Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Teraz nadrabiaja to co stracily i cale szczescie.Musza znalezc super domki :lol:
Przypomne,ze dziewuszki maja zarezerwowane i oplacone 2 pakieciki /pieniazki przelalam 12 wrzesnia,powinny juz byc na koncie waderci/
Kto sie moze zajac przeslaniem do waderci fot i tekstow dla obu siostrzyczek? Mam mailowy adres waderci i chetnie podam na PW ;)
Mogę to zrobic, ale dopiero jutro.
Wczoraj wysyłalam waderci naszą Tajgę -zobaczcie - jakie cudo.
I taka suczka od roku zceka na dom - młodziutka, sliczna i nic.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane cioteczki, nie zabijcie mnie ale nie dałam rady zrobić bazarku :shake:. Po pierwsze choroba nie daje za wygraną a po drugie jutro mam wesele siostry i po prostu brak mi czasu...Po niedzieli wszystko nadrobię ;)

Posted

dusje napisał(a):
Dobrej zabawy,Handzia :lol: i graulacje z okazji wydania siostry za maz :lol:;)

Dzięki Dusje :) Zabawa była przednia :evil_lol:, jeszcze dojść do siebie nie mogę ;)
Ale czas wracać na ziemię, już biorę się za bazarek, superowe fanty podarowała Igam :) Dziękuję ślicznie w imieniu siostrzyczek :loveu:

Posted

[quote name='Igam']Mały OT (ale dla psiaków wszystko) - w wewn. ankiecie Dogo wygrały Znajdki, ale niestety w Krakvecie wciąż nie widać tych naszych głosów :(
Błagamy o zagłosowanie oraz ew. rozsyłanie (można wkleić w sygnaturkę)

Instrukcja do głosowania http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-kandydat-na-wrzesie%C5%84-wybrany!-G%C5%82osujemy-na-Przytulisko-Znajdki-)/page5
Zaraz zajrzę :)

Posted

Dziewczyny - moze by zmienic tekst w tych nowych ogłoszeniach, bo sunie mają trochę ogłoszen, które ja wykupiłam...
Nie ma sensu powielac...
Moze ktos cos "sktrobnie" nowego?

Posted

Tola napisał(a):
Dziewczyny - moze by zmienic tekst w tych nowych ogłoszeniach, bo sunie mają trochę ogłoszen, które ja wykupiłam...
Nie ma sensu powielac...
Moze ktos cos "sktrobnie" nowego?

Faktycznie, przydałoby się coś chwytającego za serce :) Może poprosić cioteczkę, która ładnie pisze? Firefox chyba? Nie wiem czy dobrze nick napisałam...
Choć siostrzyczki maja takie śliczne mordki, że dużo gadać nie trzeba :evil_lol:. Ja jestem w nich zakochana po uszy, kocham szorstkie mordy po prostu, gładkie zreszta też :lol::lol::lol:

Posted

handzia napisał(a):
Faktycznie, przydałoby się coś chwytającego za serce :) Może poprosić cioteczkę, która ładnie pisze? Firefox chyba? Nie wiem czy dobrze nick napisałam...

Dobry pomysł - tym bardziej, ze te ogłoszenia wykupione przez dusje to i allegro...

Posted

Panienki sie pokazuja :loveu:

Nie umiem pisac lzawych tekstow a taki by sie przydal dla dziewczynek :cool3: Z trudem sklecilam lichy tekst dla Jadzi ale licze na wieeeeelki odzew :lol: :multi:

Posted

To zrozumiałe.
Ritko, a może mogłabyś dorzucić w sygnaturce link do bazarku dla dziewczynek? (jest u mnie na dole :) )

Prosimy też o jego podrzucanie

Posted

Igam napisał(a):
To zrozumiałe.
Ritko, a może mogłabyś dorzucić w sygnaturce link do bazarku dla dziewczynek? (jest u mnie na dole :) )

Prosimy też o jego podrzucanie

Igam nie mogę...jestem na cenzurowanym u moga,przekroczyłam limit,przepraszam:roll: