Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

były jakieś ciekawe zabawki na stoiskach?? :diabloti:

fajne są te czarne okucia w hamiltonach :loveu: :loveu: tylko szkoda ze podobno z kółka szybko farba schodzi

czekam na zdjęcia/ filmiki z agility :cool3:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vege, nie nie widziałam taiej osoby :lol: hehe :p

chcecie filmik agi ! a w urodzinowym filmiku jest bardzo duzo. :d a nawet gleba Pauli, bo nie mogłam się powstrzymać.:D

Posted

[quote name='Marta_Ares']były jakieś ciekawe zabawki na stoiskach?? :diabloti:

fajne są te czarne okucia w hamiltonach :loveu: :loveu: tylko szkoda ze podobno z kółka szybko farba schodzi

czekam na zdjęcia/ filmiki z agility :cool3:
Nic specjalnego szczerze mówiąc, spodziewałam się więcej po światówce... ;) A jak już coś fajnego, to ceny z kosmosu :P
[quote name='Fantowa']http://img406.imageshack.us/img406/8202/dsc5301.jpg wielbię tę zieloną obróżkę :loveu: Do rudego będzie ładnie wyglądało.
A no i czekam na zdjęcia/filmiki!
Współczuję upałów, ledwo wytrzymuję 5minutowe spacery z psem - na dłużej się nie da, bo nieszczęsna łapa :-(
Też uwielbiam ten kolor. :loveu: Dla Scooba idealna, tylko ciut przy duża, bo pańcia w ciemno kupowała :roll:

No niestety, my też mamy już dosyć tych upałów....
[quote name='Aleksandra95']vege, nie nie widziałam taiej osoby :lol: hehe :p

chcecie filmik agi ! a w urodzinowym filmiku jest bardzo duzo. :d a nawet gleba Pauli, bo nie mogłam się powstrzymać.:D
Właśnie!!! W filmiku tyle agility....
Chyba się normalnie zaraz obraże, wychodzi na to, że nikt nie oglądał, albo nie do końca. :mad:

Ale króciutki filmik z dziś, też zaraz będzie ;)
Tylko nie spodziewajcie się zawrotnego tępa, bo upał dawał o sobie znać :D

Posted

filmik z dziś, gdzie pięknie widać, jak nie wyrabiam za nim, szczególnie na końcu :D chociaż to i tak nie było jego najlepsze tempo, ale przy takiej temp nie dziwne..

[video=youtube;HaLJmCTP-14]http://www.youtube.com/watch?v=HaLJmCTP-14[/video]

Posted

[quote name='Aleksandra95']On ma w tyłku motorówkę ! kochany mój :loveu: do tego to nie był jego pierwszy przebieg na filmiku, a któryś z kolei :o[/QUOTE]
nom :razz: on wogóle jakiś wiecznie nie zmordowany. :lol:
wrócił do domu, frisbee z torby mi przyniósł i pierwszy raz zrobił ładne voulty od brzucha. :smile: po tak pracowitym dniu w upał...
coraz bardziej lubie mojego psa :loveu:

Posted

[quote name='Paula03']On ma zabójcze tempo :loveu: Kocham go :loveu:[/QUOTE]

Ale on jest mój :loveu: wczoraj ciagle mnie lizał po rękach, a nawet po nogach.. wróciłam do domu to mój pies zaczął to samo robić.. :p porażka z nimi . dobrali się :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ale on jest mój :loveu: wczoraj ciagle mnie lizał po rękach, a nawet po nogach.. wróciłam do domu to mój pies zaczął to samo robić.. :p porażka z nimi . dobrali się :diabloti:[/QUOTE]

Oj Ola chyba będziesz musiała się nim ze mną podzielić :loveu: :evil_lol:
Haha wariaty :D

Posted

[quote name='Paula03']Oj Ola chyba będziesz musiała się nim ze mną podzielić :loveu: :evil_lol:
Haha wariaty :D[/QUOTE]

Dobra z Tobą mogę : D a oddamy Paulinie Dore i Kati :diabloti: i niech sobie radzi ha ! :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobra z Tobą mogę : D a oddamy Paulinie Dore i Kati :diabloti: i niech sobie radzi ha ! :D[/QUOTE]

Ooo genialny pomysł :D

Ja współczuję temu kto by wziął Kati :diabloti:

Posted

[quote name='Paula03']Ooo genialny pomysł :D

Ja współczuję temu kto by wziął Kati :diabloti:[/QUOTE]

A ja temu co Dore :diabloti:

ojj biedna Paula :siara: pożyczę jej klatkę dla Dory :razz:

Posted

[quote name='Fantowa']Lubię jego tempo :loveu:
edit. Tak szybkiego spanielowatego jeszcze nie widziałam :evil_lol:[/QUOTE]
dziękujemy. :loveu:
to jest w ogóle jakiś pro spaniel :P
[quote name='Kaaasia']Najlepszego dla Scooba :lol:

Ja miałam być dzisiaj na wystawie i niestety nie dotarłam :placz:[/QUOTE]
dziękujemy. ;)
szkoda, mi się bardzo podobało :smile:
[quote name='Paula03']On ma zabójcze tempo :loveu: Kocham go :loveu:[/QUOTE]
Mieliśmy szczęście, bo torek głównie na rozwinięcie prędkości. :lol:
Niestety pańcia jeszcze do prowadzenia kiepska i jak przychodzi więcej zmian i kombinacji, to pieska totalnie spowalnia. :roll:
Ale i tak go kocham. :loveu:

I w sumie po wczorajszym, myśle, że Scooby jest gotowy za zawody. :smile:
No może oprócz stref... bo one u nas tragicznie wychodzą, po dłuższej przerwie, bo niestety ostatnio bywały bardzo sporadycznie na treningach.
O ile na kładce nawet ładnie było, to na palisadzie, jak biegał z wielkim impetem, to przestawał myśleć o strefie.
Ale rozwaliła mnie jego reakcja gdy je zobaczył, po dłuugiej przerwie. :evil_lol:
Zostawiłam go na starcie przed hopką niedaleko kładki, słysze śmiech, odwracam się, a pies zadowolony przelatuje kładkę. :mad: nie mógł się doczekać chyba. :roll::evil_lol: pierwszy raz mi coś takiego odwalił przed startem, zazwyczaj moge sobie jeszcze na spokojnie przejść torek na zostań.

Posted

[quote name='Aleksandra95']A ja temu co Dore :diabloti:

ojj biedna Paula :siara: pożyczę jej klatkę dla Dory :razz:[/QUOTE]

Mogę przygarnąć :eviltong: Scooby to wbrew pozorom diabeł wcielony. :evil_lol:

Posted

A moje bure nie ogarnia stref co mnie strasznie denerwuje. Jak palisada ok gdy na nia wbiega to zbiegajaco ktorys raz uda mu sie zaliczyc. A kladka jeszcze gorzej gorzej bo idealnie przeskakuje. Ucze go zbieganych ale cos nam nie idzie:)
Scooby ma swietne tempo czego nie zazrdoszcze bo ja np bym sie ciaglemylila

Posted

Spóźnione życzenia dla Scooba (ja wczoraj świętowałam kolejne 18 urodziny ;)) Fajnie już biega. To kiedy widzimy się na zawodach? :cool3:

Posted

[quote name='Aleksandra95']To zapisujcie się na zawody :D mnie zabierzcie ze sobą, bo kto Was nagra :siara:
zapamiętam to sobie! :smile:
[quote name='Fantowa']Jak można nie zazdrościć świetnego tempa psa? :evil_lol:
To przewodnik ma się ogarnąć z prowadzeniem, a nie zwalniać psa ;)
dokładnie. ;) my jeszcze ciągle nad tym pracujemy, żebym go wiecznie nie spowalniała. :evil_lol:
[quote name='wikikoniki']słyszysz Paula, już masz kogo zabrać do Sopotu :diabloti:
Taaak, już to widzę jak Ola z nami do Sopotu pojedzie. :evil_lol:
[quote name='Kirinna']A moje bure nie ogarnia stref co mnie strasznie denerwuje. Jak palisada ok gdy na nia wbiega to zbiegajaco ktorys raz uda mu sie zaliczyc. A kladka jeszcze gorzej gorzej bo idealnie przeskakuje. Ucze go zbieganych ale cos nam nie idzie:)
Scooby ma swietne tempo czego nie zazrdoszcze bo ja np bym sie ciaglemylila
My już nawet nie wiem jakie mamy. Teoretycznie ucze go zbieganych. :D

A ja na odwrót. Marze o jeszcze szybszym psie, uwielbiam wyzwania. :smile:

Posted

[quote name='puchu']Spóźnione życzenia dla Scooba (ja wczoraj świętowałam kolejne 18 urodziny ;)) Fajnie już biega. To kiedy widzimy się na zawodach? :cool3:[/QUOTE]
Mam nadzieje, że niedługo. :cool3:
A co macie z najbliższych planach ? ;)