Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj sklecilam filmik dla dziewczynek a dzisiaj po malyej poprawce wrzucam do obejrzenia :lol:

Moze przyda sie do ogloszen :cool3: Szukajcie domkow lalunie :loveu:

[video=youtube;_7Aa7WBCHFI]http://www.youtube.com/watch?v=_7Aa7WBCHFI[/video]

Posted

dusje napisał(a):
Wczoraj sklecilam filmik dla dziewczynek a dzisiaj po malyej poprawce wrzucam do obejrzenia :lol:

Moze przyda sie do ogloszen :cool3: Szukajcie domkow lalunie :loveu:

[video=youtube;_7Aa7WBCHFI]http://www.youtube.com/watch?v=_7Aa7WBCHFI[/video]

Super filmik dusje :)
Wczoraj z rana miałam telefon w sprawie suń... Kobieta pytała czy można przyjechac i zobaczyć psiaki na żywo itp. Podałam adres. Nie powiedziała kiedy dokładnie będzie. Wczoraj nikogo nie było ale może jednak Ci ludzie jeszcze przyjadą i się zakochają w którejś dziewczynie...

Posted

Owieczka napisał(a):
Wczoraj z rana miałam telefon w sprawie suń... Kobieta pytała czy można przyjechac i zobaczyć psiaki na żywo itp. Podałam adres. Nie powiedziała kiedy dokładnie będzie. Wczoraj nikogo nie było ale może jednak Ci ludzie jeszcze przyjadą i się zakochają w którejś dziewczynie...

To byłaby najwspanialsza wiadomość pod słońcem :lol:. Oby się odezwała...
Owieczko, doszły pieniadze za karmę?

Posted

Ciesze sie babeczki,ze filmik sie podoba i wzrusza ;):lol:

Tola, mozna zaryzykowac wystawienie allegro tylko z filmikiem a na zachete wrzucic jedna fotke "przedmiotu"transakcji, moze np. te pierwsza z filmiku bo na niej wygladaja cudownie,puchato i jakos tak miskowato.

Tytul : albo taki jak w filmie albo jakis inny lecz intrygujacy.Ja dalam Jadzi do ogloszen - Jadzia zaadoptuje kochajaca rodzine i wyobrazcie sobie,ze na rozglosie juz w 2 dniu bylo ponad 200 wejsc :cool3: a generalnie od 23/9 do dzisiaj 343 wejscia

Na allegro mozna napisac cos w tym stylu : Jesli wzruszyla Cie/Panstwa/ historia .....itd. prosze sie skontaktowac na podany nr telefonu lub e-mail w celu uzyskania wiecej/wyczerpujacych informacji

Nie mamy nic do stracenia ;) a wyniki wejsc beda i na allegro i na YT

Moze macie jeszcze jakies sugestie do tego pomyslu,jesli oczywiscie popieracie? :lol:

Posted

Tola napisał(a):
Świetne pomysły:)
To u waderci zamówione allegro i ogłoszenia?
A co to rozgłos?

Tak,juz oplacone 2 pakiety plus 2 allegro, wersja podswietlona :lol:

Rozglos tez jest w waderciowym pakiecie - tutaj ogloszonko Jadzi,ktore wrzucila wadercia

http://www.rozglos.net/ogloszenie-294545.html

EDIT: Widze,ze 30 opakowan smaczkow juz sprzedane przez Handzie, hurrrra! :multi: takze przynajmniej 90 zl polskich wroci z powrotem do skarbonki dziewczynek :loveu: Podrzucajcie bazarkowe skarbusie,sporo fajnych rzeczy :lol:

Posted

[quote name='dusje']Laleczki teriereczki :loveu:Pokazujemy sie :multi:

One są przekochane !!! Figa jest bardzoej podatna na szkolenie i szybciej wszystkiego się uczy Fanta to jeszcze taki roztrzepaniec :)

Posted

Owieczka napisał(a):

Owieczko, odezwała się może babka?

Posted

Szczerze mowiac to Fantusia od poczatku jest moja ulubiennica :loveu: Ona jest taka subtelna,delikatna i wogole.Figusia tez cudna ale juz w inny sposob.Niech im sie powiedzie jak najlepiej, bo zasluzyly na najlepszy domek :multi: