Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że Lorcia już znowu jest radosna i wraca do zdrówka! Tylko Ty Pyrdko uważaj na siebie, żebyś sobie czegoś nie uszkodziła, nosząc ciągle "małą" bo zdrowie masz jedno, a jeszcze mnóstwo piesków czeka na Twoje serce i pomoc!!!

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Loretta sama już śmiga po schodach. Ja jestem tylko bardzo niewyspana. Tak już mam, jestem bardzo przewrażliwiona i w nocy pół śpię, pół czuwam:evil_lol: A ta mała dama jest bardzo czuła i rozdaje co chwilę buziaki bez względu czy to ciemna noc czy poranek.:mad:Ale i tak kocham to wyrośnięte dziecko.

Posted

Lora po wizycie u weta. Ranka sucha, czyściutka- Jednym słowem goi się jak na psie. Dostała zastrzyk z antybiotykiem.
Rozrabia już na całego. Skacze po kanapach. Jak jej mówię ,że jeszcze nie wolno to robi do mnie takie maślane ślepia.

A to wczorajsze zdjęcie, gdzie wypoczywała na łonie natury.

Posted

Nocka spokojna. Zołza spała z synem w pokoju. Wreszcie się wyspałam:multi: raniutko przywitała mnie mokrymi całuskami.
Ta wstrętna żmija zjadła dzisiaj mojego ukochanego paputka:mad::mad::mad:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Nocka spokojna. Zołza spała z synem w pokoju. Wreszcie się wyspałam:multi: raniutko przywitała mnie mokrymi całuskami.
Ta wstrętna żmija zjadła dzisiaj mojego ukochanego paputka:mad::mad::mad:

Widocznie okazywałaś paputkowi więcej uczuć niż Jej samej i postanowiła pozbyć się konkurenta, hehehe

Posted

Napiszcie coś Ciotki o Lorci to jutro zrobię ogłoszenia... przy okazji jak będę produkowała kolejne mojemu małpiszonowi...

Posted

Tekst do ogłoszeń. Jakby ktoś chciał pomóc w ogłaszaniu Lory.:oops::oops::oops:

[FONT=Arial][FONT=&quot]Lora[/FONT][FONT=&quot] to młoda ok. roczna, wysterylizowana suczka średniej wielkości. Wzrostem sięga do kolan. W schronisku przebywała około 4 miesięcy. Sunia jest bardzo wesoła, łagodna o ślicznym świnkowym umaszczeniu nosa. Lora jest bardzo kochanym, pozytywnym psiakiem, kochającym człowieka. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Nowym Tomyślu niedaleko Poznania, gdzie uczy się domowego życia. Zachowuje czystość w domu, wie do czego służy psie legowisko jak i łóżko. Uwielbia spacery gdzie może spożytkować swoja młodzieńczą energię. Bardzo szybko przywiązuje się do człowieka dlatego pilnie poszukujemy jej domu stałego. Sunia idealnie nadaje się do mieszkania jak i do domu z ogrodem. [/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=&quot]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=&quot]Kontakt:[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=&quot]Małgorzata tel. 692-496-657 goguc@ interia pl[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=&quot]Agnieszka tel.513-059-824 ap12-83@o2.pl[/FONT][/FONT]

Posted

Witam:) W końcu udało mi się tu trafić:) W natłoku innych obowiązków i czynności... ech... życie. Cieszę się, że zdjęcia się podobają:) Oby pomogły, choć tyle mogę zrobić...:)
Powodzenia:D Będzie dobrze!!!

Coś czuję, że Lorka szybko znajdzie domek....:):):)