Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wikikoniki napisał(a):
ooo, na jedną z dwóch Furkidzów byłabym baaaaaaaaaaaaaaaardzo chętna :p

Furkidzy to akurat jedne z moich ulubionych obroży. :loveu:

Ale jedna jest na sprzedaż, ta w serducha, prawie nie śmigana. ;)
ewes napisał(a):
imponująca kolekcja ;)
tez byłoby mi się trudno rozstać :roll:

Oj, bardzo trudno jest. ;)
Aleksandra95 napisał(a):
wszystko za małe na Dore ? :D

Może i nie wszystko. :D
Misia&Ruby napisał(a):
Niezła kolekcja :D

Paula, czy mogłabyś mi wysłać jakieś zdjęcie Scooba bo strzyżeniu gdzie widać go całego? :) Chcę wysłać fryzjerce, żeby wiedziała, jak zrobić Ruby:)

Hmm, moge poszukać. Może jakaś fotka się znajdzie gdzie jest cały. ;)
Illusion napisał(a):
Woow, też mam zamiłowanie do obróżek, ale nawet moje dwie sucze tyle nie mają :evil_lol:.

Ja sobie tak tłumacze, że jak kiedyś tam będzie drugi pies to już zakup obroży będe miała z głowy. :D
Marta_Ares napisał(a):
swietna kolekcja, ja czekam na zdjęcia w nowych taksówkach :)

Dziękujemy. :smile: Pewnie będą wkrótce. ;)
Kaja10014 napisał(a):
Bardzo pokaźna kolekcja :D

lenka13 napisał(a):
Fajna kolekcja ;)

Dziękujemy. :smile:
darii_iia napisał(a):
Jaka kolekcja. : o
Też bym taką chciała ! Ale z własnych pieniędzy szkoda mi kasy, a rodzice nie chcą kupić...możesz oddać mi z dwie. :diabloti:

Też mi teraz coraz bardziej szkoda, wole iść na jakieś semi. ;)
Ale przy każdej lepszej okazji i tak coś kupuje. :roll: Ale koniec z tym!
Już nic nie kupuje. :diabloti:
Nie oddam, za bardzo je lubię. :eviltong:

Posted

Takie tam walczące małpiszony, czyli co robią Scooby i Dora, w przerwach na treningu. :diabloti:

[video=youtube;RSZ5WlGrav4]http://www.youtube.com/watch?v=RSZ5WlGrav4[/video]

Posted

wikikoniki napisał(a):
hahha, jakbym widziała Neskę i Maxa, tylko czemu Dorcia przyczepiona ?

No bo to było podczas treningu Scooba, my miałyśmy godzine później.:)

Posted

paulaa. napisał(a):
Nie na temat, ale może ktoś ogląda X-factor ? :cool3:
Ciekawa jestem za kim jesteście. :smile:

Ja całkowicie za Dawidem Podsiadło. :loveu:

Ja tak samo :loveu:

Posted

a ja oglądam kabaret xD

w takich show tupy x-factor, mam talent i You Can Dance oglądam tylko castingi i eliminacje, bo to mnie interesuje i można się czasem pościać ;)

Posted

wikikoniki napisał(a):
a ja oglądam kabaret xD

w takich show tupy x-factor, mam talent i You Can Dance oglądam tylko castingi i eliminacje, bo to mnie interesuje i można się czasem pościać ;)

Ja generalnie mam tak samo. :D
Ale X-factor, to w sumie najbardziej ze względu na jury oglądam, są genialni. :smile: I chyba jednyny program, który właśnie po castingach oglądam.

darii_iia napisał(a):
Ależ oni się świetnie dogadują. :loveu:
Ja też jestem za Dawidem. :)

Oj tak, Scooby jest w niej totalnie zabujany. :smile:
Ale on akurat ma wiele miłości, ostatnio ktoś nazwał go 'Lovelasem' nawet, bo ma zwyczaj całowania suczek po pysku. :D
vaness napisał(a):
Scoobuś jest jeszcze taki dziecięcy -- -https://lh3.googleusercontent.com/-druM1cvmGIo/T76dzRYXnyI/AAAAAAAAAFo/jXT3w_4Ihmc/s640/DSC_0001.JPG <3

Jeszcze troche jest dzięki Bogu, nie wiem kiedy ten czas zleciał. :smile: Ale bawi się jeszcze jak szczeniak, wtedy jest najsłodszy.

Wogóle mając teraz już prawie tydzień 2 psy ( w sumie, to już króryś raz z rzędu), widze jak bardzo się różnią.. I w sumie ucze się nad nimi panować, chociaż łatwo nie jest, ale jak zniosłam dwa bardzo dominujące psy w domu to już chyba wszystko zniosę. :D Dzisiaj byłam z nich mega dumna, pies rzucił się, był na smyczy pare metrów dalej, skakał, wyrywał się. Kiedyś już zaczęły by mu odpowiadać, aż w końcu gryźć się nawzajem... (raz musiałam je rozdzielać, gdy oba były na flexi, chyba nie musze mówić jak było trudno -,-) tym razem powiedziałam tylko 'chodźcie', wcześniej już to troche ćwiczyliśmy, a oni tył zwrot, a ja szok. :smile: Scooby jest chyba w sumie nawet grzeczniejszy przy drugim psie.. ciekawe kiedy się owego doczekam. ;>
I przy Maxie doceniłam Scoobiego, jest dużo bardziej inteligentny i cieszy się z takich prostych rzeczy, jest troche bardziej zrównoważony, przynajmniej w domu. :smile:
I wiem, że napewno nigdy nie zdecyduje się na teriera, to nie na moje nerwy. :D

Posted

Gratulacje. :)
Hahah, to tak jak Luka...tylko on by ludzi lizał. :lol: I ten kto go zna zawsze się z niego śmieje, bo ma przydomek "CAŁUŚNY LOVELAS Innowacja" . :D
Co do terierów, niby każdy terier jest inny itp...ale ja też w przyszłości napewno nie będę mieć takiego psa. :lol:

Posted

Jaka piękna z nich para :diabloti: Świetne i zazdroszczę Ci ja nie mam nigdzie takiego prostego terenu ;( a w sumie pare przeszkód już mam ,ale wtedy nie zastanawiałam się gdzie je położę :D