paulaa. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja sobie jutro pościągam muzykę żebym miała co słuchać w samochodzie, bo książka skończona. :p No ja biorę ipoda, ale i tak pewnie będę spać. :lol: Z przerwą na KFC. :loveu::loveu::loveu: Quote
wikikoniki Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 paulaa. napisał(a):31.07. ;) O 5 nad ranem. :placz::placz: Chociaż nie wiem czy mi się uda wstać, znając moje zdolności. :roll: a potem zamuł na treningu :diabloti: nie wiem jak mój pies to wytrzyma ale my prosto z zawodów jedziemy na obóz ;P Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 paulaa. napisał(a):No ja biorę ipoda, ale i tak pewnie będę spać. :lol: Z przerwą na KFC. :loveu::loveu::loveu: Ja nawet jak śpię, to muzyki będę słuchała, jak zawsze :diabloti: a jak się skończy, to się budzę :evil_lol: Quote
paulaa. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 wikikoniki napisał(a):a potem zamuł na treningu :diabloti: nie wiem jak mój pies to wytrzyma ale my prosto z zawodów jedziemy na obóz ;P A mój na odwrót z obozu (10dni) prosto na zawody, więc nie wiem jak to będzie, będę musiała go oszczędzać.. :roll: Bo 10.08 mamy jeszcze trening, potem długa podróż i na drugi dzień rano zawody... :shake: ale mam nadzieje, że damy radę a zamuł będzie i to totalny. :diabloti: mam nadzieje, że nie ośmieszę się już pierwszego dnia dużą ilością gleb. :lol: Aleksandra95 napisał(a):Ja nawet jak śpię, to muzyki będę słuchała, jak zawsze :diabloti: a jak się skończy, to się budzę :evil_lol: ja nie potrafię spać i słuchać muzyki jednocześnie. :eviltong: nawet w radiu mnie wtedy irytuje. Chociaż znając mnie tak będę się całą drogę denerwować, że wgl nie usnę, już mnie brzuch boli na samą myśl. :lol: Najwyżej nas wywalą jak mojemu psu odwali, to będziemy te 10 dni w Gdańsku, więc nie będzie masakry. Jak Dora też coś odwali, to pojedziecie z nami. :evil_lol: Quote
paulaa. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Wypluj to :D ma być dobrze :) No będzie, będzie. :D Mam nadzieje Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jedziecie do Sopotu ? :megagrin: :shiny: :kciuki: :Cool!: Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wikikoniki napisał(a):jedziecie do Sopotu ? :megagrin: :shiny: :kciuki: :Cool!: nom :razz: pewnie się ośmieszymy, ale kiedyś w końcu trzeba się udać na ten 'prawdziwy' debiut. :D Quote
DomixX Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 E tam, wypadniecie bardzo dobrze, ja to wiem :) Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):nom :razz: pewnie się ośmieszymy, ale kiedyś w końcu trzeba się udać na ten 'prawdziwy' debiut. :D JEJEJEJEJEJEJEJEJEJ. :D :loveu: a macie gdzie spać ? :p Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 DomixX napisał(a):E tam, wypadniecie bardzo dobrze, ja to wiem :) dzięki, też bym chciała tak pozytywnie myśleć. :D wikikoniki napisał(a):JEJEJEJEJEJEJEJEJEJ. :D :loveu: a macie gdzie spać ? :p też się ciesze. :loveu: tak, w Gdańsku mamy wolne mieszkanie rodzinki, więc z tym nie ma problemu, dlatego może nawet zostaniemy tam ciut dłużej jak się uda. :smile: Quote
DomixX Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):dzięki, też bym chciała tak pozytywnie myśleć. :D Trzeba pozytywnie myśleć, wtedy nastawienie jest od razu inne. Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a): też się ciesze. :loveu: tak, w Gdańsku mamy wolne mieszkanie rodzinki, więc z tym nie ma problemu, dlatego może nawet zostaniemy tam ciut dłużej jak się uda. :smile: a startujecie w zerówkach ? ja zastanawiam się, na którą przyjechać, żeby nie usmażyć psa :D a gdzie macie w Gdańsku to mieszkanko ? :) Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 DomixX napisał(a):Trzeba pozytywnie myśleć, wtedy nastawienie jest od razu inne. No staram się, bo mój pies jest strasznie wrażliwy na jakąkolwiek presję, wtedy od razu się wycofuje, więc nawet jak jestem maksymalnie wnerwiona na niego to na treningu muszę być mega pozytywna, a jest to nie łatwe.. :lol: Ale jak na razie jestem na etapie jak będzie to będzie, mam duże wsparcie z klubu, słysząc relacje z ich debiutów. :smile: Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wikikoniki napisał(a):a startujecie w zerówkach ? ja zastanawiam się, na którą przyjechać, żeby nie usmażyć psa :D a gdzie macie w Gdańsku to mieszkanko ? :) Tak, w zerówkach. ;) A nie trzeba rano, żeby się zarejestrować ? Bo w sumie później biegi mają zerówki i sama wolałabym później przyjechać, ale na treningowych było tak, że wszyscy przed 8 czy tam 9 żeby się zarejestrować. :roll: ale szczerze mówiąc to nie wiem jak to jest, nie mogę info znaleźć. :eviltong: Nie wiem dokładnie szczerze mówiąc, nigdy tam nie byłam jeszcze, nie było okazji. :lol: Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 pisałam do Sopotu i odpisali, że biuro jest cały dzień otwarte i wystarczy przynieść książeczkę przed pierwszym przebiegiem. czekam teraz na jakiś rozkład o której co będzie, mam nadzieję, że napiszą gdzieś. Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 wikikoniki napisał(a):pisałam do Sopotu i odpisali, że biuro jest cały dzień otwarte i wystarczy przynieść książeczkę przed pierwszym przebiegiem. czekam teraz na jakiś rozkład o której co będzie, mam nadzieję, że napiszą gdzieś. Ooo no to super. :smile: A bierzecie namiot ? Bo ja już sama nie wiem czy jest sens Mam nadzieję, że będzie sporo miejsc w cieniu... i nie będzie upału. :roll: Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a):Ooo no to super. :smile: A bierzecie namiot ? Bo ja już sama nie wiem czy jest sens Mam nadzieję, że będzie sporo miejsc w cieniu... i nie będzie upału. :roll: nie mam namiotu i dlatego było by super gdybyś wzięła i gdyby wcisnęła się tam Neska :) wiem, że będzie jeszcze Kasandra z Blancą, one też nie mają namiotu ;) Quote
wikikoniki Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 ej, jesteś zapisana ? bo już jest 98 osób na 100... edit: szukałam cię w S-kach XD Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Zapraszamy na bloga! http://scoobyspaniel.blogspot.com Na razie jeszcze w formie bardzo roboczej, bo nie znam się na tworzeniu blogów, ale jest! :lol: Quote
kajkoowa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wrzucam bloga w zakładce, coby mieć was pod ręką :D Quote
Paula03 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Na bloga będziemy zaglądać :) Dodam was sobie na moim blogu :D Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Kaja10014 napisał(a):Wrzucam bloga w zakładce, coby mieć was pod ręką :D Paula03 napisał(a):Na bloga będziemy zaglądać :) Dodam was sobie na moim blogu :D dzięki :loveu: A ja próbowałam zrobić nowy nagłówek przed chwilą, to mi wyszło takie coś: http://img835.imageshack.us/img835/7351/nagloweeek111.jpg Nie nadaję się do tego. :D Quote
Paula03 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paulaa. napisał(a): A ja próbowałam zrobić nowy nagłówek przed chwilą, to mi wyszło takie coś: http://img835.imageshack.us/img835/7351/nagloweeek111.jpg Nie nadaję się do tego. :D Dobrze jest :D Ale jak chcesz to może kogoś poproś żeby ci zrobił :) Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Paula03 napisał(a):Dobrze jest :D Ale jak chcesz to może kogoś poproś żeby ci zrobił :) No właśnie chyba muszę poszukać czy ktoś robi, bo obecny zbyt zimowy.. Tylko za darmo, bo ktoś mi kiedyś proponował zrobić bloga, ale za 40zł.. :roll: Quote
Recommended Posts