paulaa. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']"Ciekawa jestem ile z was nie skorzystałoby z takiej okazji. :eviltong:' jasne, że pewnie każdy by skorzystał, ale raczej z tego że możesz mieć lepszy obiektyw, a nie body.;) Bo chyba bez sensu zmieniać body skoro jest w porządku :) Ja na Twoim miejscu skoro tak bardzo nalegasz na coś nowego co Ci umożliwi się rozwijać w tym wybrałabym dobry obiektyw.;) Kase, ktora dziadek chce przeznaczyć na nowe body i obiektyw, jak sama wspominałaś już od razu lepszy, to lepiej całą ta kwotę przeznaczyć na obiektyw nie sądzisz ? Widzisz, tylko dziadek najchętniej wymieniłby samo body... ;) A ja tylko potakuję, póki nie muszę płacić. Zresztą chodzi po sklepach (wszyscy sprzedawcy go znają. :evil_lol:) i naradza się ludzi co najlepiej zrobić, doradzili mu zmianę body, na jakiś półprofesjonalny, plus lepszy obiektyw, bo niby samego obiektywu nie ma sensu. W zakupie tego obiektywu i puszki rok temu też nie miałam nic do gadania... Quote
Aleksa. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='paulaa.']Widzisz, tylko dziadek najchętniej wymieniłby samo body... ;) A ja tylko potakuję, póki nie muszę płacić. Zresztą chodzi po sklepach (wszyscy sprzedawcy go znają. :evil_lol:) i naradza się ludzi co najlepiej zrobić, doradzili mu zmianę body, na jakiś półprofesjonalny, plus lepszy obiektyw, bo niby samego obiektywu nie ma sensu. W zakupie tego obiektywu i puszki rok temu też nie miałam nic do gadania...[/QUOTE] Ale sprzęt ma chyba zadowolić ciebie, a nie dziadka,prawdaa ? ;) Quote
Soko Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Gołosłowny dziadek.. oj skąd ja to znam, mi już naobiecywał też wszystkiego, miałam mieć niedźwiadka i w ogóle :evil_lol: Quote
paulaa. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ale sprzęt ma chyba zadowolić ciebie, a nie dziadka,prawdaa ? ;)[/QUOTE] Ma zadowalać jego i mnie jednocześnie. ;) A dziadek bardzo lubi decydować o wszystkim. Zresztą przez to, że to on płaci, muszę potem pstrykać zdjęcia na wszystkich imprezach okolicznościowych.. :roll: Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 w fotografii już trzeba się liczyć że dużo kasy się włoży w sprzęt, mam tu na myśli obiektywy, no ale jak mówisz 'półprofesjonalny' moim zdaniem ktoś kto się zna na fotografii, robi dobre zdjęcia, kupuje lepszy sprzęt nie po to żeby zdjęcia były lepsze, tylko żeby mieć więcej możliwości na uzyskiwanie takich zdjęć, w końcu to już półprofesjonalny;) Nie wiem o jakich pieniądzach mówisz, ale wydaje mi się że za tą kwote mogłabys sobie spokojnie kupić naprawdę dobry obiektyw, albo nawet nie jeden. Ja jak kupiłam sobie heliosa, była widoczna już różnica, a to tylko 50zł ;) Quote
vaness Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 paulaa. napisał(a):Ma zadowalać jego i mnie jednocześnie. ;) A dziadek bardzo lubi decydować o wszystkim. Zresztą przez to, że to on płaci, muszę potem pstrykać zdjęcia na wszystkich imprezach okolicznościowych.. :roll: hahahh :evil_lol: jak ja nie lubię robić zdjęć na takich imprezkach ... :D Quote
paulaa. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Ktoś mi powie, czy często na zawodach w A0 jest stolik i czy zawszę z tym sygnałem piszczącym pochodzącym nie wiadomo skąd ? :roll: Bo ja jestem w szoku, byłam pewna, że w zerówkach jest koło (które zresztą nam świetne wychodzi... bo na nie się nastawiałam ) a nie ma stolika.. :oops: Teraz obejrzałam filmiki i jestem w szoku. Nie wiem jak mój pies zareaguje na te dźwięki i wgl nie ćwiczyliśmy nigdy stolika, tylko na...Wandrusie, a to się chyba nie liczy. :eviltong: Ale mamy dobre zostań, więc może jakoś przetrwa, chociaż pewnie dostanie zawału jak będą te 'piszczałki' odliczające :D Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 to w 0 jest stolik? ja na kwalifikacjach do mistrzostw kilka lat temu nie widziałam. w ogóle na oczy nigdy stolika nie widziałam, na żadnych zawodach w 0 i 1:-o Quote
Soko Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nie ma huśtawki i slalomu, ale stolika chyba też nie widziałam.. Dziewczyny, Wy macie jakiś nocleg w Sopocie, czy coś..? Bo na razie okazuje się wszystko stoi pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy będzie jak przenocować.. Quote
