Yuveza Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 motyleqq napisał(a):właśnie tak się zastanawiam... jeśli zaczyna się kurs, ma on 20 spotkań to... co potem? brak treningów do jesieni? A moze poszukac innego klubu? :eviltong: Znacie moze DogCampus? od kwietnia zaczynają, tyle że to w Powsinie;) Quote
motyleqq Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 westie_justa napisał(a):A moze poszukac innego klubu? :eviltong: Znacie moze DogCampus? od kwietnia zaczynają, tyle że to w Powsinie;) nie wiem właśnie. tu mam blisko, i tu mi polecano, że jest dobra trenerka, zwłaszcza jak się zaczyna. a DogCampus chyba drogi jest? Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 hmm w Wawie nie ma seminarium?? znajomi z klubu kilka razy w roku do Wawy jeżdżą na semi :) Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 motyleqq napisał(a):właśnie tak się zastanawiam... jeśli zaczyna się kurs, ma on 20 spotkań to... co potem? brak treningów do jesieni? Wtrącę się. U nas w klubie tak samo. Aż będziesz w sekcji chyba... Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='motyleqq']nie wiem właśnie. tu mam blisko, i tu mi polecano, że jest dobra trenerka, zwłaszcza jak się zaczyna. a DogCampus chyba drogi jest? Tu jest http: //www. bordercollie. fora.pl/ seminaria-i-obozy-szkoleniowe,66/kurs-agility-dogcampus-warszawa,7497.html [usun spacje] a na stronie jest http://www.dogcampus.pl/index.php/kursy chyba o terminy chodzi, albo nie wiem :roll: ale nawet z tego co widac fajnie, ja niby jestem blisko nich, ale sam dojazd byłby dłuższy niz do cavano, na razie nie mam kasiory ale u nas i tak fort odpada;) Quote
Fantowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 W Warszawie(i okolicach) jest trochę seminariów, wiem, że na ostatnich wakacjach były weekendy treningowe i różne tego typu imprezy :) Quote
paulaa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 westie_justa napisał(a):No ale masz mozliwosc, mi sie cudem udało na obóz w tym roku :roll: ale własnie chcę się załapać na jakiś 1 dzień jakiś semi :) no wlasnie czemu w wawie tak malo tego O.o a czemu w lipcu?? To trzeba było się zapisać z nami na Dzień Agility. :smile: W lipcu, bo z tego co widze w Forcie między kursami są przerwy, bo mnie niesamowicie wkurza... :angryy: ale jeszcze zapytam Magdy, delikatnie sugerując że mi się to nie podoba.. :roll: motyleqq napisał(a):właśnie tak się zastanawiam... jeśli zaczyna się kurs, ma on 20 spotkań to... co potem? brak treningów do jesieni? zootechniczka napisał(a):Paulaa mam do ciebie prośbę. Mogły byśmy się kiedyś spotkać i razem poćwiczyć na twoich przeszkodach do agility? Bo zapisałam się na seminarium agility a w sumie jedyne co do tej pory z moim ćwiczyłam z agility to skoki przez ogrodzenia na osiedlu, raz przeszedł przez tunel i 2 razy skakał przez obręcz. Więc byłabym bardzo wdzięczna. Mogę dojechać tam gdzie ci będzie pasowała jak się zgodzisz :smile: Z tym będzie ciężko, bo ja poprostu nie mam na razie jak przewieść tych tyczek, w autobusie z tym nie da rady, musiałabym się jakoś z tatą dogadać, ale zobacze. ;) westie_justa napisał(a):A moze poszukac innego klubu? :eviltong: Znacie moze DogCampus? od kwietnia zaczynają, tyle że to w Powsinie;) My strasznie chcemy do DogCampus, ale niestety dojazd od nas straszny i godziny też, gdyby były treningi w weekendy, ale ja nie będe wracać o 23 autobusem z psem. :roll: Marta_Ares