akucha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :splat: Przecież to ja te zdjęcia wkleiłam... Coś ze mną nie tak ostatnio... Taaa, to były zachwyty :evil_lol: Tinka czeka... Quote
Celina12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Fakt-śmiechy były-dobrze,że nie tylko ja wpadłam bo gorszy obciach by był-:oops: A Tineczka wciąż bez domku-prosi o niego bardzo!!!! Quote
iwlajn Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Chciałam wczoraj wziąć Tinkę na spacer, a tu niespodzianka. Tinka została przeniesiona na wybieg, teraz już nie musi siedzieć w pawilonie tylko może zażywać świeżego powietrza do woli. Quote
wiewiora1 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Brazowa to pogadaj z kierownikiem o przeniesieniu naszej Tiny , Moze u Alaski jest miejsce ,oby ona tylko z kolei alasce nic nie robila.. Trzeba trzymac kciuki za szybkie znalezienie domku A co do Sendi to w schronie wygladala dobrze , waleczki miala z kazdej strony. nawet gdy ja bralam na rece smialam sie ze grubasna jest i boczki ma jak po sterylce Quote
iwlajn Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to rzeczywiście nie dobrze. Myślałam, że w pawilonie pieskom bardziej smutno. Biedna Tinusia.:-( Quote
akucha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hmmm, co dzisiaj u Tiny???? Biegnij piesku, dom potrzebny, jak nic!!!! Quote
akucha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzisiejsze smutne zdjęcie Tiny :-( Ona prosi o dom... Quote
Celina12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jejuuuuuuuuu-:-(:-(-te Oczęta smutne-:-(-te kraty-:-(. Domku-gdzie jesteś???? Quote
kaerjot Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dodałam tę foteczkę do allegro, tylko nie wiem, jak zmienić miniaturkę, która pojawia się przy ogłoszeniu Quote
iwlajn Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No widzę, że jeszcze banerka Kluski tu brakuje. Jak się cała ekipa zbierze, to dopiero jest kolorowo. Quote
akucha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 To jeszcze my... Kto da dom??? Tina czeka... Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gabryjella napisał(a):Tzn. jak chcesz zmienić, chcesz aby to nowo dodane zdjęcie było jako miniaturka ? Tak, ale nie wiem jak Quote
Kam Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 jesli ma byc miniaturką, która się pokazuje przy tytule ogłoszenia, to musisz usunąć tą, która jest w tej chwili, właściwą zmniejszyć do rozmiaru np.200x200 i wgrać ją ze swojego komputera (opcje miniaturki sa pod głównym oknem aukcji) - o to chodziło? a w ogóle to też jestem cichą fanką Tiny, do góry! Quote
wiewiora1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Wszystkie psaiki powinny opuscic schron , To niemiejsce dla nich ,Tak jak domy dziecka nie dla dzieci.. Dotego powiinny byc domy , pelne milosci . Moze irozpaczam ze tu nie ma zwierzat , psow , czy kotow, Ale jedno jest dobre , Nie rozmnazaja tu bezsensownie zwierzat , a z tego co wiem i mam w najblizszych tyg samasie przekonac, schronisko ty wyglada jak ekskluzywny hotel , gdzie zwierzaki majaa na prawde jak wdom a nasza Tina na gore Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Kam napisał(a):jesli ma byc miniaturką, która się pokazuje przy tytule ogłoszenia, to musisz usunąć tą, która jest w tej chwili, właściwą zmniejszyć do rozmiaru np.200x200 i wgrać ją ze swojego komputera (opcje miniaturki sa pod głównym oknem aukcji) - o to chodziło? a w ogóle to też jestem cichą fanką Tiny, do góry! Dzięki :lol: , udało się Quote
kaerjot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Marsz na początek :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
kaerjot Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tinka o pięknych oczkach, wypatruje domu Quote
wiewiora1 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Szukamy ,szukamy domku dla naszej Tiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 I co nikt jej nie chce? Szkoda, moze i nie piekna ale za to jaka kochana, Bedzie wspanialem kompanem na dlugie lata . i sadze , ze nie bedzie z nia problemu Wiec czekamy , czekamy Quote
iwlajn Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tinka- dobra psinka, niech się skończy czas jej bezdomności. Quote
Recommended Posts