Pyrdka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Świeże fotki z domu Lorci. Czyż nie jest piękna? Odpowiedni pies na odpowiednim miejscu:lol: Quote
Juldan Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wow, Ciotka:) Ale Ona Piękna:loveu: A jaka dumna:lol: Quote
Pyrdka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Najlepsza fotka jak stoi przy choince. Taka ciapa jak wasz Gufii hihihi. Quote
Akrum Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 śliczna to mało powiedziane. Lorka jest super,piękna, zadbana, a przede wszystkim dumna i szcześliwa :loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 nie wiem, czy ktoś jeszcze ten wątek odwiedza, więc piszę na w razie co :) We wtorek przy okazji wizyty przedadopcyjnej dla Dianki, wjechałyśmy niezapowiedzianie do Lorki :) Na szczęście Pani była w domu i za chwilkę Lorka już się z nami witała :) Cudowna, piękna, idealna kobietka z niej :) Zrobiła się masywniejsza, ale nadal bardzo, bardzo kochana :) Myślałam, że nas na dzień dobry obszczeka, a ta buziaki rozdawała :) Widać, że jest bardzo szczęśliwa w swoim DS i zżyta z rodziną :) Wiem, że Pyrdka robiła jakieś zdjęcie, ale czy wyszło i czy uda jej się tu wkleić - mam nadzieję, że tak :) Miło było zobaczyć ponownie ten cudowny "świński" nosek :) Quote
Juldan Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Odwiedza, odwiedza:) Lorka nie tylko nosek ma cudny, ale i poduszeczki na łapinkach też... Pyrdka, dawaj zdjęcia!!!!!!!!!!!!! Quote
Pyrdka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Nie mam kabelka:oops:Lora jest cudna:loveu: Quote
Pyrdka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Lorka świętowała rok w nowym, cudownym domu:lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Juldan Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ciotka, wiedziałaś kiedy te zdjęcia wstawić. Właśnie robię Historyczny album na stronę Łapy, a tu taki prezent na koniec roboty:multi: Ale Dziewuszysko ma farta, a jaka jest cudna:lol: nie zapomnę tego nosa nakrapianego nigdy, i tych łapek w łatki:loveu: Quote
Pyrdka Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Śliczna jest.Prawda? Miałam nosa, aby wstawić te zdjęcia:lol: Quote
Akrum Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Cudowne zdjęcia :) Kurcze, ale ta @ dobrze trafiła :) Super wygląda w tej czapeczce - i że w ogóle chciała ją założyć i nosić ;) A babka - mniam :) aż pozazdrościłam Lorci :) Musiała być pyszna, bo widać że jadła z apetytem :) Quote
Recommended Posts