Marta_Ares Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 swietna kolekcja, ja czekam na zdjęcia w nowych taksówkach :) Quote
darii_iia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jaka kolekcja. : o Też bym taką chciała ! Ale z własnych pieniędzy szkoda mi kasy, a rodzice nie chcą kupić...możesz oddać mi z dwie. :diabloti: Quote
paulaa. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 wikikoniki napisał(a):ooo, na jedną z dwóch Furkidzów byłabym baaaaaaaaaaaaaaaardzo chętna :p Furkidzy to akurat jedne z moich ulubionych obroży. :loveu: Ale jedna jest na sprzedaż, ta w serducha, prawie nie śmigana. ;) ewes napisał(a):imponująca kolekcja ;) tez byłoby mi się trudno rozstać :roll: Oj, bardzo trudno jest. ;) Aleksandra95 napisał(a):wszystko za małe na Dore ? :D Może i nie wszystko. :D Misia&Ruby napisał(a):Niezła kolekcja :D Paula, czy mogłabyś mi wysłać jakieś zdjęcie Scooba bo strzyżeniu gdzie widać go całego? :) Chcę wysłać fryzjerce, żeby wiedziała, jak zrobić Ruby:) Hmm, moge poszukać. Może jakaś fotka się znajdzie gdzie jest cały. ;) Illusion napisał(a):Woow, też mam zamiłowanie do obróżek, ale nawet moje dwie sucze tyle nie mają :evil_lol:. Ja sobie tak tłumacze, że jak kiedyś tam będzie drugi pies to już zakup obroży będe miała z głowy. :D Marta_Ares napisał(a):swietna kolekcja, ja czekam na zdjęcia w nowych taksówkach :) Dziękujemy. :smile: Pewnie będą wkrótce. ;) Kaja10014 napisał(a):Bardzo pokaźna kolekcja :D lenka13 napisał(a):Fajna kolekcja ;) Dziękujemy. :smile: darii_iia napisał(a):Jaka kolekcja. : o Też bym taką chciała ! Ale z własnych pieniędzy szkoda mi kasy, a rodzice nie chcą kupić...możesz oddać mi z dwie. :diabloti: Też mi teraz coraz bardziej szkoda, wole iść na jakieś semi. ;) Ale przy każdej lepszej okazji i tak coś kupuje. :roll: Ale koniec z tym! Już nic nie kupuje. :diabloti: Nie oddam, za bardzo je lubię. :eviltong: Quote
paulaa. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ide, ide za pańcią gęsiego. :smile: https://lh3.googleusercontent.com/-UDNgsRTteJ0/T76fUO18yFI/AAAAAAAAAGY/ClMzEXIxNdQ/s640/DSC_0065.JPG skupienie. :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-7ro4JdoEcYw/T76d1ijnsAI/AAAAAAAAAF0/Fo7ct4Q7IYg/s640/DSC_0004.JPG i zdecydowanie ulubione zajęcie, czyli maltretowanie piłeczki :mad: https://lh3.googleusercontent.com/-druM1cvmGIo/T76dzRYXnyI/AAAAAAAAAFo/jXT3w_4Ihmc/s640/DSC_0001.JPG Quote
Illusion Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Też tak to sobie tłumaczyłam, teraz doszłam do wniosku, że skoro sama Tosia miała swego czasu 15 obroży, to teraz spokojnie mogę coś dokupować :lol:. https://lh3.googleusercontent.com/-XC--dUR_1kU/T76faWfP6YI/AAAAAAAAAGs/QhBcCZLDiQg/s640/DSC_0042.JPG :loveu: Quote
paulaa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Takie tam walczące małpiszony, czyli co robią Scooby i Dora, w przerwach na treningu. :diabloti: [video=youtube;RSZ5WlGrav4]http://www.youtube.com/watch?v=RSZ5WlGrav4[/video] Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 dobraa, przyznaje oglądałam to już z 7 razy.:evil_lol: podoba mi się.:D Quote
wikikoniki Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 hahha, jakbym widziała Neskę i Maxa, tylko czemu Dorcia przyczepiona ? Quote
Aleksa. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 wikikoniki napisał(a):hahha, jakbym widziała Neskę i Maxa, tylko czemu Dorcia przyczepiona ? No bo to było podczas treningu Scooba, my miałyśmy godzine później.:) Quote
paulaa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Nie na temat, ale może ktoś ogląda X-factor ? :cool3: Ciekawa jestem za kim jesteście. :smile: Ja całkowicie za Dawidem Podsiadło. :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 paulaa. napisał(a):Nie na temat, ale może ktoś ogląda X-factor ? :cool3: Ciekawa jestem za kim jesteście. :smile: Ja całkowicie za Dawidem Podsiadło. :loveu: Ja tak samo :loveu: Quote
ewes Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 właśnie x-factor... dzięki za przypomnienie :eviltong: tylko gdzie ja mam pilota? ja generalnie nie jestem za nikim :diabloti: Quote
wikikoniki Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 a ja oglądam kabaret xD w takich show tupy x-factor, mam talent i You Can Dance oglądam tylko castingi i eliminacje, bo to mnie interesuje i można się czasem pościać ;) Quote
darii_iia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ależ oni się świetnie dogadują. :loveu: Ja też jestem za Dawidem. :) Quote
vaness Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Scoobuś jest jeszcze taki dziecięcy -- -https://lh3.googleusercontent.com/-druM1cvmGIo/T76dzRYXnyI/AAAAAAAAAFo/jXT3w_4Ihmc/s640/DSC_0001.JPG <3 Quote
paulaa. Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 wikikoniki napisał(a):a ja oglądam kabaret xD w takich show tupy x-factor, mam talent i You Can Dance oglądam tylko castingi i eliminacje, bo to mnie interesuje i można się czasem pościać ;) Ja generalnie mam tak samo. :D Ale X-factor, to w sumie najbardziej ze względu na jury oglądam, są genialni. :smile: I chyba jednyny program, który właśnie po castingach oglądam. darii_iia napisał(a):Ależ oni się świetnie dogadują. :loveu: Ja też jestem za Dawidem. :) Oj tak, Scooby jest w niej totalnie zabujany. :smile: Ale on akurat ma wiele miłości, ostatnio ktoś nazwał go 'Lovelasem' nawet, bo ma zwyczaj całowania suczek po pysku. :D vaness napisał(a):Scoobuś jest jeszcze taki dziecięcy -- -https://lh3.googleusercontent.com/-druM1cvmGIo/T76dzRYXnyI/AAAAAAAAAFo/jXT3w_4Ihmc/s640/DSC_0001.JPG <3 Jeszcze troche jest dzięki Bogu, nie wiem kiedy ten czas zleciał. :smile: Ale bawi się jeszcze jak szczeniak, wtedy jest najsłodszy. Wogóle mając teraz już prawie tydzień 2 psy ( w sumie, to już króryś raz z rzędu), widze jak bardzo się różnią.. I w sumie ucze się nad nimi panować, chociaż łatwo nie jest, ale jak zniosłam dwa bardzo dominujące psy w domu to już chyba wszystko zniosę. :D Dzisiaj byłam z nich mega dumna, pies rzucił się, był na smyczy pare metrów dalej, skakał, wyrywał się. Kiedyś już zaczęły by mu odpowiadać, aż w końcu gryźć się nawzajem... (raz musiałam je rozdzielać, gdy oba były na flexi, chyba nie musze mówić jak było trudno -,-) tym razem powiedziałam tylko 'chodźcie', wcześniej już to troche ćwiczyliśmy, a oni tył zwrot, a ja szok. :smile: Scooby jest chyba w sumie nawet grzeczniejszy przy drugim psie.. ciekawe kiedy się owego doczekam. ;> I przy Maxie doceniłam Scoobiego, jest dużo bardziej inteligentny i cieszy się z takich prostych rzeczy, jest troche bardziej zrównoważony, przynajmniej w domu. :smile: I wiem, że napewno nigdy nie zdecyduje się na teriera, to nie na moje nerwy. :D Quote
darii_iia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Gratulacje. :) Hahah, to tak jak Luka...tylko on by ludzi lizał. :lol: I ten kto go zna zawsze się z niego śmieje, bo ma przydomek "CAŁUŚNY LOVELAS Innowacja" . :D Co do terierów, niby każdy terier jest inny itp...ale ja też w przyszłości napewno nie będę mieć takiego psa. :lol: Quote
Patik Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Jaka piękna z nich para :diabloti: Świetne i zazdroszczę Ci ja nie mam nigdzie takiego prostego terenu ;( a w sumie pare przeszkód już mam ,ale wtedy nie zastanawiałam się gdzie je położę :D Quote
wikikoniki Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 ojtam ojtam, teriery nie są takie złe :evil_lol: Aczkolwiek sama się na drugiego nie decyduję :diabloti: Quote
Recommended Posts