Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igam napisał(a):
Przelałam 40 pln za sierpień i wrzesień

Bardzo dziękujemy:)

Uzupełniłam 1 post - handzia - "rzuć" okiem:cool3:
Czekamy na zdjęcia dziewczynek i informacje od Owieczki:)

Posted

Cioteczki kochane :) Sunie są przeurocze, przepiękne, przekochane pieszczochy !!!! To bardzo ale to bardzo adopcyjne psiaki !!! Zdjęcia niestety dopiero jutro bo muszę poobrabiać ale suczki sa SUPERAŚNE !!! Garną się do człowieka, ciesza się, skaczą z radości i chcą się bawić :) Jutro napisze więcej bo w końcu zamieszkam w pracy przez to dogo... ;/

Posted

Tola napisał(a):
Szczytem marzeń dom, który przygarnie obie szalone dziewczyny:cool3:

To rzeczywiście szczyt marzeń:razz:my też myslałysmy żeby wyadoptować erdelki razem,ale jednak chłopaki zostali rozdzieleni,bo okazało się,że nakręcali się wzajemnie. Poszli oddzielnie do adopcji i jest dobrze:lol:

Posted

Przepraszam ale się przeliczyłam czasowo. Jest jeszcze okres urlopowy a ja musze zastąpić pół działu... :/

Dziewczynki są super. Przytulaśne, wesołe, pełne energii i bardzo proludzkie :)

Fanta :) - ta jaśniejsza jest bardziej otwarta na ludzi, chętniej przychodzi ( w zasadzie zawsze jest pierwsza przy człowieku) Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem. Przytula się jak dziecko :)

Posted

Figa - ta ciemniejsza, tez jest bardzo proludzka ale ciut bardziej nieśmiała :) Podbiegnie, pocieszy się, popieszczocha i dalej poganiać po czym znowu wraca na pieszczoty na chwilke i znowu poganiać :)

Pięknie postawiłam uszka :)

Ciągle w ruchu.. :P

Zataczam kółeczko i wracam :)

Posted

Dziewczynki zostały wyprane kilkakrotnie przez Izę, bo tak podobno "waniały" że nie szło wytrzymać nawet na podwórku w ich towarzystwie ;D One mają cudownie jeszcze miękką sierść, nie jest twarda ani szorstka tylko taka mięciutka i miła w dotyku :) Aż chce się je tulić, głaskać , pieszczochać i tarmosić :)

Posted

Cudne dziewczynki:)
Wymiziaj je Owieczko od nas za wszystkie czasy:loveu:
Chyba trzeba pomyslec nad ogłoszeniami:cool3:
A gdzie to podziewa się dusje:cool3:
Dziewczynki domagaja sie kompletu na wątku:cool3:

Posted

[quote name='handzia']Dusje właśnie przesłała mi wielki pudło smaczków na bazarek dla dziewczynek. Owieczko, podaj mi nr do wpłat dla dziewczynek :)
Wysłałam PW :)

[quote name='rita60']Slicznie wygladaja dziewczynki i maja takie usmiechniete pycholki.

Bo One takie radosne są :) Cieszą się całym ciałem, ogonki mało im się nie urwą :) Te dziewczynki kochają wszystkich ;p Kot jest dla nich czymś nowym, szczególnie się denerwuja jak nie mogą go powąchać to wyglądaja jak by chciały go zjeśc na dzień dobry, jednak jak podleciały do Teodora który nie ucieka to o dziwo nie ruszyły go tylko obwąchiwały bardzo zaciekawione :D

Sejszyn c.d...

Dwa wesołe żywioły :D

Nie mozna ich zatrzymac na długo jak są w szale radości :)

I tak jedna przez drugą :)

Radość... wielka radość :D

Jak w cyrku :P

Posted

Obie pięknie proszą - jak by z cyrku były na prawdę :D

Fanta :)

i Figa

Fanta pozuje :)

A Figa się uśmiecha :)

Obie panienki całkiem nieźle radzą sobie na smyczy :) Na poczatku ciagna troszeczkę bo chcą wszystko obwąchac ale potem sie uspokajają i idą grzecznie :)

Fanta i Figa to śliczne i bardzo miłe sunie które nadaja sie do domu z dziećmi :) Są łagodne, ugodowe i na tyle młode żeby się jeszcze wszystkiego nauczyć.

Posted

rita60 napisał(a):
Coś wiem na temat takiej żywiołowości i radości:razz:jak wracamy z pracy,to słyszymy tą radość już od parkingu:cool3:

hahahahahahahahahah Nieźle :D