Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatni już chyba:

[video=youtube;JOziezaxk_o]http://www.youtube.com/watch?v=JOziezaxk_o&feature=youtu.be[/video]

I chyba nikt nie zgadnie na co Scooby wczoraj najlepiej biegał. :evil_lol:
Sama byłam w szoku. Bo na... trawe. :lol: Nie wiem co mu odwaliło.

Posted (edited)

Dziękujemy za komentarze. :smile:

Jeśli chodzi o zawody, to zastanawiam się nad Zawodami w Powsinie 23.09.2012. Mam nadzieje, że się załapiemy, bo wchodzą w gre raczej tylko zawody w Wa-wie.

edit:
Znalazłam jeszcze jakieś letnie zaowdy w Wa-wie organizowane przez cavano 25-26.08.12, więc może i troche wcześniej prawdziwy debiucik. :smile:
Narazie w sumie o tym tak nie myśle, nawet nie mamy książeczki startowej, wgl niedawno się dowiedziałam, że taka jest potrzebna..
Ooo, i zawody w moje urodziny, może to jakiś znak ? :D
http:// www.agility info.fora. pl/ zawody-krajowe,9/ jaktorow-k-warszawy-30-06-01-07-2012,1993.html

Edited by paulaa.
Posted

No, to nie ma się co zastanawiać. Wyrabiać książeczkę startową i ciśniecie na zawody. :)

A tak serio, serio jestem pod wrażeniem jak fajnie razem biegacie. ;)

Posted

[quote name='darii_iia']No, to nie ma się co zastanawiać. Wyrabiać książeczkę startową i ciśniecie na zawody. :)

A tak serio, serio jestem pod wrażeniem jak fajnie razem biegacie. ;)[/QUOTE]
Dziękujemy, miło słyszeć takie rzeczy od biegających osób. :smile:
Wyrobić trzeba, tylko najpierw musze się zorientować gdzie. :D
No i trzeba się ogarnąć, bo mam wciąż wątpliwości, szczególnie czy zapamiętam tor, bo mam problemy i na krótszysz odcinkach na treningu, a co dopiero na zawodach, gdy jest tylko pare minut na zapamiętanie i ogarnięcie strategii..

Posted (edited)

[quote name='Soko']Ale na torze są numerki, nawet na tych mistrzowskich itd. ;) chociaż nie wiem czy to się ma do każdych zawodów.[/QUOTE]
Na treningach też mamy numerki, ale biegnąc ostatnie na co mam czas to jeszcze na nie patrzeć. :D
Chociaż fakt, jestem wzrokowcem i łatwiej mi z nimi zapamiętać.

[quote name='madziulik_13']Mnie zastanawia jedno - czemu biegacie bez tyczek ? :P[/QUOTE]
Tak jak pisałam, to był pojedyńczy trening bez tyczek, bo po prostu nie dojechały ( :D ) podpórki. ;)
Normalnie biegamy na wyższych Smallach, niedługo będziemy na Mediumach.

Edited by paulaa.
Posted

Może niektórzy pamiętają jak kiedyś pisałam o pewnej jamnikowatej suczce z mojej klatki.. :roll:
Sama już w sumie zapomniałam o tej sprawie, a raczej może nie zapomniałam, co po prostu nie widziałam powodu do większego niepokoju.. I..no właśnie...
Dzisiaj rano jak zawsze koło 6 rano wychodze z psem przed szkołą, wzywam winde, otwieram drzwi.. I szok normalnie. :crazyeye: Była tam ta sunia. :angryy:
Najgorsze jest to, że to raczej mało możliwe, żeby ona została tam przez przypadek, nasze drzwi zamykają się dosyć długo, a widziałam nie raz jak zawsze pierwsza stamtąd wyparowywała..Nie wiem ile tam siedziała, możliwe, że i kilka godzin, bo przed 6 winda praktycznie nie jeździ, zresztą gdy wyleciała z klatki zaraz poszła się załatwić i załatwiała dłuugo, widać, że bardzo chciała.
Już naprawde nie wiem co mam o tym myśleć. :roll:

Posted

Nie mam co prawda fotek Scoobiego, ale za to pare naszej mini kolekcji, a raczej mojego uzależnienia. :oops: Coś mnie naszło, żeby im zrobić zdjęcie, mam zamiar troszkę sprzedać, ale trudno mi się rozstać. :D

wszystkie obróżki Scoobiego (25)

odblask, chustki x2, Dublin Dog, taksówki x 8.

DogStyle, Furkidz x6 (jeszcze GreenPearl, ale gdzieś się zapodziało i nie ma na zajęciu), ActivDog x2, Rogz, jakieś skórki x3, i taksówka.

Posted

vaness napisał(a):
a ile z tych obróżek Scooby nosi i używa ? :D

Wszystkie. :D Jest już nazywany divą na osiedlu, potrafi mieć 3 razy dziennie na spacerze inna obroże. :smile: No i wiadomo, inna wizytowa bardziej, inna typowo do zabawy.

Posted

Niezła kolekcja :D

Paula, czy mogłabyś mi wysłać jakieś zdjęcie Scooba bo strzyżeniu gdzie widać go całego? :) Chcę wysłać fryzjerce, żeby wiedziała, jak zrobić Ruby:)