Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dusje']Z Ostrowca Swietokrzyskiego ok.35 km.Gdzies doczytalam sie,ze z Ostrowca jest Viris.Moze ona bedzie mogla podjechac?

Witaj znowu dusje

Posted

[quote name='dusje']Z Ostrowca Swietokrzyskiego ok.35 km.Gdzies doczytalam sie,ze z Ostrowca jest Viris.Moze ona bedzie mogla podjechac?
Widzisz dusje, co my byśmy beż Ciebie zrobiły? :)Ja patrzyłam na mapę, ale nie zauważyłam Ostrowca :oops:, Viris to chyba moderatorka, jakoś nie mam śmiałości do niej pisać, ale muszę, interes dziewczynek najważniejszy ;)

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z panem, który jest zainteresowany adopcją którejś naszej suczki :) Mówiłam mu, że mamy problem z osobą do wizyty. Wyszedł z propozycją, że opłaci mi podróż do niego, żebym sama sprawdziła. Widać, że bardzo mu zależy. Zaproponowałam panu, żeby on przyjechał, wtedy będzie sobie mógł wybrać którąś sunię, na co przystał z ochotą. Przyjedzie z żoną (mówił, że straszna psiara, tak jak i on zresztą ;)) Myślę, że wizyta byłaby w tym przypadku tylko formalnością. Jeśli jeszcze przyjadą, to na miejscu w rozmowie wszystko wyjdzie. Ja jestem na 99% pewna, że to super ludzie :) Co Wy na to? Umówiłam się z panem na wtorek.

Posted (edited)

rita60 napisał(a):
Wyglądają na fajnych ludzi,widać zależy im...może zakochają się w obu dziewczynkach/tak się rozmarzyłam/.

Jego żona coś właśnie o tym żartowała w tle, jak rozmawiałam z panem, że może dwie...Bo na początku nie wiedzieli, że sunie są dwie, natrafili na ogłoszenie Figi. Ale pan mówił, że raczej jedną chcą. Żonie było szkoda rozdzielać siostry :) Ja myślę, że one osobno będą spokojniejsze ;) Jeśli jedna znajdzie domek, to ja już będę w siódmym niebie :) Ale tfu, tfu, na razie nie zapeszam :)
Moim zdaniem, duży plus daje tym ludziom to, że nie robią żadnych problemów, chcą przyjechać, pan pytał czy trzeba jej zakładać książeczkę zdrowia, jakieś szczepienia, wszystko był gotów zrobić sam. Nie chce mieć wszystkiego podanego na tacy, jak w większości przypadków bywa... Powiedział, że u niego psy mają wszystko dopilnowane, lepiej niż ludzie czasem ;) Ja jestem panem oczarowana, i jego żoną. Fajne jest to, że oboje kochają zwierzęta, bo czasem jest tak, że pan chce a żona się boczy, albo odwrotnie ;) Tutaj jest inaczej :) Oni chcą oboje :)

Edited by handzia
Posted (edited)

:multi:
Wreszcie!
Bardzo się ciesze, ze taki fany dom zainteresował sie naszymi dziewczynkami.
Pomysł, zeby ogłaszac jedną z dziewczyn nie wyklucza domku dla drugiej:cool3:
Przyjazd to plus dla rodzinki:)
Trzymam kciuki!

Myslę, ze dziewczyny nie obrazą się - bardzo proszę o rozsyłanie linku do aukcji - to dla Gajki - wciąz przesladuje ją pech:(
http://allegro.pl/show_item.php?item=2216643421

Edited by Tola
Posted

Super!
Gratulacje!
Ja ogłoszenia Figi na razie nie likwiduję - moze jeszcze ktos zadzwoni, to będzie kolej na Fantę:)
Moz ewreszcie jutro ukaze sie to ogloszenie w TZ, ale to tez na Figę.

Posted

Tola napisał(a):
Super!
Gratulacje!
Ja ogłoszenia Figi na razie nie likwiduję - moze jeszcze ktos zadzwoni, to będzie kolej na Fantę:)
Moz ewreszcie jutro ukaze sie to ogloszenie w TZ, ale to tez na Figę.

Jeśli jutro w TZ się nie ukaże, to będzie pewnie można zmienić. A jeśli jednak się ukaże, to też nic się nie stanie, bo one przecież prawie jednakowe ;)
Miałyśmy jeszcze jeden telefon w sprawie Fanty, jutro pan ma dzwonić, ale to nic pewnego.

Posted

Była troszkę przestraszona i zdezorientowana, ale będzie miała naprawdę super dom :). Rozmawiałam przed chwilą z panią, w podróży nie było niespodzianek, leżała grzecznie. Na miejscu zapoznawała się powoli z nowym miejscem :) Będę dzwonić co jakiś czas i dowiadywać się :)

Posted

Tola napisał(a):
Witaj znowu dusje

Dziekuje Tolu.

Rzadko bo rzadko, ale zagladam i ciesze sie,ze Figunia znalazla dobry domek.Szczescia Figuniu i sprawuj sie dobrze w nowej rodzinie. Teraz kolej na urocza Fantusie.

Czy Panstwo wiedza,ze Figunia potrafi wspinac sie i przeskakiwac ogrodzenie?

Posted

badmonique napisał(a):
Ale super ! Ogłoszenia się przydały :):):) Smutna ta fotka ostatnia, ale na pewno się psinka szybko przyzwyczai...

Bardzo się przydały :) Pięknie jeszcze raz dziękujemy :)