paulaa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='vege*']To się przejdę i was zobaczę jutro :-)[/QUOTE] Okej. :smile: Z nami zabiera się jeszcze Aleksandra95 z dogo. ;) [quote name='motyleqq']no, pogoda straszna, współczuję wszystkim psom[/QUOTE] No niestety... Ale oby przeżyć te 2h i lecimy gdzieś nad wode ze Scoobem. :P Jego urodziny, będzie dzień szaleństw i dobroci dla psa :smile: Quote
vege* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paulaa.']Okej. :smile: Z nami zabiera się jeszcze Aleksandra95 z dogo. ;) [/QUOTE] O fajnie :-) A wiesz może o której godzinie startujesz i czy ktoś jeszcze z dogo z psem będzie? ;-) Quote
paulaa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='vege*']O fajnie :-) A wiesz może o której godzinie startujesz i czy ktoś jeszcze z dogo z psem będzie? ;-)[/QUOTE] Mamy biegi 10-12. ;) Nie wiem w sumie, ale patrząc na wątek wystawowy całkiem sporo osób, chociaż ciężko będzie rozpoznać jak ktoś bez psa :D [quote name='motyleqq']a Wy będziecie jutro czy w niedziele?[/QUOTE] Teoretycznie jesteśmy zapisani na sobote i niedziele, ale nie wiem czy się zdecyduje. Zależy jak Scooby jutro zniesie te upały. ;) Quote
Aleksa. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Taaak, ja będę, jak mnie Paula nie zapomni :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 100 lat Scooby-ciocia Ola zawaliła pół dnia wczoraj dla Ciebie :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: [video=youtube;cukISPK-Hb8]http://www.youtube.com/watch?v=cukISPK-Hb8&feature=plcp[/video] Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Ola, świetny filmik :loveu: Oddaje całego Scooba, będę go oglądać chyba milion razy. :smile: łza w oku się zakręciła, nie wiem kiedy minęły te 2 lata... Quote
Paula03 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Świetny filmik! Najlepszego! :BIG: Życzymy wam jeszcze wieeeeeelu wspaniałych wspólnie spędzonych lat! :) Quote
kajkoowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Świetny filmik, życzymy wam kolejnych wspaniale spędzonych lat :) Patrzenie na was na torze to wieelka przyjemność :) Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Paula03']Świetny filmik! Najlepszego! :BIG: Życzymy wam jeszcze wieeeeeelu wspaniałych wspólnie spędzonych lat! :) dziękujemy! :smile: [quote name='Kaja10014']Świetny filmik, życzymy wam kolejnych wspaniale spędzonych lat :) Patrzenie na was na torze to wieelka przyjemność :) Dziękujemy. :smile: I tak już bardziej obozowo, bo ja już myślami totalnie tam. :smile: Nie zdziw się jak mój pies będzie ciągle się zalecał do twojego. Tak z góry uprzedzam, bo on po prostu kocha kastratów :D [quote name='ania90']100 lat :new-bday: [quote name='cockermaister']100 lat Scooby :loveu: dzięki. :smile: Wróciliśmy z wystawy oczywiście z nabytkami. :smile: Jestem na prawdę dumna z mojego psa... Jakieś 36 stopni w cieniu, a on dawał z siebie wszystko na każdym kroku, zasuwał po torze. :smile: Wiadomo, temperatura dawała o sobie znać, bo w nagrode z piłką leciał w krzaczory, w jakieś bagno, gdzie było mega chłodno, ale moge mu to wybaczyć.. Ogólnie bardzo pozytywnie, zapraszam do Wawy, to tak naprawde był zwykły trening, nie zawody, w fajnej atmosferze :smile: Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 stówaaaaaaaaaa Scooby :loveu: świetny filmik, Ola w jakim programie obrabiasz ? :p Quote
Aleksa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='wikikoniki']stówaaaaaaaaaa Scooby :loveu: świetny filmik, Ola w jakim programie obrabiasz ? :p[/QUOTE] W movie maker czy jakoś tak, zresztą jak zawsze.:) Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']W movie maker czy jakoś tak, zresztą jak zawsze.:)[/QUOTE] serio ? ja też robię w Windows Movie Maker ale najgorzej mi wychodzą te napisy, napiszesz mi na PW jak je ustawiłaś ? ;) Quote
Aleksa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='wikikoniki']serio ? ja też robię w Windows Movie Maker ale najgorzej mi wychodzą te napisy, napiszesz mi na PW jak je ustawiłaś ? ;)[/QUOTE] może po prostu taka czcionka. :p Quote
motyleqq Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Paula, to jak tak dobrze poszło, jutro też będziecie? :) Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='motyleqq']Paula, to jak tak dobrze poszło, jutro też będziecie? :)[/QUOTE] No właśnie jestem w trakcie namawiania ojca :D A kiedy będziecie ? Bo my pewnie jak dziś wcześnie 10-13. ;) Quote
motyleqq Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 to my tak samo, ja pewnie jeszcze przed 10 :) oblecę rasy które mnie interesują, znajdę Ciebie i Justę, popatrzymy jak biegasz :cool3: a potem STOISKA :evil_lol: Quote
vege* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Chyba was dziś widziałam, ale jak już się zbierałam do domu :( Zauważyłam za krzakami ogon Scooba, ale myślałam, że może mi się przewidziało, ale spojrzałam dalej a za tobą stała Ola, ale już nie podeszłam do was bo się na autobus spieszyłam :( Ale dziś był upał -.- Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='motyleqq']to my tak samo, ja pewnie jeszcze przed 10 :) oblecę rasy które mnie interesują, znajdę Ciebie i Justę, popatrzymy jak biegasz :cool3: a potem STOISKA :evil_lol:[/QUOTE] a idź z tymi stoiskami, znowu majątek wydam :roll::diabloti: [quote name='vege*']Chyba was dziś widziałam, ale jak już się zbierałam do domu :( Zauważyłam za krzakami ogon Scooba, ale myślałam, że może mi się przewidziało, ale spojrzałam dalej a za tobą stała Ola, ale już nie podeszłam do was bo się na autobus spieszyłam :( Ale dziś był upał -.-[/QUOTE] Heh, szkoda, bo właśnie ogarniałyśmy czy ktoś z dogo jest. ;) Bardzo możliwe, że Scooba, bo buszował w krzakach ciągleee :D No upał masakryczny, ale w dobry miejscu agility było i tak. :smile: Quote
kajkoowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='paulaa.'] I tak już bardziej obozowo, bo ja już myślami totalnie tam. :smile: Nie zdziw się jak mój pies będzie ciągle się zalecał do twojego. Tak z góry uprzedzam, bo on po prostu kocha kastratów :D [/QUOTE] Haha, lizus :D Sopel tez lubi kastratów :D CZekam na jakieś filmiki/zdjęcia z dzisiaj :D Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Kaja10014']Haha, lizus :D Sopel tez lubi kastratów :D CZekam na jakieś filmiki/zdjęcia z dzisiaj :D[/QUOTE] Scooby niestety nie kastrat jednak. Ale wszystko się może zdarzyć do obozu. :D Musze sama zobaczyć czy coś jest, bo aparat trzymała Ola, może coś tam jej wyszło. :evil_lol: Możliwe, że filmik będzie jakiś mini ;) Quote
kajkoowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='paulaa.']Scooby niestety nie kastrat jednak. Ale wszystko się może zdarzyć do obozu. :D Musze sama zobaczyć czy coś jest, bo aparat trzymała Ola, może coś tam jej wyszło. :evil_lol: Możliwe, że filmik będzie jakiś mini ;)[/QUOTE] No fakt :D Oo, to czekam :) Quote
vege* Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='paulaa.'] Heh, szkoda, bo właśnie ogarniałyśmy czy ktoś z dogo jest. ;) [/QUOTE] Może i mnie gdzieś widziałyście gdzieś jak się szwędałam, byłam w długiej do ziemi czerwonej sukience w kwiatki jeśli widziałyście taką osobę to byłam ja :evil_lol: Quote
Recommended Posts