Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']przynajmniej zapamiętałaś trening:loveu: kiedyś będziesz to z uśmiechem na twarzy wspominać.:loveu::D[/QUOTE]
Raczej wątpie, wspominając te gleby w błocie i spodnie, które nie chciały się doprać. :D Wgl bieganie w kaloszach, to porażka.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Raczej wątpie, wspominając te gleby w błocie i spodnie, które nie chciały się doprać. :D Wgl bieganie w kaloszach, to porażka.[/QUOTE]

będziesz się śmiała z siebie.:D ja z tylu rzeczy sie teraz śmieje.:D jakie wpadki miałam.. :eviltong::eviltong::diabloti: co jak co, ale Ty na pewno nie przewaliłaś się biegnąć na lekcje na korytarzu i nie leciałaś przez polowe niego na brzuchu, a koleżanka nie potknęła się Ciebie i nie leciała razem z Tobą... miałam wodę w kolanie teraz mnie to bawi jak cholera. :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='puchu']Wcześnie używałam zwykłą wazelinę, ale po tym jak Szczurzyna wygrała krem zdecydowanie stawiam na to drugie :)[/QUOTE]
Wygraliście ten z Husse ? Wygląda ciekawie. ;)

My natarliśmy dzisiaj oliwką, ale nie pomyślałam o Nivea, spróbujemy, bo już nie moge patrzeć na te jego pękające poduszki.. ;)

Posted

[quote name='puchu']Był konkurs na zimowe zdjęcie i się udało :)[/QUOTE]
To gratki. :smile:

Przed chwilą dowiedziałam się że za tydzień zawita do mnie na tydzień (znowu! :angryy: ) jack russel terrier, czyli najbardziej głupia i rzucająca się na wszystko istota jaką znam, która już 2 razy rozwaliła mojemu psu ucho i mi porządnie palec, gdy je rozdzielałam, taaak, kocham moją rodzinkę! :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']To gratki. :smile:

Przed chwilą dowiedziałam się że za tydzień zawita do mnie na tydzień (znowu! :angryy: ) jack russel terrier, czyli najbardziej głupia i rzucająca się na wszystko istota jaką znam, która już 2 razy rozwaliła mojemu psu ucho i mi porządnie palec, gdy je rozdzielałam, taaak, kocham moją rodzinkę! :roll:[/QUOTE]

załatw kaganiec w którym będzie mógł oddychać i w dupie. ja miałam święta z boxerem który Neske cały czas wylizywał w tyłek ale kagańca mu nie mogłam założyuć, bo on przecież chce się bawić :angryy:

Posted (edited)

Niestety jego wizyty nie unikne. :roll: Pozostaje tylko mieć nadzieje, że uda mi się w miare trzymać je w 2 pokojach, klatka odpada, bo zajmuje pół pokoju i babcia mnie przegoni, ale może i zrobie jej nią na złość, w końcu on mi tego kundla ściągneła, tylko klatka będzie działać raczej na zasadzie 'karnego jeżyka'.

Pare fotek z dziś.

Kaczuchy. :loveu:

Uploaded with ImageShack.us

I Scoobiasty.

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='paulaa.']Piłeczka była kupiona na zawodach treningowych w Powsinie, nie wiem niestety jakiej firmy. Jego ulubiona. ;)[/QUOTE]
to jest chyba hilton :)

Posted

Ostatnio były fotki z treningu, to teraz krótka sekwencja, Scoobiaste już było troche zmęczone, więc pani wyrabiała. :smile:
I musze powiedzieć, że nasze ciasne skręty dużo zyskały po dodatkowych treningach w Dforce. :loveu:
+ ogólnie ciut większe ogarnięcie.

[video=youtube;mqb6XFmyqbE]http://www.youtube.com/watch?v=mqb6XFmyqbE[/video]

Niestety na opuszczonych tyczkach, z 'przyczyn technicznych' :D

Posted

A ja bym powiedziała że nawet fajny pomysł z opuszczonymi tyczkami ;) zawsze to coś nowego co wymaga dodatkowego skupienia.

Posted

[quote name='Kaja10014']Rewelacyjny jest! Więcej poproszę! :)
Możliwe, że będzie więcej z dzisiejszego treningu. :cool3:

[quote name='Soko']A ja bym powiedziała że nawet fajny pomysł z opuszczonymi tyczkami ;) zawsze to coś nowego co wymaga dodatkowego skupienia.
Na początku był ździwiony, bo już sama nie pamiętam kiedy ostatnio biegaliśmy na opuszczonych, chyba dobre pare miesięcy temu.. :lol: A z tymi opuszczonymi tyczkami był czysty przypadek, ale w sumie biegało się fajnie, inaczej tak. :evil_lol:

edit:
Mam jeszcze coś takiego, sam tunel, ale zawsze coś. :D
http://www.youtube.com/watch?v=8fYnYVNvFkw