Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
O cholercia:shake:dlatego ciągle głodne i chude...

No właśnie .I takie były nawet wydęte .....Dopóki nie będą solidnie odrobaczone to z wagą też pewnie bedzie szło po mału .

Posted

handzia napisał(a):
Ojej, faktycznie...Kolejna bliźniaczka, biedulka za tą kratą :(

To chłopczyk,ma czipa,ale narazie nikt się po niego nie zgłosił...ech ci ludzie,szkoda gadać:shake:

Posted

Wszędzie nowe przypadki porzuconych psów, a robi sie coraz zimniej:(
A nasze dziewczynki cudne - te zaśniezone mordki przesłodkie:loveu:
Tylko to ich zarobaczenie niepokoi - moze faktycznie ta chudosc jest tego przyczyną?

Posted

Tola napisał(a):
Wszędzie nowe przypadki porzuconych psów, a robi sie coraz zimniej:(
A nasze dziewczynki cudne - te zaśniezone mordki przesłodkie:loveu:
Tylko to ich zarobaczenie niepokoi - moze faktycznie ta chudosc jest tego przyczyną?

niestety nie tylko ....Jedzą niskiej jakosci karme na której nie ma sie czego spoodziewac .( nawet nazwy nie ma )...Dostałąm jej sporo .Rozumie brak kasy ....Ale trzeba bny było choć worek Ariona kupic i mieszac .ALe na tej na pewno wiele nie przytyją .Acana sie kończy od Zadry ...Dostąją ja wieczorem .

Posted

funia ma racje, trzeba jakąś karme by dokupić i chociaż mieszać. Niestety ROBORAN H stracił datę wazności i już nie przysyłałam jednak polecam go bardzo, może też by zamówić w necie ?
funiu, czy odebrałas paczuchy które przywióz Grześ do Zamościa ?? Przyda się coś z tego ?
Ja jeszcze na prośbę dusje dokupie tego mięska mielonego i też podeślę przez któregoś z chłopaków do Zamościa bo to mrożone jest.

Posted

funia napisał(a):
Owieczko bardzo dziękuje !Jedzonko dotarło ,zabawki Jadzia chyba poznała bo szaleje z nimi cały czas .Kocyki się przydadzą .Bardzo dziękjuje:loveu:

Nie dziękuj bo nie ma za co :) jak będą jeszcze jakieś koce to na pewno podrzucę bo wiem że to szybko się niszczy. Ciesze się że Jadzia się bawi zabawkami :) Tam w worku były uszy dla psiaków, nie wiem czy wyjęłaś, żeby Ci nie zasmierdziały :)
To ja pomyśle jak by tu wykombinować to mięcho dla dziewczynek i jak najszybciej dostarczyć z Roboranem :) Oj cieszę się że się przyda.

Posted

Owieczka napisał(a):
Nie dziękuj bo nie ma za co :) jak będą jeszcze jakieś koce to na pewno podrzucę bo wiem że to szybko się niszczy. Ciesze się że Jadzia się bawi zabawkami :) Tam w worku były uszy dla psiaków, nie wiem czy wyjęłaś, żeby Ci nie zasmierdziały :)
To ja pomyśle jak by tu wykombinować to mięcho dla dziewczynek i jak najszybciej dostarczyć z Roboranem :) Oj cieszę się że się przyda.

Tak ,tak .Jadzia dzisiaj zjadła jedno a dziewczynki zjadły po jednej kostce .
Puszki dostały na noc .

Posted

Owieczko, dziekuje :lol: Dziekuje Wam wszystkim :lol: Dla siostr i dla Jadzienki przekazalam pieniazki,lada dzien beda u naszej odjazdowej ksiegowej :lol:
Po Swietach nadejda wieprzowe nozki gryzaki dla siostr i Jadzi :lol:

Posted

Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe,
niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję
oraz dużo dobrego w Nowym Roku.

A wam szorstkie dziewczynki najwspanialszego domku...

Posted

[quote name='rita60']

Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe,

niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję
oraz dużo dobrego w Nowym Roku.

A wam szorstkie dziewczynki najwspanialszego domku...

Ja też życzę Wszystkim wesołych, zdrowych Świąt w rodzinnym gronie i niech Wasze serca wypełnią się radością i wiarą w lepsze jutro :) Dziewczynkom i wszystkim bezdomniakom życzę dobrego domu gdzie zawsze będzie pełna micha , dużo zabawy , dużo miłości i ciepły, spokojny kącik do spania

Posted

Ja tez życzę wszystkim radosnych, zdrowych, pełnych magii Świąt - niech spelniają się wszystkie marzenia, nawet te najmniej realne.
I niech tych potrzebujących pomocy zwierząt będzie coraz mniej.
Wesołych świą i szczęśliwego Nowego Roku!

Posted

A ja z przyziemną kwestią ale troszkę siadłam do papierków .....
Dziewczynki przyjechały 14 grudnia .Liczę je więc od 15 grudnia .Aby więc było łatwiej wyrównamy do ostatniego dnia grudnia a potem bedziemy liczyc za pełny miesiac .
Tak więc za grudzień ( 17 dni po 20 zł doba za obie ) =340 zł .