliowych. :lol: Jak widać teraz już nawet nie będę mogła zostawiać nic w pudełkach, on chyba nigdy nie oduczy się wyjadania ze stołu. :roll: Za sprytne i inteligentne to małe rude gówno. :eviltong: Quote
motyleqq Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Etna kiedyś zwinęła i zeżarła całą tabliczkę czekolady, też miałam stracha, ale ją nic nie rusza :evil_lol: Quote
paulaa. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 I mam pytanko.. Macie jakieś pomysły na co oprócz piłek można jeszcze biegać z psem na agi ? U nas niestety piłki na sznurku i szarpaki odpadają, bo są olewane... Jedzenie średnio sobie wyobrażam, bo przy mecie, zawsze jestem na tyłach.. :evil_lol: W weekend mamy treningi i nie mam pomysłu, ostatnio Scoob wariuje z piłkami, a ja mam już dość tracenia przebiegów, bo Scooby zadowolony siedzi w trawie z piłką... niestety ma na zajęciach już stałe miejsce gdzie z nią odbiega i wtedy nie ma na niego rady, gdy próbuje ją zabrać, myśli, że to zabawa.. :roll: Popracujemy nad tym ( już wcześniej było super, nie wiem co mu znowu odwaliło.. ), ale na razie chce te ostatnie treningi przed zimą biegać na 100% i już sama nie wiem co robić.. edit: może skarpetka ? :evil_lol: próbował ktoś kiedyś ? haha. Spróbuje go dzisiaj nakręcić, ciekawa jestem czy się poszarpie.. Quote
motyleqq Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 po pierwsze: nauczyć go porządnego aportu i zabawy z Tobą. a doraźnie: może aporty w które wkłada się żarcie? wtedy będziesz mogła mu podać żarcie, mimo że zostajesz z tyłu ;) Quote
kopra Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 moja Tośka jak miałam dwa miesiące zjadła dwa duże mikołaje w czekoladzie razem ze sreberkiem, ale nic jej na szczęście nie było :] Quote
paulaa. Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 motyleqq napisał(a):po pierwsze: nauczyć go porządnego aportu i zabawy z Tobą. a doraźnie: może aporty w które wkłada się żarcie? wtedy będziesz mogła mu podać żarcie, mimo że zostajesz z tyłu ;) wiem, wiem, ale już chwilami nie mam siły do niego. :oops: kurcze, będę musiała coś pokobinować, ale nie zdąże nic takiego kupić do jutra.. ;d kopra napisał(a):moja Tośka jak miałam dwa miesiące zjadła dwa duże mikołaje w czekoladzie razem ze sreberkiem, ale nic jej na szczęście nie było :] Scooby jakieś 1,5 kg sernika w dzień wigilii. :evil_lol: Niezapomniany widok... wyglądał jak mały balon. :lol: Zresztą tak jak pierwszego dnia w domu jako 6 tygodniowe maleństwo dobrał się do worka z karmą, gdy wyszłam kupić mu pierwsze legowisko...:roll: od małego był zdolniachą :lol: spaniele to chyba mają w genach.. :D A ja nie chce zapeszać, ale możliwe że jutro będę miała 1 raz filmiki z treningu :cool3: Trzymajcie kciuki! Quote
Victoria Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [QUOTE=paulaa.;20061916A ja nie chce zapeszać, ale możliwe że jutro będę miała 1 raz filmiki z treningu :cool3: Trzymajcie kciuki! hahahaha właśnie nie zapeszaj :diabloti: a spróbuj z frisbee :eviltong: Quote
darii_iia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Scoob. :loveu: Świetne ma te jasne włosy na łapach i klacie. :lol: Quote
paulaa. Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 darii_iia napisał(a):Scoob. :loveu: Świetne ma te jasne włosy na łapach i klacie. :lol: Dzięki, też je lubie. :loveu: Najlepsze jest to, że teraz ciągle ludzie mnie pytają, czy mu je utleniałam :D A ja tak wstępnie spytam, czy byłby ktoś chętny na mini treningi agility, na nieogrodzonym terenie ,dzikim, ale zadbanym i niewiele ludzi się tam kręci, na domowej roboty przeszkodach, w zimę (kiedy nie będzie śniegu, więc terminy mogą być bardzoo różne) ? :smile: Bo niestety koszty hali są bardzo wysokie, było za małą chętnych i nie będzie zajęć w zimę. (:placz:) Więc zaczynam kombinować... :smile: I zobaczyłam ten fajny terenik, dojazd też ok. Tata obiecał w razie czego przewieźć przeszkody ( uważa, że taniej mu to wyjdzie i tak niż zajęcia :D ). Tylko samej tak dziwnie..a tak zawsze mogę coś pomóc, doradzić, chociaż nie uważam się za specjalnego znawcę, żeby nie było. ;) Jak na razie przeszkody to: 2 drewniane hopki ze skrzydłami, 3 czy 4 z pcv, niestety narazie bez regulacji, smallowe, ale coś pokombinuje, koło i tunel ( ale wkrótce będzie drugi). Więc coś się z tego da ułożyć. ;) Możliwe, że skombinuje też pastuchy na slalom i spróbuje pokombinować ze skokiem w dal (oczywiście hand made :D ). I to by było na tyle, bo rzeczy musza się pomieścić w samochodzie, więc kładki, palisady odpadają. :lol: Własne przeszkody oczywiście mile widziane :eviltong: No więc to tak na razie wstępny plan. :smile: Co z tego wyjdzie, nie wiem, nic nie obiecuję. ;) Ale będę na bierząco informować Quote
Abietis Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 paulaa. napisał(a): może skarpetka ? :evil_lol: próbował ktoś kiedyś ? haha. Spróbuje go dzisiaj nakręcić, ciekawa jestem czy się poszarpie.. U nas sznur ze skarpetek są jedną z fajniejszych zabawek, Mila ciągle je ze sobą nosi i komuś podtyka, nawet na spacery czasem chce je zabierać:evil_lol: Związałam stare, podziurawione skarpety (zresztą większość dziur, to jej sprawka:diabloti:) i zabawka gotowa:cool1: Quote
paulaa. Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Abietis napisał(a):U nas sznur ze skarpetek są jedną z fajniejszych zabawek, Mila ciągle je ze sobą nosi i komuś podtyka, nawet na spacery czasem chce je zabierać:evil_lol: Związałam stare, podziurawione skarpety (zresztą większość dziur, to jej sprawka:diabloti:) i zabawka gotowa:cool1: Ooo, dobry pomysł z tym związaniem skarpet, dzięki :smile: Obiecany filmik jesienny :cool3: [video=youtube;Pjxtm1k-zYo]http://www.youtube.com/watch?v=Pjxtm1k-zYo[/video] Większość nagrań z mojego telefonu, stąd ten dziwny pionowy wymiar filmiku, ale nic nie mogłam na to poradzić. :shake: Quote
Recommended Posts