Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewuś ślicznie dzięki:loveu:Kiepska w tym jestem.Linki,które wklejam nie otwieraja się. Jeszcze popracuję. Dzisiaj paskudny dzień, walczymy o uszko Kubusia.

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne ogłoszenia masz kochana Lorko ;)
Trzymam kciuki, byś szybko nowy domek znalazła :)

Lorka, a wczoraj coś nabroiłaś jak mamusi w domku nie było tyle czasu??

Posted

Nie za bardzo;) Z to @ nawiała wczoraj. Byłam nieodpowiedzialna. Wieczorem pod samym blokiem ściągnęłam smycz. Jak ta ruszyła a ja za nią. Szurkowski przegrałby ze mną.Niewdzięczna żmija.Oj była rozmowa:mad::mad::mad::mad:

Posted

Wyszłam o 22 na spacer. Tz wracał z pracy. Tak się oba głupole cieszyły. I pod wpływem impulsu to zrobiłam Świnka nie miała raczej zapędów uciekinierskich tylko taką radość z wolności. Jak poszła.... A ja za nia z prędkością światła. Szybka jest.

Posted

:oops:Lorka, ciotka bardzo Cię przeprasza ale reszta ogłoszeń będzie się robić jutro:oops:
Dopiero co odzyskaliśmy neta i jest wojna o kompa:evil_lol:

Posted

Ze względu na pogodę wychodzimy na szybkie co nieco. Lorę dzisiaj ponosi.Typowe objawy ADHD. Jak nie puszczą jej szwy to będzie cud. Franek co chwile atakuje tą okropna glizdę. Ja chyba zwariuję:angryy::angryy::angryy:

Posted

Oj, to masz wesoło w domku...moje 2 psy właśnie się bawią z kotem, kot zabiera im takiego pluszaka, a one go gonią po całym domu, zabierają zabawkę, a kot robi podchody i znowu ucieka z tą zabawką, komedia ;-)))
Lorcia nie uciekaj Pani! przynajmniej masz Gosiu dobrą kondycję ;-)))ale nerwów nie zazdroszczę..

Posted

Odwiedzają po cichutku, bo nic ciekawego nie mają do napisania ;)
Rozesłałam wątek paru osobom z poza Dogo, ale jak na razie cisza :(

Posted

Dzięki cioteczki, że jesteście:loveu: Lora ładnie bawi się sama zabawkami. Fika przy tym jak koza. Bardzo lubi śledzie w occie:evil_lol: Jak pada deszcz i na dworze mokro to bez krępacji kupacza robi w domu:mad:

Posted

Akrum napisał(a):
Śledzie w occie??
Ło matko, rozpuścisz ją że hoho...
Potem nowy domek będzie miał problemy żywieniowe z nią :)

Zawsze mówiłam, że nie nadaję się na dom tymczasowy:lol: Rozpuszczę jak dziadowski bicz:evil_lol:

Posted

Jeśli któraś z moich koleżanek z pracy się zlituje i zamieni ze mną na zmiany, to może nasze Dziewuchy się poznają...
W przyszłą sobotę będziemy we Lwówku, więc jeśli Lorka będzie jeszcze u Ciebie i będziecie miały wolną chwilę to zajrzymy:)

Posted

Nie zaprezentowała się najlepiej. Szczekała jak wariatka. Była podekscytowana - tyle psiaków tam było. Ona jest kochana, bardzo grzeczna i strasznie wpatrzona w człowieka. Wydam ja tylko do najlepszego domu. I tyle w temacie.:lol::lol::lol:
Bardzo ja kocham.