Marta_Ares Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 były jakieś ciekawe zabawki na stoiskach?? :diabloti: fajne są te czarne okucia w hamiltonach :loveu: :loveu: tylko szkoda ze podobno z kółka szybko farba schodzi czekam na zdjęcia/ filmiki z agility :cool3: Quote
Fantowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://img406.imageshack.us/img406/8202/dsc5301.jpg wielbię tę zieloną obróżkę :loveu: Do rudego będzie ładnie wyglądało. A no i czekam na zdjęcia/filmiki! Współczuję upałów, ledwo wytrzymuję 5minutowe spacery z psem - na dłużej się nie da, bo nieszczęsna łapa :-( Quote
Aleksa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 vege, nie nie widziałam taiej osoby :lol: hehe :p chcecie filmik agi ! a w urodzinowym filmiku jest bardzo duzo. :d a nawet gleba Pauli, bo nie mogłam się powstrzymać.:D Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Marta_Ares']były jakieś ciekawe zabawki na stoiskach?? :diabloti: fajne są te czarne okucia w hamiltonach :loveu: :loveu: tylko szkoda ze podobno z kółka szybko farba schodzi czekam na zdjęcia/ filmiki z agility :cool3: Nic specjalnego szczerze mówiąc, spodziewałam się więcej po światówce... ;) A jak już coś fajnego, to ceny z kosmosu :P [quote name='Fantowa']http://img406.imageshack.us/img406/8202/dsc5301.jpg wielbię tę zieloną obróżkę :loveu: Do rudego będzie ładnie wyglądało. A no i czekam na zdjęcia/filmiki! Współczuję upałów, ledwo wytrzymuję 5minutowe spacery z psem - na dłużej się nie da, bo nieszczęsna łapa :-( Też uwielbiam ten kolor. :loveu: Dla Scooba idealna, tylko ciut przy duża, bo pańcia w ciemno kupowała :roll: No niestety, my też mamy już dosyć tych upałów.... [quote name='Aleksandra95']vege, nie nie widziałam taiej osoby :lol: hehe :p chcecie filmik agi ! a w urodzinowym filmiku jest bardzo duzo. :d a nawet gleba Pauli, bo nie mogłam się powstrzymać.:D Właśnie!!! W filmiku tyle agility.... Chyba się normalnie zaraz obraże, wychodzi na to, że nikt nie oglądał, albo nie do końca. :mad: Ale króciutki filmik z dziś, też zaraz będzie ;) Tylko nie spodziewajcie się zawrotnego tępa, bo upał dawał o sobie znać :D Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 filmik z dziś, gdzie pięknie widać, jak nie wyrabiam za nim, szczególnie na końcu :D chociaż to i tak nie było jego najlepsze tempo, ale przy takiej temp nie dziwne.. [video=youtube;HaLJmCTP-14]http://www.youtube.com/watch?v=HaLJmCTP-14[/video] Quote
Aleksa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 On ma w tyłku motorówkę ! kochany mój :loveu: do tego to nie był jego pierwszy przebieg na filmiku, a któryś z kolei :o Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']On ma w tyłku motorówkę ! kochany mój :loveu: do tego to nie był jego pierwszy przebieg na filmiku, a któryś z kolei :o[/QUOTE] nom :razz: on wogóle jakiś wiecznie nie zmordowany. :lol: wrócił do domu, frisbee z torby mi przyniósł i pierwszy raz zrobił ładne voulty od brzucha. :smile: po tak pracowitym dniu w upał... coraz bardziej lubie mojego psa :loveu: Quote
Fantowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Lubię jego tempo :loveu: edit. Tak szybkiego spanielowatego jeszcze nie widziałam :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Najlepszego dla Scooba :lol: Ja miałam być dzisiaj na wystawie i niestety nie dotarłam :placz: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']On ma zabójcze tempo :loveu: Kocham go :loveu:[/QUOTE] Ale on jest mój :loveu: wczoraj ciagle mnie lizał po rękach, a nawet po nogach.. wróciłam do domu to mój pies zaczął to samo robić.. :p porażka z nimi . dobrali się :diabloti: Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Ale on jest mój :loveu: wczoraj ciagle mnie lizał po rękach, a nawet po nogach.. wróciłam do domu to mój pies zaczął to samo robić.. :p porażka z nimi . dobrali się :diabloti:[/QUOTE] Oj Ola chyba będziesz musiała się nim ze mną podzielić :loveu: :evil_lol: Haha wariaty :D Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']Oj Ola chyba będziesz musiała się nim ze mną podzielić :loveu: :evil_lol: Haha wariaty :D[/QUOTE] Dobra z Tobą mogę : D a oddamy Paulinie Dore i Kati :diabloti: i niech sobie radzi ha ! :D Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Dobra z Tobą mogę : D a oddamy Paulinie Dore i Kati :diabloti: i niech sobie radzi ha ! :D[/QUOTE] Ooo genialny pomysł :D Ja współczuję temu kto by wziął Kati :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']Ooo genialny pomysł :D Ja współczuję temu kto by wziął Kati :diabloti:[/QUOTE] A ja temu co Dore :diabloti: ojj biedna Paula :siara: pożyczę jej klatkę dla Dory :razz: Quote
paulaa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Fantowa']Lubię jego tempo :loveu: edit. Tak szybkiego spanielowatego jeszcze nie widziałam :evil_lol:[/QUOTE] dziękujemy. :loveu: to jest w ogóle jakiś pro spaniel :P [quote name='Kaaasia']Najlepszego dla Scooba :lol: Ja miałam być dzisiaj na wystawie i niestety nie dotarłam :placz:[/QUOTE] dziękujemy. ;) szkoda, mi się bardzo podobało :smile: [quote name='Paula03']On ma zabójcze tempo :loveu: Kocham go :loveu:[/QUOTE] Mieliśmy szczęście, bo torek głównie na rozwinięcie prędkości. :lol: Niestety pańcia jeszcze do prowadzenia kiepska i jak przychodzi więcej zmian i kombinacji, to pieska totalnie spowalnia. :roll: Ale i tak go kocham. :loveu: I w sumie po wczorajszym, myśle, że Scooby jest gotowy za zawody. :smile: No może oprócz stref... bo one u nas tragicznie wychodzą, po dłuższej przerwie, bo niestety ostatnio bywały bardzo sporadycznie na treningach. O ile na kładce nawet ładnie było, to na palisadzie, jak biegał z wielkim impetem, to przestawał myśleć o strefie. Ale rozwaliła mnie jego reakcja gdy je zobaczył, po dłuugiej przerwie. :evil_lol: Zostawiłam go na starcie przed hopką niedaleko kładki, słysze śmiech, odwracam się, a pies zadowolony przelatuje kładkę. :mad: nie mógł się doczekać chyba. :roll::evil_lol: pierwszy raz mi coś takiego odwalił przed startem, zazwyczaj moge sobie jeszcze na spokojnie przejść torek na zostań. Quote
paulaa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']A ja temu co Dore :diabloti: ojj biedna Paula :siara: pożyczę jej klatkę dla Dory :razz:[/QUOTE] Mogę przygarnąć :eviltong: Scooby to wbrew pozorom diabeł wcielony. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 To zapisujcie się na zawody :D mnie zabierzcie ze sobą, bo kto Was nagra :siara: Quote
Kirinna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 A moje bure nie ogarnia stref co mnie strasznie denerwuje. Jak palisada ok gdy na nia wbiega to zbiegajaco ktorys raz uda mu sie zaliczyc. A kladka jeszcze gorzej gorzej bo idealnie przeskakuje. Ucze go zbieganych ale cos nam nie idzie:) Scooby ma swietne tempo czego nie zazrdoszcze bo ja np bym sie ciaglemylila Quote
Fantowa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jak można nie zazdrościć świetnego tempa psa? :evil_lol: To przewodnik ma się ogarnąć z prowadzeniem, a nie zwalniać psa ;) Quote
wikikoniki Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 słyszysz Paula, już masz kogo zabrać do Sopotu :diabloti: Quote
puchu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Spóźnione życzenia dla Scooba (ja wczoraj świętowałam kolejne 18 urodziny ;)) Fajnie już biega. To kiedy widzimy się na zawodach? :cool3: Quote
paulaa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']To zapisujcie się na zawody :D mnie zabierzcie ze sobą, bo kto Was nagra :siara: zapamiętam to sobie! :smile: [quote name='Fantowa']Jak można nie zazdrościć świetnego tempa psa? :evil_lol: To przewodnik ma się ogarnąć z prowadzeniem, a nie zwalniać psa ;) dokładnie. ;) my jeszcze ciągle nad tym pracujemy, żebym go wiecznie nie spowalniała. :evil_lol: [quote name='wikikoniki']słyszysz Paula, już masz kogo zabrać do Sopotu :diabloti: Taaak, już to widzę jak Ola z nami do Sopotu pojedzie. :evil_lol: [quote name='Kirinna']A moje bure nie ogarnia stref co mnie strasznie denerwuje. Jak palisada ok gdy na nia wbiega to zbiegajaco ktorys raz uda mu sie zaliczyc. A kladka jeszcze gorzej gorzej bo idealnie przeskakuje. Ucze go zbieganych ale cos nam nie idzie:) Scooby ma swietne tempo czego nie zazrdoszcze bo ja np bym sie ciaglemylila My już nawet nie wiem jakie mamy. Teoretycznie ucze go zbieganych. :D A ja na odwrót. Marze o jeszcze szybszym psie, uwielbiam wyzwania. :smile: Quote
paulaa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='puchu']Spóźnione życzenia dla Scooba (ja wczoraj świętowałam kolejne 18 urodziny ;)) Fajnie już biega. To kiedy widzimy się na zawodach? :cool3:[/QUOTE] Mam nadzieje, że niedługo. :cool3: A co macie z najbliższych planach ? ;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 pojade, bo czemu nie !:biggrina::shiny::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts