Marta_Ares Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 prędkości zazdroszczę :loveu: eh żebym swojego potrafiła tak nakręcić..... Quote
paulaa. Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Ostatni już chyba: [video=youtube;JOziezaxk_o]http://www.youtube.com/watch?v=JOziezaxk_o&feature=youtu.be[/video] I chyba nikt nie zgadnie na co Scooby wczoraj najlepiej biegał. :evil_lol: Sama byłam w szoku. Bo na... trawe. :lol: Nie wiem co mu odwaliło. Quote
Aleksa. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 to na trawe to mnie wczoraj rozwaliło.:D wiesz w mieście nie ma takiej. :D Quote
Bernese Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Witamy się po raz.. I? :roll: Piękny psiak :loveu: Bywalec - gwarantowany :D Quote
Aleksandrossa Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ale mu super idzie :D Kiedy kolejne zawody ^^? Quote
darii_iia Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Boski Scooby. :loveu: Świetnie Wam idzie...i też jestem ciekawa kiedy kolejne zawody. :) Quote
Misia&Ruby Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Scooby ma super tempo :) http://img577.imageshack.us/img577/8426/kacz3.jpg Haha :D Świetne. Quote
Soko Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 To w skoku za piłką - dorobić białe tło i jak profesjonalne zdjęcie ze studio :D Quote
paulaa. Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 (edited) Dziękujemy za komentarze. :smile: Jeśli chodzi o zawody, to zastanawiam się nad Zawodami w Powsinie 23.09.2012. Mam nadzieje, że się załapiemy, bo wchodzą w gre raczej tylko zawody w Wa-wie. edit: Znalazłam jeszcze jakieś letnie zaowdy w Wa-wie organizowane przez cavano 25-26.08.12, więc może i troche wcześniej prawdziwy debiucik. :smile: Narazie w sumie o tym tak nie myśle, nawet nie mamy książeczki startowej, wgl niedawno się dowiedziałam, że taka jest potrzebna.. Ooo, i zawody w moje urodziny, może to jakiś znak ? :D http:// www.agility info.fora. pl/ zawody-krajowe,9/ jaktorow-k-warszawy-30-06-01-07-2012,1993.html Edited May 20, 2012 by paulaa. Quote
darii_iia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 No, to nie ma się co zastanawiać. Wyrabiać książeczkę startową i ciśniecie na zawody. :) A tak serio, serio jestem pod wrażeniem jak fajnie razem biegacie. ;) Quote
paulaa. Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='darii_iia']No, to nie ma się co zastanawiać. Wyrabiać książeczkę startową i ciśniecie na zawody. :) A tak serio, serio jestem pod wrażeniem jak fajnie razem biegacie. ;)[/QUOTE] Dziękujemy, miło słyszeć takie rzeczy od biegających osób. :smile: Wyrobić trzeba, tylko najpierw musze się zorientować gdzie. :D No i trzeba się ogarnąć, bo mam wciąż wątpliwości, szczególnie czy zapamiętam tor, bo mam problemy i na krótszysz odcinkach na treningu, a co dopiero na zawodach, gdy jest tylko pare minut na zapamiętanie i ogarnięcie strategii.. Quote
Soko Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ale na torze są numerki, nawet na tych mistrzowskich itd. ;) chociaż nie wiem czy to się ma do każdych zawodów. Quote
madziulik_13 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Mnie zastanawia jedno - czemu biegacie bez tyczek ? :P Quote
paulaa. Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 (edited) [quote name='Soko']Ale na torze są numerki, nawet na tych mistrzowskich itd. ;) chociaż nie wiem czy to się ma do każdych zawodów.[/QUOTE] Na treningach też mamy numerki, ale biegnąc ostatnie na co mam czas to jeszcze na nie patrzeć. :D Chociaż fakt, jestem wzrokowcem i łatwiej mi z nimi zapamiętać. [quote name='madziulik_13']Mnie zastanawia jedno - czemu biegacie bez tyczek ? :P[/QUOTE] Tak jak pisałam, to był pojedyńczy trening bez tyczek, bo po prostu nie dojechały ( :D ) podpórki. ;) Normalnie biegamy na wyższych Smallach, niedługo będziemy na Mediumach. Edited May 20, 2012 by paulaa. Quote
lenka13 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 świetnie Wam idzie ;) a filmiki miło się ogląda... Quote
paulaa. Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Może niektórzy pamiętają jak kiedyś pisałam o pewnej jamnikowatej suczce z mojej klatki.. :roll: Sama już w sumie zapomniałam o tej sprawie, a raczej może nie zapomniałam, co po prostu nie widziałam powodu do większego niepokoju.. I..no właśnie... Dzisiaj rano jak zawsze koło 6 rano wychodze z psem przed szkołą, wzywam winde, otwieram drzwi.. I szok normalnie. :crazyeye: Była tam ta sunia. :angryy: Najgorsze jest to, że to raczej mało możliwe, żeby ona została tam przez przypadek, nasze drzwi zamykają się dosyć długo, a widziałam nie raz jak zawsze pierwsza stamtąd wyparowywała..Nie wiem ile tam siedziała, możliwe, że i kilka godzin, bo przed 6 winda praktycznie nie jeździ, zresztą gdy wyleciała z klatki zaraz poszła się załatwić i załatwiała dłuugo, widać, że bardzo chciała. Już naprawde nie wiem co mam o tym myśleć. :roll: Quote
paulaa. Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Nie mam co prawda fotek Scoobiego, ale za to pare naszej mini kolekcji, a raczej mojego uzależnienia. :oops: Coś mnie naszło, żeby im zrobić zdjęcie, mam zamiar troszkę sprzedać, ale trudno mi się rozstać. :D wszystkie obróżki Scoobiego (25) odblask, chustki x2, Dublin Dog, taksówki x 8. DogStyle, Furkidz x6 (jeszcze GreenPearl, ale gdzieś się zapodziało i nie ma na zajęciu), ActivDog x2, Rogz, jakieś skórki x3, i taksówka. Quote
paulaa. Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 vaness napisał(a):a ile z tych obróżek Scooby nosi i używa ? :D Wszystkie. :D Jest już nazywany divą na osiedlu, potrafi mieć 3 razy dziennie na spacerze inna obroże. :smile: No i wiadomo, inna wizytowa bardziej, inna typowo do zabawy. Quote
wikikoniki Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ooo, na jedną z dwóch Furkidzów byłabym baaaaaaaaaaaaaaaardzo chętna :p Quote
ewes Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 imponująca kolekcja ;) tez byłoby mi się trudno rozstać :roll: Quote
Misia&Ruby Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Niezła kolekcja :D Paula, czy mogłabyś mi wysłać jakieś zdjęcie Scooba bo strzyżeniu gdzie widać go całego? :) Chcę wysłać fryzjerce, żeby wiedziała, jak zrobić Ruby:) Quote
Illusion Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Woow, też mam zamiłowanie do obróżek, ale nawet moje dwie sucze tyle nie mają :evil_lol:. Quote
Recommended Posts