napisał(a):hmm w Wawie nie ma seminarium?? znajomi z klubu kilka razy w roku do Wawy jeżdżą na semi :) W Warszawie jest bardzo małe seminariów, wystarczy spojrzeć na agilityinfo, ile jest seminariów w Gorzowie Wlkp., Krakowie itp. a ile w Wawie.. :roll: Porażka jakaś. Klaudia. napisał(a):W Warszawie(i okolicach) jest trochę seminariów, wiem, że na ostatnich wakacjach były weekendy treningowe i różne tego typu imprezy :) Jak na razie tylko jedno... Porównując do innych miast, w Wawie jest naprawe mało, chociaż to dziwne patrząc na ilość klubów.. :roll: Quote
zootechniczka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Mogę podjechać do ciebie nie musiałbyś ich nigdzie wieść. Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no ja też bym wolała w weekendy, ale na razie sie nie zapowiada zebysmy gdzies szły. Ja nawet o tym dniu agi nie wiedzialam:P Quote
paulaa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 zootechniczka napisał(a):Mogę podjechać do ciebie nie musiałbyś ich nigdzie wieść. Byłoby ciężko, bo mieszkam w bloku.. :D Quote
Fantowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Paula, Warszawa to cud w porównaniu z tym, co jest w Rzeszowie. Ludzi, którzy interesują się agility i chcą coś robić ze swoim psem wyliczyłabym na palcach jednej ręki. 24-25.03 jest seminarium, ale co najmniej godzina drogi ode mnie - i tak dobrze. Do tego zawody w kwietniu. Poza tym - 20 treningów zaczynających się w kwietniu, potem dopiero po wakacjach. Jakby było więcej agilitowych ludzi, to by się coś dało zrobić... Ale trzeba sobie jakoś radzić XD W Krakowie są na razie zapowiedziane 2 seminaria - jedno agility, drugie jakieś(chyba XD) weterynaryjne... Pomorze dosyć fajnie ma odnośnie seminariów, tak mi się przynajmniej wydaje... I tak już niedługo macie treningi, więc byle wytrwać, w wakacje obozy i da się żyć ;) Choć my już wytrzymac nie możemy, nie trenujemy od listopada, w lutym bez treningu pojechałysmy na zawody i wystąpiłyśmy na pokazach - przynajmniej wiem, za co się trzeba zabrać dokładnie na treningach, co poprawić XD Quote
wikikoniki Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Klaudia. napisał(a):PPomorze dosyć fajnie ma odnośnie seminariów, tak mi się przynajmniej wydaje... Hmm... zawody sierpień, zawody wrzesień, zawody październik, seminarium: - z Magdą Ziółkowską, które odbędą się w dniach 29-30.09.2012r. w Sopocie. - z Olgą Kwiecień-Maniewską, które odbędą się w dniach 16-17.06.2012r. w Sopocie - z Petra Pecar (Słowenia) 28-29.04.2012 Gdynia Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 wikikoniki napisał(a):Hmm... zawody sierpień, zawody wrzesień, zawody październik, seminarium: - z Magdą Ziółkowską, które odbędą się w dniach 29-30.09.2012r. w Sopocie. - z Olgą Kwiecień-Maniewską, które odbędą się w dniach 16-17.06.2012r. w Sopocie - z Petra Pecar (Słowenia) 28-29.04.2012 Gdynia A ja mam Magde 2 razy w tygodniu, hihi. :eviltong: A przynajmniej miałam 2 mies temu. Chociaż jakby zrobiła jakieś semi w wawie to i tak pewnie bym poszła, będziemy się wszędzie pchać, byle bez dalszych dojazdów było. :evil_lol: Quote
Fantowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ajjj, Paula zazdroszczę :D My się z Magdą poagilitujemy dopiero na Forcie. Nie wiem, co z tym obozem majowym, tzn. najpierw zgłoszenia miały być otwarte dla klubowiczów i pewnie już miejsc nie ma. Na semi mogę dojechać i do Warszawy, bo koło mnie, to cięzko - Tarnów, Kraków, no i Lublin, ale to już połowa drogi do Wawki XD Quote
paulaa. Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 No nie powiem, jest naprawde dobrą instruktorką, nie boi się krytykować i poprawiać każdy błąd, ale i bardzo pomaga w motywowaniu psa do działania. :smile: Chciaż Fort mi ostatnio zalazł na skóre z tym brakiem treningów i kontaktu.. :roll: Majowy obóz ? Nie słyszałam. :cool3: Jeśli w wawie i cena w miare to pomyślimy w sumie. Fajne urozmaicenie majówki. Jeśli chodzi o klubowiczów, to Magda zawsze trzyma miejsca, ja na Fortowy gdyby nie inny obóz mogłam się zapisać jakbym znalazła opiekuna nawet 2 mies po zgłoszeniach, więc nie wiem jak to jest.. ;) Musze dopytać jutro o szczegóły i czy planują jakieś semi... BO JUTRO WRESZCIE PIERWSZY TRENING PO PRZERWIE! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Będe chyba bardziej nakręcona niż mój pies, czekam już od 2 mies. :D I nareszcie Scooby troche się wyładuje, bo ostatnio mamy pecha do spotykania jakiś psów z którymi mógłby się wyszaleć, a ja jak było zimno miałam lenia i nie chciało mi się chodzić na dłuższe spacery. :evil_lol: Quote
monika15 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):BO JUTRO WRESZCIE PIERWSZY TRENING PO PRZERWIE! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Koniecznie zrob jakies fotki na treningui:razz::lol: Quote
paulaa. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 monika15 napisał(a):Koniecznie zrob jakies fotki na treningui:razz::lol: Może wezme aparat, ale na za wiele bym nie liczyła. :D Będzie już ciemno, bo to dopiero koło 19, więc nie wiem czy cokolwiek wyjdzie.. ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):Może wezme aparat, ale na za wiele bym nie liczyła. :D Będzie już ciemno, bo to dopiero koło 19, więc nie wiem czy cokolwiek wyjdzie.. ;) To może lepiej filmik wyjdzie? :) Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Silky123 napisał(a):To może lepiej filmik wyjdzie? :) właśnie Paula, postaraj się, bo jak nie to ja już buty zakładam i jade was nagrać. :diabloti: Quote
paulaa. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Pewnie nawet nie wezme aparatu, cegła straszna a ja jade z przesiadkami. :D Zresztą głupio mi wszystkich ścigać kto nas nagra, niestety nasza grupa jest bardzo różna wiekowo. :P A przyjeżdżaj! :P Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):Pewnie nawet nie wezme aparatu, cegła straszna a ja jade z przesiadkami. :D Zresztą głupio mi wszystkich ścigać kto nas nagra, niestety nasza grupa jest bardzo różna wiekowo. :P A przyjeżdżaj! :P już się ubieram .;) :D Quote
paulaa. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a):już się ubieram .;) :D Będe czekać! :evil_lol: A tak serio, to nie wiem czy jest sens dzisiaj filmik, bo nie wiem jak ten trening będzie wyglądał, mamy wspólny z drugą grupą, nie wiem może nas podzielą ? Kurde, marzy mi się, żeby wreszcie nas podzielili na 'lepszych' i 'gorszych', bo to by wszystkim dużo ułatwiło. xd Ale zobaczymy, ile osób wgl przyjdzie. Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):Będe czekać! :evil_lol: a gdzie to w ogóle ? :evil_lol: hahaha :D Quote
paulaa. Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a gdzie to w ogóle ? :evil_lol: hahaha :D Moczydło. :P Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):Moczydło. :P dobra nie trafie :D może bys odpisała na PW :evil_lol: Quote
Recommended Posts