Pyrdka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Lorka z Dredzikiem( pochodzą z tego samego przytuliska) Tak śmieje mi się mordka Quote
Pyrdka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Oj, jak ja lubię jeść:lol: Co tam ciocia znów gotuje? Quote
Juldan Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cudna ta Baba:) Franek i Dredzik też:) Ten ostatni bardzo się zmienił, pamiętam go jak siedział sam w boksie, jak zabieraliśmy naszego Gufiego... Byłam wtedy przekonana, że to po niego przyjechaliśmy... Sory Lorka... tak na wspomnienia mi się zebrało:) Quote
Akrum Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wow, Dredzik jaki piękny się zrobił :) Ma psisko swój charrrrrakterek, ale najważniejsze że jest kochany przez pańciostwo :) Lorka, pięknie się prezentujesz na zdjęciach :) No dlaczego nikt nie chce tego "świńskiego" noska adoptować?? Jutro znów Lorka pojawi się w gazecie, może tym razem będzie miała szczęście?? Tym razem zdjęcie na fotelu dałam, może to do ludzi przemówi? ekstra :) takie samo spojrzenie ;P Quote
Juldan Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wy sobie mówcie, że Ona ma świnkowy nosek, a ja i tak będę się upierała że Ona jest podobna do beagla;) Quote
Pyrdka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Świnka, beagel, wilczur w jednym.Cudna mieszanka i kochana na dodatek. Czego chcieć więcej? Brać i kochać. Quote
Akrum Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Może jutro jak się Lorka ukaże w gazecie, to w końcu się telefony rozdzwonią i zadzwoni TEN właściwy dom?? Tym razem Lorka tak się będzie z gazety patrzeć na ludzi: Quote
Pyrdka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Zapomniałam napisać, ze z charta tez ma coś:evil_lol: Pięknie prezentuje sie w warunkach typowo domowych. Widać jaki z niej piecuch. Moja mordka kochana.Musi znaleźć dom a czasu coraz mniej:-( Znajdę jej najlepszy dom pod słońcem.:lol: Quote
Patmol Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 czy ona gryzie ten fotel :diabloti: czy to tylko tak wygląda :evil_lol:? Quote
Pyrdka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Troszeczkę pogryzła fotel:mad: Cioteczko Patmol -dzięki, że zaglądasz do Lorki:lol: tak mało osób wchodzi na jej wątek.:-( Może tytuł wątku jest mało absorbujący? Nie ma zbyt drastycznej przeszłości. Szkoda,że nikt tu nie zagląda.To superowa psica:lol: Mam mało czasu, aby znaleźć jej dom na jaki zasługuje. Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wczoraj odwiedziłam Lorkę, która akurat była na ogrodzie u tymczasowej babci :) Loretta kochana sunieczka i taaaaka grzeczna, na własne oczy to widziałam, jak biegła goniąc kotkę i jak z premedytacją podkosiła swoją tymczasową mamusię i Pyrdka zrobiła bęc prosto na pośladki :megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr::roflt::roflt::roflt::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: A potem, jeszcze było mało i jeszcze musiała pokazać jaka jest grzeczna i pobiegła najpierw pochodziła łapkami w kaczych/kurzych kupkach i zadowolona przybiegła i tymi łapkami na Pyrdkę skoczyła :megagrin::megagrin::megagrin:, a potem jeszcze do oczka wodnego weszła (nie wyczyszczonego), i znów przyszła się przytuuuuuuuulić i pokazać jaka ona jest grzeczna i kochana i jak uwielbia się tulić do Pyrdki :megagrin::megagrin::megagrin: Ale miałam ubaw :roflt::roflt::roflt::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pyrdka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Oj tak babolica jedna uatrakcyjniła mi wczoraj czas :angryy:. Musiałam gadzinę wykąpać. A i tak ja kocham:evil_lol: Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A Lorka jak się w kąpieli zachowuje?? Bo u mojego Kubusia czytałaś - że to ideał jeśli chodzi o kąpiel i czesanie po kąpieli :) Quote
Pyrdka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No niestety nie cierpi wody:shake: Ale dałam radę:lol: Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ale Lorka nie wciągnęła Cię do wanny przypadkiem?? Quote
