funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Muszą być decyzje szybkie bo Patic ma plany bo wozi psy w rózne miejsca i nie możemy jej blokowac terminu .Jeśli nie musze odwołac . Quote
dusje Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='funia']Nie ma mowy o kontenerku bo tak jak pisałam jedzie pełny skład i cały bagażnik jest zajety bagażami osób jadących . Koszt przewiezienia suni od Izy do Punktu gdzie odbierze je pan Przemek kosztuje 160 zł .PatiC ma w jedną stronę 130 km . Nie wiem moze lepiej wziąć taksówkę i wyjdzie taniej .....Tak głosno myślę .... Pati jest z Wwy,tak? Z W-wy do Izy jest okolo 80 - 90 km max w 1 strone.Jak jej wyszlo te 130 km? :roll::crazyeye: Juz sie doczytalam: mieszka w Sulejowku k Wwy a wiec najkrotsza trasa ma 99,6 km <li class="dir-label">From: <li class="dir-label"> Voorgestelde routes:Route 728 99,6 km - ongeveer 1 uur 50 min.Route 728 101 km - ongeveer 1 uur 52 min.Route 50 and Route 728 106 km - ongeveer 1 uur 55 min. Sulejówek, Polen 99,6 km - ongeveer 1 uur 50 min. Quote
handzia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ciotki, nie mamy wyjścia. Tak pomyślałam, że skoro PatiC miałaby jeździć dwa razy do Warszawy to za tą cenę ( 2 x 160 zł = 320 zł) przywiezie nam sunie do Zamościa. Ostatnio w lecie to kosztowało 350 zł...Pan Przemek nie miałby wtedy problemu...Tak głośno myślę. Jemu też planowałyśmy zapłacić jakiś grosik. Owieczko :), nie pogniewaj się, ale pomyślałam, że może potrącimy pani Izie za ostatni miesiąc hotelowania na choć część transportu...Bo niestety mamy sporo problemów przez to, że nie wywiązała się do końca ze swoich obietnic. Gdybyśmy wiedziały, że takie będą problemy to nie brałybyśmy na swoje barki utrzymania dwóch suń w normalnych hotelikach i wożenia ich w tą i z powrotem...Gdyby jechały do swoich domów to co innego... Funiu, one nie mają wirusówek na sto procent. Zrobimy je jak tylko sunie będą u Ciebie. Jechały bez niczego w klatce PatiC. Były grzeczne podczas podróży :) Quote
Tola Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Przyjechałyby wtedy obie i w dobrych warunkach, dobrze zabezpieczone... Quote
Owieczka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 handzia napisał(a):Ciotki, nie mamy wyjścia. Tak pomyślałam, że skoro PatiC miałaby jeździć dwa razy do Warszawy to za tą cenę ( 2 x 160 zł = 320 zł) przywiezie nam sunie do Zamościa. Ostatnio w lecie to kosztowało 350 zł...Pan Przemek nie miałby wtedy problemu...Tak głośno myślę. Jemu też planowałyśmy zapłacić jakiś grosik. Owieczko :), nie pogniewaj się, ale pomyślałam, że może potrącimy pani Izie za ostatni miesiąc hotelowania na choć część transportu...Bo niestety mamy sporo problemów przez to, że nie wywiązała się do końca ze swoich obietnic. Gdybyśmy wiedziały, że takie będą problemy to nie brałybyśmy na swoje barki utrzymania dwóch suń w normalnych hotelikach i wożenia ich w tą i z powrotem...Gdyby jechały do swoich domów to co innego... Funiu, one nie mają wirusówek na sto procent. Zrobimy je jak tylko sunie będą u Ciebie. Jechały bez niczego w klatce PatiC. Były grzeczne podczas podróży :) Ja jestem za tym żeby sunie zawiozła patiC , wozi psiaki i jest do tego odpowiednio przygotowana, psy bezpiecznie i komfortowo dojadą do celu i mniej sie będa stresować jak będą razem. Nie ma na co czekać, dzwońcie i ustalajcie termin. handziu, ja się nie pogniewam :) jednak dziewczynki mają tyle bazarków i jeszcze pewnie bazarki będą ( o ile wystawisz zlota kobieto :p ) że nie ma co panikować. Był bazarek transportowy na Jadzie która dojechała za darmoche więc te pieniążki juz można przeznaczyć na transport dziewczynek :) To będzie jakies 60 zł chyba. Kkasiiiar czeka na pw od Ciebie z nr konta :) Pamietajcie że ja mam jeszcze karme Jadżki u siebie w samochodzie i postaram sie to mięcho załatwic o ile patiC do mnie zaleci na SGGW. Quote
handzia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tak, Kkasiiiar pisała do mnie. Uzbierała 70 zł. Bazarki wiadomo jak idą. Mam nadzieję, że uzbieramy choć na transport. Teraz mamy z bazarkiem 130 zł... Quote
funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us ZObaczcie .....Załamałam się i wyc juz nawet nie mam sił ...... Quote
handzia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 O Jezu............Ale co to jest? To prawdziwe zdjęcie??? Quote
funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Co mam robic bo Patic musi wiedziec .Decydujcie bo ja nie chce wyjśc na niesłowną i krzyzować komuś planów . Uważam ,ze dzisiaj trzeba ustalić wszystko bo czwartek już zaraz . Quote
handzia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Funiu, odwołaj na razie PatiC i powiedz, że na dniach będzie nam pasowało, żeby przejechała się do Zamościa....Chyba, że dusje inaczej powie... Quote
dusje Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dziewczyny,moim zdaniem macie racje z tym 1 transportem obu siostr do Zamoscia,ustalcie z pati ile teraz bedzie kosztowal ten kurs.Ja pytalam kilka osob o ewentualna pomoc w dowiezieniu od Izy do Wwy, ale niestety. Quote
funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dzwoniłam 370 zł od Izy do mnie pod dom .Paliwo poszło w góre od lata i stąd deko więcej .Decydujcie bo moze potem znowu nie wyjsc bo Pati C moze miec inny transport / Quote
handzia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Szkoda, że wypłaty w miejscu stoją...Ja już po prostu wymiękam...Pewnie trzeba zamawiać Pati...Nie mamy wyjścia... Quote
dusje Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 handzia napisał(a):Szkoda, że wypłaty w miejscu stoją...Ja już po prostu wymiękam...Pewnie trzeba zamawiać Pati...Nie mamy wyjścia... Te transporty nas rozloza na lopatki :-( Nie mamy chyba innego wyjscia,czemu one maja tak pod gorke? :-( Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Żeby tylko pamiętała o karmie i książeczkach !!! Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 funia napisał(a):A ksiązeczkę Jadzi kto ma ? Iza , ale ja musze tam wszystko uzupełnić i dopiero Ci odeślę. Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A co z tym żarłem co jeździ u mnie w bagażniku ?? Quote
funia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Owieczka napisał(a):A co z tym żarłem co jeździ u mnie w bagażniku ?? Owieczko daj to Izie .Pati C niedługo tam bedzie . Jakby co mój numer 601 071 963 ,Znikam i zajrze pózniej . Quote
funia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dziewczynki już w drodze . Będą u mnie około 16,30 . Quote
Owieczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 funia napisał(a):Owieczko daj to Izie .Pati C niedługo tam bedzie . Jakby co mój numer 601 071 963 ,Znikam i zajrze pózniej . No ciekawa jestem jak mam jej to dac jak ja jestem w Wawie... Nie wiem, teraz trzeba by pogadać z panem Przemkiem czy dał by radę to jakoś zabrać. Qrcze no.... Quote
Recommended Posts