dusje Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Z Ostrowca Swietokrzyskiego ok.35 km.Gdzies doczytalam sie,ze z Ostrowca jest Viris.Moze ona bedzie mogla podjechac? Quote
Tola Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='dusje']Z Ostrowca Swietokrzyskiego ok.35 km.Gdzies doczytalam sie,ze z Ostrowca jest Viris.Moze ona bedzie mogla podjechac? Witaj znowu dusje Quote
handzia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='dusje']Z Ostrowca Swietokrzyskiego ok.35 km.Gdzies doczytalam sie,ze z Ostrowca jest Viris.Moze ona bedzie mogla podjechac? Widzisz dusje, co my byśmy beż Ciebie zrobiły? :)Ja patrzyłam na mapę, ale nie zauważyłam Ostrowca :oops:, Viris to chyba moderatorka, jakoś nie mam śmiałości do niej pisać, ale muszę, interes dziewczynek najważniejszy ;) Quote
handzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Rozmawiałam przed chwilą z panem, który jest zainteresowany adopcją którejś naszej suczki :) Mówiłam mu, że mamy problem z osobą do wizyty. Wyszedł z propozycją, że opłaci mi podróż do niego, żebym sama sprawdziła. Widać, że bardzo mu zależy. Zaproponowałam panu, żeby on przyjechał, wtedy będzie sobie mógł wybrać którąś sunię, na co przystał z ochotą. Przyjedzie z żoną (mówił, że straszna psiara, tak jak i on zresztą ;)) Myślę, że wizyta byłaby w tym przypadku tylko formalnością. Jeśli jeszcze przyjadą, to na miejscu w rozmowie wszystko wyjdzie. Ja jestem na 99% pewna, że to super ludzie :) Co Wy na to? Umówiłam się z panem na wtorek. Quote
badmonique Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super wiadomości :) Czekamy zatem na wtorek i trzymam kciuki :) Quote
rita60 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wyglądają na fajnych ludzi,widać zależy im...może zakochają się w obu dziewczynkach/tak się rozmarzyłam/. Quote
handzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) rita60 napisał(a):Wyglądają na fajnych ludzi,widać zależy im...może zakochają się w obu dziewczynkach/tak się rozmarzyłam/. Jego żona coś właśnie o tym żartowała w tle, jak rozmawiałam z panem, że może dwie...Bo na początku nie wiedzieli, że sunie są dwie, natrafili na ogłoszenie Figi. Ale pan mówił, że raczej jedną chcą. Żonie było szkoda rozdzielać siostry :) Ja myślę, że one osobno będą spokojniejsze ;) Jeśli jedna znajdzie domek, to ja już będę w siódmym niebie :) Ale tfu, tfu, na razie nie zapeszam :) Moim zdaniem, duży plus daje tym ludziom to, że nie robią żadnych problemów, chcą przyjechać, pan pytał czy trzeba jej zakładać książeczkę zdrowia, jakieś szczepienia, wszystko był gotów zrobić sam. Nie chce mieć wszystkiego podanego na tacy, jak w większości przypadków bywa... Powiedział, że u niego psy mają wszystko dopilnowane, lepiej niż ludzie czasem ;) Ja jestem panem oczarowana, i jego żoną. Fajne jest to, że oboje kochają zwierzęta, bo czasem jest tak, że pan chce a żona się boczy, albo odwrotnie ;) Tutaj jest inaczej :) Oni chcą oboje :) Edited March 18, 2012 by handzia Quote
badmonique Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Też myślałam o obu dziewczynkach, ale to chyba zbyt piękne, żeby było prawdziwe... No ale cieszmy się tym, że w ogóle jest zainteresowanie :) Quote
Tola Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 (edited) :multi: Wreszcie! Bardzo się ciesze, ze taki fany dom zainteresował sie naszymi dziewczynkami. Pomysł, zeby ogłaszac jedną z dziewczyn nie wyklucza domku dla drugiej:cool3: Przyjazd to plus dla rodzinki:) Trzymam kciuki! Myslę, ze dziewczyny nie obrazą się - bardzo proszę o rozsyłanie linku do aukcji - to dla Gajki - wciąz przesladuje ją pech:( http://allegro.pl/show_item.php?item=2216643421 Edited March 19, 2012 by Tola Quote
handzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dzisiaj około południa do swojego domu pojechała Figa :) Państwo bardzo fajni, bardzo pro zwierzęcy :) Wstawiam zdjęcia z ostatnich chwil Figuni w hoteliku: Quote
rita60 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Powodzenia malenka:multi::loveu:teraz kolej na ciebie Fanta:razz: Quote
handzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Szczęścia Figuś w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Edited March 20, 2012 by handzia Quote
Tola Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Super! Gratulacje! Ja ogłoszenia Figi na razie nie likwiduję - moze jeszcze ktos zadzwoni, to będzie kolej na Fantę:) Moz ewreszcie jutro ukaze sie to ogloszenie w TZ, ale to tez na Figę. Quote
handzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tola napisał(a):Super! Gratulacje! Ja ogłoszenia Figi na razie nie likwiduję - moze jeszcze ktos zadzwoni, to będzie kolej na Fantę:) Moz ewreszcie jutro ukaze sie to ogloszenie w TZ, ale to tez na Figę. Jeśli jutro w TZ się nie ukaże, to będzie pewnie można zmienić. A jeśli jednak się ukaże, to też nic się nie stanie, bo one przecież prawie jednakowe ;) Miałyśmy jeszcze jeden telefon w sprawie Fanty, jutro pan ma dzwonić, ale to nic pewnego. Quote
Tola Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Ale Figa smutnie patrzy z tego samochodu; zal jej wyjezdzac... Quote
handzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Była troszkę przestraszona i zdezorientowana, ale będzie miała naprawdę super dom :). Rozmawiałam przed chwilą z panią, w podróży nie było niespodzianek, leżała grzecznie. Na miejscu zapoznawała się powoli z nowym miejscem :) Będę dzwonić co jakiś czas i dowiadywać się :) Quote
dusje Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tola napisał(a):Witaj znowu dusje Dziekuje Tolu. Rzadko bo rzadko, ale zagladam i ciesze sie,ze Figunia znalazla dobry domek.Szczescia Figuniu i sprawuj sie dobrze w nowej rodzinie. Teraz kolej na urocza Fantusie. Czy Panstwo wiedza,ze Figunia potrafi wspinac sie i przeskakiwac ogrodzenie? Quote
badmonique Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale super ! Ogłoszenia się przydały :):):) Smutna ta fotka ostatnia, ale na pewno się psinka szybko przyzwyczai... Quote
funia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Powiem krótko .Dom wymarzony .Ludzie super .Kochają zwierzęta . Ps .Dusje .Tak wiedzą .ze moze przeskakiwać . Quote
handzia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 badmonique napisał(a):Ale super ! Ogłoszenia się przydały :):):) Smutna ta fotka ostatnia, ale na pewno się psinka szybko przyzwyczai... Bardzo się przydały :) Pięknie jeszcze raz dziękujemy :) Quote
funia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Handzia dziękuje za pomoc w tej adopcji .Za całą koordynację i za czas ,który poswięcasz bywając u nas tak czesto .:loveu: Quote
Igam Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jak się cieszę :) I trzymam mocno kciuki, żeby Figusia się szybciutko zaadaptowała :) A jak teraz czuje się Fanta? Quote
zadra Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Nie bylo mnie kilka dni ,zaglądam do dziewczynek,a tu takie super wieści.Bardzo się cieszę,że sunia ma już domek! Powodzenia malutka!!! Quote
rita60 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Mój Misiek znalazł domek,zostało troszkę pieniążków,chciałabym dać je Fancie,poproszę o dane do przelewu/kwota 116,96/:lol:a potem o potwierdzenie na wątku. http://www.dogomania.pl/threads/211979-Za-brzydki-za-zwyczajny-na-dom-i-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-Znalaz%C5%82-domek-!!!!!!!?p=18862033#post18862033 Quote
Recommended Posts