zadra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Wielka szkoda,że nikt się nie zainteresował siostrzyczkami. Quote
handzia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Na konto Fanty i Figi wpłynęło 400 zł od dusje. Wielkie dzięki :loveu: Dziewczynki mają na koncie 600,89 zł Edited March 13, 2012 by handzia literówka Quote
handzia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Przelewam od razu za hotel za marzec 600 zł. Aktualny stan konta dziewczynek wynosi 0,89 zł Quote
Igam Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 handzia napisał(a):Przelewam od razu za hotel za marzec 600 zł. Aktualny stan konta dziewczynek wynosi 0,89 zł Z bazarku, który jest w trakcie rozliczania, powinno być ok 85 pln. Jak mi wszyscy powpłacają to przeleję. Quote
handzia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Igam napisał(a):Z bazarku, który jest w trakcie rozliczania, powinno być ok 85 pln. Jak mi wszyscy powpłacają to przeleję. Ojej, ale super, bardzo Ci dziękuję Igam :) Quote
funia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Mam kilka zdjęć wstawię jutro .dzisiaj juz nie dam rady . Quote
handzia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dziewczyny, miałam przed chwilą wspaniale zapowiadający się telefon w sprawie którejś z dziewczynek :multi:. Dzwonił bardzo fajny pan, brzmiał naprawdę obiecująco, troszkę starszy, ale jeszcze pracuje. Mieszka w domu jednorodzinnym z dobrze ogrodzonym podwórkiem. Ma malutką sunię, którą nazywał swoją wnusią ;) Sunia jest w domu, nasza dziewczynka miałaby do dyspozycji kojec z ocieploną budą i całe podwórze. Na moje pytanie o zimę itp, powiedział, że nie zostawiłby psa w zimie na dworze, spałaby na pewno w domu. Powiedział, że kochają psy, mają je od zawsze, miał owczarka ale ktoś zrobił mu krzywdę...Teraz chce sukę w miarę młodą, bo sąsiad pana ma kilka suk, których nie sterylizuje (nad czym pan ubolewał) one podobno wykańczały owczarka którego miał. Pan był chętny nawet wysterylizować sunię, gdyby trzeba było...Nawet wspomniał, że może po nią przyjechać, nie ma nic przeciwko wizycie przed adopcyjnej. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało, ale pan długo nie mógł rozmawiać, bo dzwonił z pracy (pracuje w pogotowiu;)) Mam już jako taką wprawę w rozmowach i jestem zachwycona tym telefonem, po prostu marzyłam o takim telefonie. Myślę, że wizyta będzie formalnością :) Pan mieszka w miejscowości Pawłowice gmina Solec, powiat Lipski, woj. mazowieckie. Mam nadzieję, że dobrze zapisałam. Zaraz popatrzę na mapie gdzie to jest, musimy znaleźć jakąś ciotkę do wizyty. Quote
handzia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) Już sprawdziłam, Pawłowice nie są daleko ok 160 km od Zamościa. Większa miejscowość Opole Lubelskie, Lipsko, Solec nad Wisłą, Józefów nad Wisłą. Mieszka w tych okolicach jakaś dogomaniacka ciotka? Edit Kurcze, MaDi napisała na zamojskim, że w tym rejonie będzie ciężko kogoś znaleźć do wizyty...Może coś podpowiecie dziewczyny? :) Edited March 16, 2012 by handzia Quote
Igam Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) Super wiadomość :) Ale żeby nie zapeszać tfu, tfu ;) Niestety, nie znam nikogo kto mógłby pomóc w p/a :( W internecie znalazłam tylko hodowlę koni na Woli Soleckiej. Tak pomyślałam, że jak ktoś kocha konie to może i psy... Nie mam na razie innego pomysłu :roll: Edited March 16, 2012 by Igam Quote
zadra Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 handzia napisał(a):Dziewczyny, miałam przed chwilą wspaniale zapowiadający się telefon w sprawie którejś z dziewczynek :multi:. Dzwonił bardzo fajny pan, brzmiał naprawdę obiecująco, troszkę starszy, ale jeszcze pracuje. Mieszka w domu jednorodzinnym z dobrze ogrodzonym podwórkiem. Ma malutką sunię, którą nazywał swoją wnusią ;) Sunia jest w domu, nasza dziewczynka miałaby do dyspozycji kojec z ocieploną budą i całe podwórze. Na moje pytanie o zimę itp, powiedział, że nie zostawiłby psa w zimie na dworze, spałaby na pewno w domu. Powiedział, że kochają psy, mają je od zawsze, miał owczarka ale ktoś zrobił mu krzywdę...Teraz chce sukę w miarę młodą, bo sąsiad pana ma kilka suk, których nie sterylizuje (nad czym pan ubolewał) one podobno wykańczały owczarka którego miał. Pan był chętny nawet wysterylizować sunię, gdyby trzeba było...Nawet wspomniał, że może po nią przyjechać, nie ma nic przeciwko wizycie przed adopcyjnej. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało, ale pan długo nie mógł rozmawiać, bo dzwonił z pracy (pracuje w pogotowiu;)) Mam już jako taką wprawę w rozmowach i jestem zachwycona tym telefonem, po prostu marzyłam o takim telefonie. Myślę, że wizyta będzie formalnością :) Pan mieszka w miejscowości Pawłowice gmina Solec, powiat Lipski, woj. mazowieckie. Mam nadzieję, że dobrze zapisałam. Zaraz popatrzę na mapie gdzie to jest, musimy znaleźć jakąś ciotkę do wizyty. Super wieści!! Quote
handzia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Igam napisał(a):Super wiadomość :) Ale żeby nie zapeszać tfu, tfu ;) Niestety, nie znam nikogo kto mógłby pomóc w p/a :( W internecie znalazłam tylko hodowlę koni na Woli Soleckiej. Tak pomyślałam, że jak ktoś kocha konie to może i psy... Nie mam na razie innego pomysłu :roll: Jeśli nie znajdziemy, to można próbować :) Dzięki Quote
Tola Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) handzia napisał(a):Jeśli nie znajdziemy, to można próbować :) Dzięki Parę lat temu była na dogo kobieta z tamtych stron; jak wstawię zdjęcia na swój nowy wątek porzuconych psów - postaram się ją odnalezc. A do mnie dzwoniła p. Ania z TZ - znowu było cos wazniejszego niz ogłoszenia Figi i Olinki:( Ona nie ma na to wpływu. Czekamy więc kolejny tydzien... Edited March 17, 2012 by Tola Quote
badmonique Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Mam nadzieję, że do którejś z suniek uśmiechnie się los:) Quote
funia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 dziewczyny pomóżcie szukac osoby do wizyty ....Szkoda aby taka szansa uciekła. Quote
funia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Albo ....pojechać tam z Figą i w razie pozytywnej oceny DS tam ją zostawić ....Tak mysle ...Bo mozemy czekac i czekac na osobe ,która sprawdzi .Co wy na to ? Quote
Tola Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 funia napisał(a):Albo ....pojechać tam z Figą i w razie pozytywnej oceny DS tam ją zostawić ....Tak mysle ...Bo mozemy czekac i czekac na osobe ,która sprawdzi .Co wy na to ? Jak przyszły dom wydaje sie dobry i nie znajdzie sie osoba do wizyty, to mozna tak zrobic; lepsze to niz czekanie ... Quote
Igam Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ale wtedy z obydwoma chyba jechać? Bo czasem ze zdjęcia podoba się jeden pies, a w rzeczywistości, już na miejscu, serce wędruje do innego Quote
Tola Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Igam napisał(a):Ale wtedy z obydwoma chyba jechać? Bo czasem ze zdjęcia podoba się jeden pies, a w rzeczywistości, już na miejscu, serce wędruje do innego Tez racja... Quote
dusje Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Najblizej, ok.65 km od tej miejscowosci sa Starachowice.Moze stamtad ktos moglby podjechac na wizyte? Na watlu starachowickim jest Mrs.ka i kilka innych osob. Nieco dalej, ok 75 km -Radom. Trzymam kciuki. Quote
Tola Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) Z Radomia jest anita_happy...; a to watek psów ze Starachowic, ale trudno dojsc, kto z tego miasta... http://www.dogomania.pl/threads/135846-STARACHOWICE-bezdomne-porzucone-niechciane-potrzebujące-pomocy-i-domów Edited March 17, 2012 by Tola Quote
funia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Trzeba zakupic obroze Kiltix .Kleszcze juz czychajá . Edited March 17, 2012 by funia Quote
funia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts