handzia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Więc znowu nabrałam nadziei :) Gdyby nasze dziewczynki mogły mieć tak dobrze jak te psiaki na zdjęciach, byłabym bardzo szczęśliwa. Basiu, czy jeszcze rozważasz zabranie do siebie naszych sunieczek? :) Quote
handzia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ojej, chyba przepadło już :-(. Skąd my weźmiemy tyle kasy? Ja jestem tu tylko skarbnikiem i widzę, że martwię się najbardziej. To ja je zabierałam ze schronu co prawda, ale sama nigdy bym się na to nie zdecydowała...Zaraz będziemy miały do zapłacenia 800 zł........ Quote
dusje Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Do Basi wyslalam PW z wyjasnieniem i przeproszeniem. Quote
agusiazet Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 handzia napisał(a):Ojej, chyba przepadło już :-(. Skąd my weźmiemy tyle kasy? Ja jestem tu tylko skarbnikiem i widzę, że martwię się najbardziej. To ja je zabierałam ze schronu co prawda, ale sama nigdy bym się na to nie zdecydowała...Zaraz będziemy miały do zapłacenia 800 zł........ Dlaczego 800 zł, to ile jest za siostry miesięcznie? Trzeba koniecznie przetransportować je do Basi, ale i Basi Fundację trzeba wspierać finansowo, z pustego to i Salomon nie naleje! Quote
handzia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 agusiazet napisał(a):Dlaczego 800 zł, to ile jest za siostry miesięcznie? Trzeba koniecznie przetransportować je do Basi, ale i Basi Fundację trzeba wspierać finansowo, z pustego to i Salomon nie naleje! Tylko teraz Basia chyba już ich nie chce. Za jedną sunię jest 200 zł miesięcznie. 15 listopada minął pierwszy miesiąc niezapłacony a 15 grudnia będzie drugi...Na razie jest 400 długu. na koncie jest 190 zł. Jutro zrobię bazarek... Quote
rita60 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Basia to madra i dobra kobieta,myślę,że nie zostawi dziewczynek....... Quote
Owieczka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czy nie można do Basi zadzwonić ?? Pliisss :( Quote
Igam Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dawno mnie tu nie było, a tu takie informacje :( Postaram się na początku grudnia cosik dorzucić dziewczynkom (oprócz stałej), ale niestety dużo to tego nie będzie Quote
agusiazet Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Owieczka napisał(a):Czy ktos ma kontakt do Basi ?? Podam Ci na PW. Quote
Tola Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Próbowałam pisac do Basi - ma pełną skrzynkę:roll: Quote
Basia1968 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 PRZEPRASZAM wAS,ALE KURCZE ODPISYWAŁAM I DUSJE I TUTAJ, NIE WIEM CO Z TYM DOGO. DZIEWCZYNY W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE OTRZYMAŁAM ODPOWIEDŹ, ŻE NIE POWIERZONE ZOSTANA MOJEJ OPIECE SUNIE, NIE WCHODZIŁAM WIĘCEJ NA WĄTEK. NE SUBSKRYBOWAŁAM. NIESTETY MAM TERAZ JUŻ ZAKLEPANA SUNIĘ Z 7 SZCZENIAKAMI OD NAS Z NIEDALEKIEJ WIOSKI, STAREGO ŚLEPEGO PSA I STAREGO Z NIEDOWŁADEM PSA. PRZYKRO MI. DUSJE NIE GNIEWAM SIE ABSOLUTNIE - KAŻDY MA PRAWO WYRAŻAĆ SWOJE POGLĄDY - SZANUJE TWOJE ZDANIE - MYSLĘ, ŻE JESZCZE NIE RAZ BĘDĘ MOGŁA WAM POMÓC. PRZEPRASZAM, ŻE NIE W TYM MOMENCIE. Quote
rita60 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tola napisał(a):No to mamy problem:-( Tez mi się tak wydaje..... Quote
rita60 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Gdzieś czytałam,że Ginn ma wolne miejsce,to chyba jest DT:roll: Quote
Ginn Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 rita60 napisał(a):Gdzieś czytałam,że Ginn ma wolne miejsce,to chyba jest DT:roll: Jak dziewczynki są w stosunku do innych zwierząt. Jeśli są zgodne to mogę wziąść sunie za 500 zł obie. U mnie w zasadzie zwierzęta mieszkają w domu - chyba, że są agresywne. Mam wprawdzie kojce ale zbliża się zima i nie lubię mieć zwierząt w budzie - chyba, że nie będzie zupełnie wyjścia. Psy muszą być zaszczepione. Czy są wysterylizowane? Jeśli nie - mogę załatwić. U mnie płaci się za miesiąc z góry i podpisuje umowę na przechowywanie psa. To tyle. Jeśli jesteście zainteresowane - mogę odpowiedzieć na różne pytania. Quote
handzia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziewczynki nie są agresywne, myślę, że Owieczka więcej tu może napisać. Ja miałam z nimi krótki kontakt, jak je wyciągałam ze schronu. Są bardzo przyjacielskie i ruchliwe, w końcu mają coś z teriera ;) Do innych psiaków też chyba nie ma problemu. Są zaszczepione na wściekliznę i wysterylizowane. Musimy poczekać na dusje. Dziękujemy za propozycję. :) Aha, i jeszcze pytanie, czy w cenę wliczona jest karma? Quote
Owieczka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dziewczyny to wulkany energii i najchetniej to by się ganiały z psami i tylko figle im w głowie, moze być problem tylko przy misce bo nikt ich nie uczył niczego jak do tej pory a mają pozostałości ze schronu pilnować michy i łykają jedzenie. Są łagodne i przyjacielskie to innych zwierzaków :) W ten weekend Anja zabiera Dropsa i Lizaka więc dziewczynki zostaną same... Quote
Ginn Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Oczywiście jest to już z karmą. Gdyby jechały do mnie to muszą być jednocześnie zaszczepione przeciwko chorobom zakaźnym. Quote
handzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ginn napisał(a):Oczywiście jest to już z karmą. Gdyby jechały do mnie to muszą być jednocześnie zaszczepione przeciwko chorobom zakaźnym. Ok, więc będziemy debatować i damy odpowiedź. :) Quote
Igam Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Wysłałam dziś pieniążki, deklaracja z małą górką Ech, dziewczynki, powinnyście już dawno grzać się w nowych domkach... Quote
handzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Igam']Wysłałam dziś pieniążki, deklaracja z małą górką Ech, dziewczynki, powinnyście już dawno grzać się w nowych domkach... Dziękuję kochana :) Zajrzałam właśnie na konto i jest 100 zł do Ciebie (deklaracja za grudzień, styczeń, luty, marzec + 40 extra ;)) Dzięki wielkie bardzo. Ja dzisiaj wysylam do Izy 400 zł. Mamy na koncie 290. 110 zł pożyczyłam i założę po prostu, bo Iza już pewnie się złości... Więc na koncie mamy na minusie 110 zł Owieczko, potwierdź jak dojdą pieniądze. Quote
Igam Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nie ma za co :) Rozesłałam prośby do znajomych, może ktoś coś zechce dorzucić. Trzeba też zapytać się Katekermit czy może "uzupełnić" deklaracje, bo z doświadczenia wiem, że czasem zapomina się o deklaracjach, szczególnie jak ma się ich dużo. Takie przypomnienie to chyba nic złego ;) Quote
handzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ostatnio była wpłata od Tz katekermit. Może nie jest uzupełnione w pierwszym poście. Quote
Recommended Posts