motyleqq Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kirinna napisał(a):to w 0 jest stolik? ja na kwalifikacjach do mistrzostw kilka lat temu nie widziałam. w ogóle na oczy nigdy stolika nie widziałam, na żadnych zawodach w 0 i 1:-o bo to jest chyba rzadko używana przeszkoda Quote
paulaa. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 (edited) Soko napisał(a):Nie ma huśtawki i slalomu, ale stolika chyba też nie widziałam.. Dziewczyny, Wy macie jakiś nocleg w Sopocie, czy coś..? Bo na razie okazuje się wszystko stoi pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy będzie jak przenocować.. Ja akurat mam farta, bo jest puste mieszkanie w Gdańsku, rodziny, która jest w ameryce, m.in dlatego padło akurat na Sopot.. ;) motyleqq napisał(a):bo to jest chyba rzadko używana przeszkoda I dzięki Bogu :D ale teoretycznie jest dopuszczona do A0, sprawdzałam dziś... edit: Mieliśmy dzisiaj porządny spacerek na Fortach. Jako, że wczoraj mnie nie było i Scoob prawie cały dzień siedział sam w pokoju, trzeba było to nadrobić. :smile: Dzisiaj śmigał za piłką w wodzie jak i na lądzie nie zmordowany. Trzeba wyrobić kondycję przed obozem, chociaż i tak na nią nie może narzekać, co innego pańcia. :D Ale zauważyłam (zresztą nie tylko ja, też instruktor), że odkąd ma w wakacje więcej ruchu, zaczął ciut przyśpieszać na torze, z czego się bardzo cieszę, zresztą on zawsze daje z siebie wszystko. Mam kilka fotek... niestety program sie popsuł i nie mogłam ich nawet podciąć. :roll: Wchodzenie do wody ala Scooby, czyli jak dama. :lol: I chlup.. Edited July 22, 2012 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 pies tonie a pańcia fotki mu strzela :diabloti: Quote
cockermaister Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Tylko dwie fotki ?! to się nie liczy :diabloti::evil_lol: ja chce więcej :mad: Quote
darii_iia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ahahha, dama powinna z gracją wejść do wodu, lub zrobić lekkie 'plum', a nie 'chlup'. :evil_lol: Quote
motyleqq Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 nie wierzę, my też byliśmy dziś na fortach!! :lol: Quote
patusiove Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Witamy się w Scoobydowej galerii. <3 :wink: Uroczy psiak. :loveu: Quote
paulaa. Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):pies tonie a pańcia fotki mu strzela :diabloti: e tam tonie, on ciągle jakieś akrobacje w tej wodzie wyczyniał dziś. :lol: sierota ma problem z wchodzeniem :evil_lol: cockermaister napisał(a):Tylko dwie fotki ?! to się nie liczy :diabloti::evil_lol: ja chce więcej :mad: nikt się nie odzywał, to nie dawałam więcej. :shake::diabloti: darii_iia napisał(a):Ahahha, dama powinna z gracją wejść do wodu, lub zrobić lekkie 'plum', a nie 'chlup'. :evil_lol: bo to taka nowoczesna wersja damy, ale trzeba przyznać, że wchodzi efektownie. :lol: motyleqq napisał(a):nie wierzę, my też byliśmy dziś na fortach!! :lol: my byliśmy jak jeszcze pusto było, gdzieś koło 12 ;) ale nie miałam pojęcia, że też się dziś wybieracie. :eviltong: patusiove napisał(a):Witamy się w Scoobydowej galerii. <3 :wink: Uroczy psiak. :loveu: Witamy i zapraszamy częściej. :razz: Dzięki. :loveu: Quote
motyleqq Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 my też nie mieliśmy, póki się nie wybraliśmy :lol: ale wieczorem byliśmy Quote
darii_iia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 paulaa. napisał(a): bo to taka nowoczesna wersja damy, ale trzeba przyznać, że wchodzi efektownie. :lol: Widzę, że dama lubi efektowne wejścia. :lol: Resztę fot poproszę. :) Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 W taki razie jeszcze was pomęczę resztą gniotów z wczoraj, skoro sami chcecie :eviltong: Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Tu nie trafiłam, że światłem. :placz: Wkrótce reszta. Quote
Aleksa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://img196.imageshack.us/img196/5153/scoobpd.jpg Tu słodko wyszedł. aaaa już niedługo będę mogła go całą dobę miziać.:loveu: Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):http://img196.imageshack.us/img196/5153/scoobpd.jpg Tu słodko wyszedł. aaaa już niedługo będę mogła go całą dobę miziać.:loveu: Jeszcze będziesz go miała dość. :D Reszta fotek, prawdopodobnie już ostatnie przed obozem, bo muszę zrobić czystki na karcie. ;) Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 I co kręcisz że nie ostre wychodzą;) http://img29.imageshack.us/img29/6374/scoobywwpdd.jpg to ładne i nawet BOKEH jest ładny :lol: Quote
Recommended Posts