Tola Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Byliśmy dzisiaj w odwiedzinach w Kosiorkowie:lol: Rudy przywitał się bardzo przyjaźnie:lol: no i od razu zwęszył, że będzie coś dobrego do zjedzenia. Dał sie pogłaskać - piękne to jego futerko. __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Cathedral Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 i co, nie ma zdjęć...?:sadCyber:futerka... moja być smutna ;) Quote
Tola Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzisiaj ostatnia noc Rudego w Kosiorkowie. Jutro bardzo rano czeka go podróż do własnego domku. Może pierwszego w życiu...Jest też umówiony w Gdyni na wizytę do weta. __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Rudy jest juz w Warszawie:multi: _________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Podróz zniósł bardzo dobrze, nie trzeba było nawet żelu na na uspokojenie. Dwa razy wychodził na spacerek i zrobił co potrzeba:lol: Za pare minut wyjeżdza do Gdyni. __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Rudy......:multi: badź szczęsliwy i pisz do nas....czasami co słychać u Ciebie Quote
robkowa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Rudzielec z samego rana wyruszył już w podróż, to teraz już jest w drodze do Gdyni:multi: Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 na AFN jest 140,00 zł na psiaka....czy będą jeszcze potrzebne? czy można przekazać innym psom? Quote
Tola Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mam wieści z nowego domku Rudego z Gdyni :multi: - Rudy - teraz Bonzo -podroż zniosł bez problemu, trochę sie kręcil i drapal. Jest bardzo mily, ciekawy swiata, nie boi sie, zero apatii. Zaliczył też wizytę u lekarza - dostał antybiotyk i jakis specyfik na poprawe stanu wlosow i skory. Ma bardzo duzy apetyt, ale pani nie zauważyła, zeby jakos specjalnie interesowal się miską... Rudy - cieszymy się, że ci się udało:multi: __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Pani Joanno - bardzo dziękujemy!!! Będziemy czekać na dalsze - dobre wieści o Bonzo. __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Bonzo noc spędził spokojnie i powoli zaprzyjaznia się z nowymi opiekunami. Boi się trochę schodów, kuli się, przykleja do podlogi i koniecznie chce wrocic do mieszkania. Złe wspomnienia ? lęk wysokości? Apetyt mu dopisuje, na spacerkach energicznie poznaje nowy teren. Cieszymy się z nowego domku Bonzo:lol: __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
robkowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ogromne podziękowania dla Asi i Romka którzy zabrali Rudego-Bonzo na tymczas i zawieźli do Warszawy, byli z nim u weterynarza, dzięki ich pomocy Rudy pojechał wypielęgnowany do nowego domku. Nie chcieli przyjąć pieniędzy z funduszu Rudego. Quote
pidzej Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 to chyba można już zmienić temat i przenieść:multi: Quote
Pestka111 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 A ja proszę o przeniesienie :multi: Quote
Tola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mam wiadomosci od pani Joanny :lol: Bonzo jest bardzo grzecznym chłopcem, po schodach chodzi już bez problemu, ani razu nie załatwił się w domu, jest spokojny i ugodowy. Ma troche problemy z chodzeniem po kaflach i panelach, bo rozjeżdżją mu się łapy, ale to pojętny chłopak i do wszystkiego przyzwyczai się:lol: Ma trochę zapędy wolnościowe i szybko nie będzie go można spuścic ze smyczy. Quote
Tola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Bardzo rozczuliła nas wiadomość, że Bonzo bardzo przywiązany jest do swojego posłania. Pani Joanna ma trudnosci ze sprzataniem legowiska, bo wtedy Bonzo przychodzi i dosłownie przysysa się do swojego materaca...On biedak chyba nie miał wschronisku swojego kąta - był w boksie ze znacznie młodszymi psami, nie walczył o swoje. Stąd to noszenie miski - chyba jedynej jego rzeczy -chociaz i tak nie całkiem jego...Ta miska dawała mu pewnie poczucie bezpieczeństwa. Bardzo cieszymy się, że ma wreszcie wszstko swoje, wkrótce Bonzo zrozumie, ze nikt mu posłanka nie chce zabrać:) Jeszcze jedna ważna rzecz - Bonzo przychodzi na każde zawołanie:lol: __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Tola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pani Joanna obiecała zdjęcia - czekamy, czekamy:lol: Quote
Tola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zapomniałam napisać, że Bonzo na razie dostaje jeść 3 razy dziennie, tyle samo razy wychodzi na spacerek:lol: Będzie chyba grobasek z naszego Bonzo:lol: I już bardzo delikatnie bierze pokarm z ręki:lol: __________________ republika.pl/zamosc_schronisko Quote
Pestka111 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A ja dalej proszę, przenieście wątek :) Rudy, vel Bonzo znalazł wreszcie swoje miejsce na tym świecie! Quote
robkowa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Napisałam prośbę do Moderatora coztego o przeniesienie, przy okazji zapytałam czy trzeba pisać na PW i taką dostałam odpowiedź: "Jeśli zmienisz tytuł wątku to możesz czekać cierpliwie, pewnie prędzej czy później ktoś zauważy i wątek przeniesie. ;-) Jeśli nie możesz zmienić tytułu (bo np. nie ma na forum założyciela wątku) to warto napisać, bo wątek może pozostać niezauważony. Jeśli zależy Ci na czasie (np. bo pies wrócił do schroniska), to też trzeba napisać, bo zdarza się, że życie daje się moderatorom we znaki i nie mają czasu na porządki. Zamiast pisać PW, można kliknąć ikonkę "Zgłoś post do moderatora" i napisać tam, że wątek jest do przeniesienia, też moderator zajrzy." Quote
carolinascotties Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Magda - Zamość'] :loveu: :multi: :multi: Ale się cieszę!!!! Quote
Recommended Posts