brazowa1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Sliczna sunia.Mimo ze ma 2-3 lata wyglada jak szczeniak;jest "lużna",ma grube lapki,z natury krepa (teraz schudla,powinna byc grubsza ),duze,zaakraglone na koncach uszy. I piekne oczy,duze,w czarnej obwodce,wyraziste,ciemnoczekoladowe. W schronie pojawila sie ok pol roku temu,byla w czasie cieczki,wiec wiadomo bylo,ze za jakis czas mozna sie spodziewac...Grubasna,lsniaca sunia,czysciocha,grzeczna;mozna bylo sie sie oczekiwac,ze szybko przybiegnie do schroniska wlasciciel Tiny. Ale nic z tego. Za jakis czas,zgodnie z przewidywaniami oszczenila sie. Odchowala jednego cudownego,grubasnego chlopaczka.Dzieciak stosunkowo szybko znalazl dom,a Tina trafila z powrotem do psow. To domowy,delikatny pies,dla niej schronisko jest kosmosem. Jej piekne oczy nie sa juz zdrowe.Jedno z nich wyglada jak poranione,mala jest w leczeniu,czekamy,jaki efekt przyniesie kuracja. I szukamy domu. Mala jest grzeczna,kochana,znosi zakrapianie oczu z pokora,nigdy nie spotkalam sie u niej z agresja.Zawsze potulna,slodka.Nie jest odwazna,przebojowa psica.Czeka na wrazliwych,dobrych ludzi. Quote
loozerka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 To parę zdjęc Tiny ostało się jedno- reszta parę postów nizej u Gabi Quote
Celina12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ślicznooka Tineczko-jesteś taka Słodziutka a jak mądrze patrzysz-te uszka nasłu****ące czy nie nadchodzi ktoś kto Cię pokocha.:-( Tina czeka na czułe ręce,na kochające serce...na ciepły domek...na Człowieka.. Quote
Celina12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tinuś-otwieraj te swoje śliczne oczęta i na pierwszą stronę hopkaj!!!!!:loveu: Quote
akucha Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Podnoszę nowa sunię nadmorska, szukaj domu ślicznooka panno!!! Quote
akucha Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cioteczki, bedą inne zdjęcia??? Bo nie wiem, czy te z Brazowa wstawiać na trójmiejskie forum, ale pewnie nie :evil_lol: Podnoszę Tinę!!!! Quote
loozerka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Akucha, nie mam pojecia, bo jak się okazało, ze nie umiem brązowej usunąc, to nie zaoferowala innych zdjątek. A to ostatnie, bez brązowej- nie podoba sie :D? Quote
wiewiora1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ona jest pocieszna z wygladu . Jej szczeniak byl piekny wzieli go . a ona tylko taka specyficzna z wygladu n ie puszysta wiec zostala, ale cioteczka Brazowa zadba by juz znalezc jej dom Quote
Celina12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tineczko na pierwszą stronę szybciutko!!!!! Quote
loozerka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 GAbryella, własnie o coś takiego chodzilo, ja usunę wiec swoj post, brazowa prosila mnie, ale ja akurat na obróbce zdjec nie znam się kompletnie. Quote
akucha Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 loozerka napisał(a):Akucha, nie mam pojecia, bo jak się okazało, ze nie umiem brązowej usunąc, to nie zaoferowala innych zdjątek. A to ostatnie, bez brązowej- nie podoba sie :D? Loozerka, Ty chuliganko nadmorska - przeciez ona tam koopę robi :evil_lol: Dać to do ogłoszenia????? Ja mogę wszystko wklejać :p Gabryjello, słońce Ty moje, dlaczego ja taka durna jestem?!?!? Czemu nie przyszło mi do głowy, żeby przyciąć fotki :stupid: :stupid: :stupid: To chyba się nazywa "zmęczenie materiału ludzkiego", ale obciach.... Tina tęskni, czeka na dom!!!! Quote
loozerka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dokładnie tak :D to znaczy dokładnie robi kupę, a nie dokładnie dac do ogłoszenia. Tez sie troszkę wczoraj z tego zdjecia nasmiałam :) Quote
akucha Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Najlepsza jest wersja Gabryjelli z Brazową zrobioną na podejrzaną :diabloti: Może takie wkleić???? Widac na nich, jak duża jest Tinka... Ładna to pieska jest, mordka taka poczciwa! Quote
loozerka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mamy te same skojarzenia, mi tam tylko brakowało paska na oczy czarnego :D. Jesli jednak mam doradzac w kwestii ogloszen,chyba lepsze wrazenie robia zdjecia przycięte. Quote
kaerjot Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tinka jest strasznie milutka i bardzo lubi być przy człowieku, widać po zdjęciach Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Tinka bardzo się cieszy jak może wyjść na spacerek. Cieszy się ale nie skacze wariacko, nie szczeka tylko ogonkiem się namacha z radości. A na spacerach na smyczy chodzi bardzo ładnie, słucha się. Bezproblemowa. Quote
Celina12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Bezproblemowa i Ślicznooka Tinusia szuka domku!!!!! Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Trzeba by ją na allegro. Cioteczko kaerjot mogłabyś?:loveu::loveu: Quote
wiewiora1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Tina jest na prawde pocieszna i nie ma w niej krzty agresji , Ona jest jak duzy szczeniak.. Z tego co pamietam ma jakis problem z oczkiem , ktore jej lzawi,, A co do zdjec to tez sie usmialam , kiedy ja przylapaliscie na porannej toalecie Mam prosbe do dziewczyn , Akuchy itp.. Mozecie zalozyc watek tzn wkleic zdjecia Brysia, Rolfai Hopa. oraz Alaski.. Z mojej strony , To sa moje piaki i chcialabym sie nimi zajac chociaz internetow, moze ktorys pojdzie, Choc jak to z mojej str bywa nie sa latwe. Ale warto sprobowac, Ja napisze o nich historie, na tyle sie znam , ale niestety wrzucac zdjec nie potrafie , a pozaty wszystkie moje zdjatka ma Brazowa.. Bardzo prosze o pomoc. Mam nadzieje ze bede miala tyle czasu zeby do nich zagladac, i podnosic oraz szukac domciu, Wielkie dzieki z gory.. Psiaki beda wam tez wdzieczne, Alaski zdjecia tez tam gdzies sa, hopa rowniez tzn brazowa je ma. Rolfa jeszcze kilkja tez a Brazowa pewnie jeszcze kilka nowych dorobi dzieki pozdrawiam Quote
akucha Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wiewióra, jak tylko wróci podróżniczka Brązowa, bedę ją molestowała o zdjęcia. Pewnie, że założymy watki postaramy sie o domy :lol: Też gorąco Cię pozdrawiamy!!! Tina na pierwszą stronę!!!! Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Brysia kojarzę, ostatnio wyszedł z budy z siankiem w pysku i szczekał, szczekał, aż mu to całe sianko z buzi wyleciało... Quote
wiewiora1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dzieki dziewczyny . A co do Brysia mam wyrzuty , co do jego budy. To sie za mn ciagnie od dawn On tak bardzo lubil wskakiwac na dach budy , Nawet mam jedno zdjecie jak stoi na niej i prawie zieje mi kolo mojejglowy , Teraz po kastracji utyl ,,,,zrobil sie jeszcze wiekszy i wymieniono bude na taka ze spadzistym dachem naktorej nie moze sobie , stac Przed wyjazdem szukalam z Brazowa po calym schronie takiej idealnej dla niego , albo zmiany dachu ale niestety w zadna z nich by sie nie wcisnal . ...Ok ale to nie o brysiu mam pisac. Jozek poszedl , wiec teraz mam wiecej czasu na sopociaki. Nasza Tina jest kochna i musimy jej znalezc dom Brazowa dajmy szanse Osowej , ona kiedys ja miala, ale nie skorzystano z niej Zaadoptowano szczotka, Misia to i dlaczego Osowa nie miala poczuc co to dom ,prosze.. Pewnie jakies zdjtka jej tez gdzies sa A Tina do gory ...hop Quote
akucha Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wskakuj wyżej Tina!!!! Po dom biegniemy... Quote
kaerjot Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dziś wstawię Tinkę, przepraszam za gapiostwo Quote
akucha Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :loveu: Cudownie!!! Milutka dziewczyna jest i szuka ciepłego, spokojnego domu!!! Quote
Recommended Posts