Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Tahoma]Dawno nie zagladałam do Bonziaka; zmobilizowały mnie świąteczne pozdrowienia od Pańci rudasa i nowe zdjęcia:loveu:. [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Tak Pani pisze o Bonzo:[/FONT]

[FONT=Tahoma]Dawno nie pisalam o Bonziku. W listopadzie obchodzil 4 "odrodziny" u nas. Bonzo jest w swietnej formie, jest wesoly, chodzi po schodach bez problemu, biega po lesie.[/FONT]
[FONT=Tahoma]W tym roku nawet mniej reaguje na strzaly na podwórku, kiedyś bal się glosnego trabienia samochodu.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jest wielkim pieszczochem i przylepą. Mozna zostawic jedzenie na niskim stoliku i już nie podkrada.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jednym slowem jest najkochańszym i najslodszym psem na świecie :)[/FONT]

[FONT=Tahoma]A to dowód :loveu:[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Bonzik ukryty przed burzą:evil_lol:[/FONT]

Bonzik w zimowej szacie:loveu:

• 11 months later...
Posted

Kolejne święta i kolejne zyczenia od Rodziny Bonzo
Jego Pani pisze:
Bonzo w listopadzie obchodził 5 urodziny u nas. Jest nadal w całkiem niezłej formie, choć oczywiscie chodzi wolniej i coraz więcej śpi.
Kilka razy stajemy podczas wchodzenia po schodach, ale 3 razy dziennie wciąż daje radę.

Bonzo ma przerosnięte serce, ale dobre leki zachamowały rozwój choroby i od wielu miesiecy stan jest stabilny i nie widzę zmian na gorsze.

Nie mam niestety ładnego zdjęcia do wysłania, ale postaram się zrobić jeszcze przy choince.
Jak tylko dostanę zdjęcia - pokażę świątezcnego Bonzo:)

• 3 months later...
Posted (edited)

Dostałam smutnę informację - nie ma juz Rudego:(:(:(
[FONT=Verdana]Bonzo nie żyje; miał ok 15 lat; p Joanna napisała: [/FONT][FONT=Verdana]Cieszę się, że był w Gdyni ponad 5 lat i 3 miesiące. Myślę,że to ok 1/3 jego życia, mam nadzieję, że dobrego życia pełnego miłosci iciepła.[/FONT]
[FONT=Verdana]Dom bez niego jest pusty ismutny, a najbardziej mi brak rudego,puszystego ogona, którym tak zawziecie wywijał.
[/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Żegnaj Bozno

• [/FONT]

Edited by Tola
    • 6 months later...