funia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziewczyny mają tasiemca ....:shake: Bedziemy obserwowac kupy . .Za tydzień robimy wirusy , Quote
rita60 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 funia napisał(a):Dziewczyny mają tasiemca ....:shake: Bedziemy obserwowac kupy . .Za tydzień robimy wirusy , O cholercia:shake:dlatego ciągle głodne i chude... Quote
funia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 rita60 napisał(a):O cholercia:shake:dlatego ciągle głodne i chude... No właśnie .I takie były nawet wydęte .....Dopóki nie będą solidnie odrobaczone to z wagą też pewnie bedzie szło po mału . Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://img33.imageshack.us/img33/4376/pc204791.jpg Cudny pychol...a u nas jeszcze nie było śniegu... Quote
handzia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='rita60']http://img33.imageshack.us/img33/4376/pc204791.jpg Cudny pychol...a u nas jeszcze nie było śniegu... A u nas cały czas prószy śnieżek i jest jak w bajce pięknie, a zwłaszcza w nocy :loveu: Żeby tylko do Świąt się utrzymała taka aura :loveu: Funia mówiła, że dziewczyny oszalały z radości wczoraj na tym śniegu :) Quote
ana666 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 u nas dziś spadł pierwszy śnieg :) Jeszcze się tasiemiec przypałętał:( ale wierze że będzie dobrze;) Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Pewnie,że oszalały:lol:to fajniejsze,niż tak jak u nas zgniła,przemarznięta trawa. W schronie łodzkim jest klon dziewczynek:shake: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/99122150.jpg jeszcze też dzieciak:-( Quote
handzia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ojej, faktycznie...Kolejna bliźniaczka, biedulka za tą kratą :( Quote
rita60 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 handzia napisał(a):Ojej, faktycznie...Kolejna bliźniaczka, biedulka za tą kratą :( To chłopczyk,ma czipa,ale narazie nikt się po niego nie zgłosił...ech ci ludzie,szkoda gadać:shake: Quote
Tola Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Wszędzie nowe przypadki porzuconych psów, a robi sie coraz zimniej:( A nasze dziewczynki cudne - te zaśniezone mordki przesłodkie:loveu: Tylko to ich zarobaczenie niepokoi - moze faktycznie ta chudosc jest tego przyczyną? Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tola napisał(a):Wszędzie nowe przypadki porzuconych psów, a robi sie coraz zimniej:( A nasze dziewczynki cudne - te zaśniezone mordki przesłodkie:loveu: Tylko to ich zarobaczenie niepokoi - moze faktycznie ta chudosc jest tego przyczyną? niestety nie tylko ....Jedzą niskiej jakosci karme na której nie ma sie czego spoodziewac .( nawet nazwy nie ma )...Dostałąm jej sporo .Rozumie brak kasy ....Ale trzeba bny było choć worek Ariona kupic i mieszac .ALe na tej na pewno wiele nie przytyją .Acana sie kończy od Zadry ...Dostąją ja wieczorem . Quote
Owieczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 funia ma racje, trzeba jakąś karme by dokupić i chociaż mieszać. Niestety ROBORAN H stracił datę wazności i już nie przysyłałam jednak polecam go bardzo, może też by zamówić w necie ? funiu, czy odebrałas paczuchy które przywióz Grześ do Zamościa ?? Przyda się coś z tego ? Ja jeszcze na prośbę dusje dokupie tego mięska mielonego i też podeślę przez któregoś z chłopaków do Zamościa bo to mrożone jest. Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Owieczko bardzo dziękuje !Jedzonko dotarło ,zabawki Jadzia chyba poznała bo szaleje z nimi cały czas .Kocyki się przydadzą .Bardzo dziękjuje:loveu: Quote
Owieczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 funia napisał(a):Owieczko bardzo dziękuje !Jedzonko dotarło ,zabawki Jadzia chyba poznała bo szaleje z nimi cały czas .Kocyki się przydadzą .Bardzo dziękjuje:loveu: Nie dziękuj bo nie ma za co :) jak będą jeszcze jakieś koce to na pewno podrzucę bo wiem że to szybko się niszczy. Ciesze się że Jadzia się bawi zabawkami :) Tam w worku były uszy dla psiaków, nie wiem czy wyjęłaś, żeby Ci nie zasmierdziały :) To ja pomyśle jak by tu wykombinować to mięcho dla dziewczynek i jak najszybciej dostarczyć z Roboranem :) Oj cieszę się że się przyda. Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Owieczka napisał(a):Nie dziękuj bo nie ma za co :) jak będą jeszcze jakieś koce to na pewno podrzucę bo wiem że to szybko się niszczy. Ciesze się że Jadzia się bawi zabawkami :) Tam w worku były uszy dla psiaków, nie wiem czy wyjęłaś, żeby Ci nie zasmierdziały :) To ja pomyśle jak by tu wykombinować to mięcho dla dziewczynek i jak najszybciej dostarczyć z Roboranem :) Oj cieszę się że się przyda. Tak ,tak .Jadzia dzisiaj zjadła jedno a dziewczynki zjadły po jednej kostce . Puszki dostały na noc . Quote
funia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zadra napisał(a):Jesli potrzebne są koce to ja mam. Dziękuje .Jak się skończy zapas odezwę się .Babce zmieniam często bo brudzi . Quote
dusje Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Owieczko, dziekuje :lol: Dziekuje Wam wszystkim :lol: Dla siostr i dla Jadzienki przekazalam pieniazki,lada dzien beda u naszej odjazdowej ksiegowej :lol: Po Swietach nadejda wieprzowe nozki gryzaki dla siostr i Jadzi :lol: Quote
zadra Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 funia napisał(a):dziękuje .jak się skończy zapas odezwę się .babce zmieniam często bo brudzi . ok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rita60 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe, niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję oraz dużo dobrego w Nowym Roku. A wam szorstkie dziewczynki najwspanialszego domku... Quote
Owieczka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='rita60']Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe, niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję oraz dużo dobrego w Nowym Roku. A wam szorstkie dziewczynki najwspanialszego domku... Ja też życzę Wszystkim wesołych, zdrowych Świąt w rodzinnym gronie i niech Wasze serca wypełnią się radością i wiarą w lepsze jutro :) Dziewczynkom i wszystkim bezdomniakom życzę dobrego domu gdzie zawsze będzie pełna micha , dużo zabawy , dużo miłości i ciepły, spokojny kącik do spania Quote
Tola Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Ja tez życzę wszystkim radosnych, zdrowych, pełnych magii Świąt - niech spelniają się wszystkie marzenia, nawet te najmniej realne. I niech tych potrzebujących pomocy zwierząt będzie coraz mniej. Wesołych świą i szczęśliwego Nowego Roku! Quote
funia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 A ja z przyziemną kwestią ale troszkę siadłam do papierków ..... Dziewczynki przyjechały 14 grudnia .Liczę je więc od 15 grudnia .Aby więc było łatwiej wyrównamy do ostatniego dnia grudnia a potem bedziemy liczyc za pełny miesiac . Tak więc za grudzień ( 17 dni po 20 zł doba za obie ) =340 zł . Quote
Recommended Posts