Pyrdka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Jestem mała, ale krzepę mam. Mała, krępa ale byk:evil_lol: Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dzisiaj Lorcia w gazecie - muszę po pracy kupić, bo ponoć ładne duże ogłoszenie, kolorowe zdjęcie :) Trzymajcie mocno kciuki, by jakieś telefony były, choć jeden, TEN wyjątkowy... Quote
Pyrdka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Niestety nie miałam ani jednego telefonu w sprawie Lorki:placz:Ręce mi opadają, serducho krwawi. Tak bardzo się do nas przywiązała:-( Wchodząc do bloku wczoraj wyczuła ,że przed chwilą przyjechał TZ. Biegła do mieszkania jak torpeda. Myślałam, że sobie łapki połamie, a w domu dziki szał radości. Było to niesamowite a mi popłynęły łzy. Quote
Akrum Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Lorka, ja wiem, że ty się przyzwyczaiłaś i pańcia się przyzwyczaiła do ciebie, ale niestety takie życie... Gdybyś nie trafiła do DT, to może w ogóle byś domku nie znalazła, bo długo w przytulisku siedziałaś jak na tak ślicznego psiaka. Zobaczymy, co los przyniesie. Quote
Akrum Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Lorka - właśnie miałam o ciebie zapytanie z Allegro i się uśmiałam (choć nie wiem, dlaczego ludzie nie czytają dokładnie, jak się podaje kontakt do adopcji, ale mniejsza o to), cytuje: WITAM JA W SPRAWIE TEJ SUKI PISZĘ. ONA JEST ŚLICZNA I TAKA DLA NAS W SAM RAZ, BO MY KOCHAMY PSY I PSY U NAS MAJĄ JAK W RAJU, SWOJA PODUCHA W KOTŁOWNI, CIEPŁO, TOWARZYSTWO LUDZI PRZY PRACACH NA POLU, BIEGAŁA BY SOBIE PRZY NAS, MOGŁA BY GONIĆ ZAJĘCE DO WOLI, SARNÓW TEŻ U NAS NA POLACH DUŻO A LATEM TO BY MOGŁA CAŁY DZIEŃ I CAŁĄ NOC NA DWORZE SE LATAĆ, BO BUDĘ BY MY JEJ ZROBILI. MAMY MAŁE DZIECKO DWA LATA MA, WIĘC SUKA MIAŁA BY SIĘ Z KIM BAWIĆ I GONIĆ. POPRZEDNI NASZ PIES TEŻ SE LATAŁ CAŁYMI DNIAMI PO PODWÓRKU I POLACH. ALE JA NIE BARDZO ZROZUMIAŁEM O CO CHODZI Z TĄ STRYLIZACJĄ a potem kolejny mail od tego samego Pana: WITAM PONOWNIE JUŻ ŻONA POCZYTAŁA W NECIE CO TO STRYLIZACJA JEST - TO CHODZI O TO BY SIĘ NIE ZACIĄŻAŁA PRZY PIERWSZEJ LEPSZEJ OKAZJI - CHOĆ U NAS I MAŁE KEJTRY MOGŁY BY SIĘ POD NOGAMI PAŁĘTAĆ - NIE BYŁO BY PROBLEMU. PODWÓRKO DUŻE JEST. Heh, odpisałam, między innymi że Lorka to sunia typowo domowa, która śpi w łóżko blisko człowieka, nawet latem, a nie kotłownia lub buda i takie tam jeszcze krótki wykład dałam :) Quote
Pyrdka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Skąd się tacy ludzie biorą? Ta polska mentalność powala. Cholera gdzie ten wymarzony dom?:-( Srajda właśnie śpi na kanapie i tak słodko pochrapuje.:lol: Czas płynie. Wiem,że jak psa bierze się na tymczas to trzeba się liczyć z tym, że może się zasiedzieć. Byłam pewna że szybko znajdzie dom. Jest przecież śliczną suńką i taką wdzięczną. Nie chce jej wydać do domu, byle wydać. Zbyt dużo serca i własnych emocji włożyłam w to, aby się poczuła kochana i szczęśliwa. Quote
Akrum Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Pyrdka']Skąd się tacy ludzie biorą? Ta polska mentalność powala. [/QUOTE] właśnie nie wiem - nieświadomość, zacofanie jeśli chodzi o stosunek do zwierząt. [quote name='Pyrdka']Wiem,że jak psa bierze się na tymczas to trzeba się liczyć z tym, że może się zasiedzieć.[/QUOTE] O tak, o tym zasiedzeniu to ja coś wiem :) u mnie już mija 7 miesiąc, jak Kropka jest z nami - tymczasowo :roll::razz: Ale Lorka - również byłam przekonana, że szybko do nowego domku pójdzie. Quote
Andzike Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hehehehe, prawie się popłakałam za śmiechu jak czytałam jakie wspaniałe warunki proponują Lorce :D :D :D Idź z tym na "Po ile ten pies?" :D Co do Lorki - bardzo mnie to dziwi, że sie nią nikt nie interesuje... Quote
Pyrdka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Też mnie to zastanawia.:placz: A tak dzisiaj Lorka prezentuje się na karnym jeżyku. Rozpierała ja energia i wkurzała Franka.:evil_lol: A tak w wersji łagodnej sępią przy stole. Gorszej wersji nie mogę pokazać:evil_lol: Quote
Recommended Posts