Owieczka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Zapomniałam przekazać że KARMA SIE KOŃCZY i prośba oby to nie była Josera bo psiaki mają po niej lekką biegunkę ;/ Dlatego pewnie w promocji jest. Quote
Owieczka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ta karma jest sprawdzona i 20 kg za niewielką cenę. http://allegro.onet.pl/karma-canun-supremus-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1735800671.html a dziewczynki mają apetycik :) W końcu energia je rozpiera :) Jak byście się cioteczki zgodziły to ja bym zamówiła dla dziewczynek bo muszę i tak zamówić 1 worek dla Barta a przy zakupie 3 worków mamy legowisko gratis :) Quote
handzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Owieczka']Ta karma jest sprawdzona i 20 kg za niewielką cenę. http://allegro.onet.pl/karma-canun-supremus-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1735800671.html a dziewczynki mają apetycik :) W końcu energia je rozpiera :) Jak byście się cioteczki zgodziły to ja bym zamówiła dla dziewczynek bo muszę i tak zamówić 1 worek dla Barta a przy zakupie 3 worków mamy legowisko gratis :) Pewnie, zamawiaj, pieniążki podeślę :) Quote
handzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wpłynęło 20 zł od TZ Katekermit, dziewczynki mają na koncie 457 zł, dziękujemy :) Quote
handzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Owieczko, mam nadzieję, że karma, którą zamówiłam wcześniej, czyli Arion doszła do Was? :) Quote
dusje Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Owieczka']Ta karma jest sprawdzona i 20 kg za niewielką cenę. http://allegro.onet.pl/karma-canun-supremus-20kg-gratis-prezent-i-kurier-i1735800671.html a dziewczynki mają apetycik :) W końcu energia je rozpiera :) Jak byście się cioteczki zgodziły to ja bym zamówiła dla dziewczynek bo muszę i tak zamówić 1 worek dla Barta a przy zakupie 3 worków mamy legowisko gratis :) Owieczko :lol: Dzieki za cudowne foty :loveu: Super laleczki :multi: Ja znalazlam na allegro to: 2x20 kg za 129 zl i bezplatny transport.Moze bardziej sie oplaca? ;):lol: http://allegro.pl/bosch-my-friend-2x20kg-i1787683346.html Quote
Owieczka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='handzia']Owieczko, mam nadzieję, że karma, którą zamówiłam wcześniej, czyli Arion doszła do Was? :) A kiedy była zamawiana , teraz jakoś na dniach ?? Bo teraz nic jeszcze nie dotarło. Jeśli tak, to nie ma sensu zamawiac nastepnej narazie. [quote name='dusje']Owieczko :lol: Dzieki za cudowne foty :loveu: Super laleczki :multi: Ja znalazlam na allegro to: 2x20 kg za 129 zl i bezplatny transport.Moze bardziej sie oplaca? ;):lol: http://allegro.pl/bosch-my-friend-2x20kg-i1787683346.html Tak, to bardziej sie opłaca :) Ale poczekam na odpowiedź handzi kiedy była wysyłana karma Arion Quote
dusje Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Owieczka']A kiedy była zamawiana , teraz jakoś na dniach ?? Bo teraz nic jeszcze nie dotarło. Jeśli tak, to nie ma sensu zamawiac nastepnej narazie. Tak, to bardziej sie opłaca :) Ale poczekam na odpowiedź handzi kiedy była wysyłana karma Arion Oby weszla jak najszybciej na dogo bo aukcja konczy sie dzisiaj o polnocy Quote
Owieczka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='dusje']Oby weszla jak najszybciej na dogo bo aukcja konczy sie dzisiaj o polnocy Napisze do niej smsa :D Quote
dusje Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Owieczka napisał(a):Napisze do niej smsa :D Super Owieczko. Mnie sie wydaje,ze Handzia miala na mysli poprzednio zamowiona karme o ktorej pisala na tym watku jakos tuz po przyjezdzie dziewczynek ale warto sie upewnic ;) Quote
handzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dziewczynki, sorry, dopiero teraz weszłam, grypa mnie zmogła i leżę :shake: Owieczka pisała smsa, oczywiście chodziło mi o tę wcześniejszą karmę;) Zapytałam dlatego, że Owieczka pisała coś o karmie Josera, zresztą już nieważne. :) Dusje jutro już na pewno zrobię ten bazarek :) Quote
dusje Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 handzia napisał(a):Dziewczynki, sorry, dopiero teraz weszłam, grypa mnie zmogła i leżę :shake: Owieczka pisała smsa, oczywiście chodziło mi o tę wcześniejszą karmę;) Zapytałam dlatego, że Owieczka pisała coś o karmie Josera, zresztą już nieważne. :) Dusje jutro już na pewno zrobię ten bazarek :) Handzia, kuruj sie :lol: a bazarek zaczeka kilka dni. Dogadalas sie z Owieczka,zeby zamowila te karme z mojego linku dla siostr? :lol: W sumie 40 kg wiec na pewno oplaca sie :cool3: Aukcja juz dzis sie konczy o polnocy Josera byla zamawiana przez Agusiezet dla Nuki i Jadzi i pewnie stad to zawirowanie :lol: Quote
handzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 dusje napisał(a):Handzia, kuruj sie :lol: a bazarek zaczeka kilka dni. Dogadalas sie z Owieczka,zeby zamowila te karme z mojego linku dla siostr? :lol: W sumie 40 kg wiec na pewno oplaca sie :cool3: Aukcja juz dzis sie konczy o polnocy Josera byla zamawiana przez Agusiezet dla Nuki i Jadzi i pewnie stad to zawirowanie :lol: Nie pisałam o tym do niej, ale napisała tu, że bardziej się opłaca, więc pewnie zamówi. Tylko, żeby dziewczyny chciały ją jeść ;) Quote
dusje Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Oby sie stalo:lol: Te szalone siostrunie zjedza pewnie wszystko co im sie da, bo pare maja niesamowita :razz: Kochane Wariatki :loveu: Quote
zadra Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 dusje napisał(a):Oby sie stalo:lol: Te szalone siostrunie zjedza pewnie wszystko co im sie da, bo pare maja niesamowita :razz: Kochane Wariatki :loveu: Bidulki,zaznały głód w swoim krótkim życiu. Quote
rita60 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zagladam z samego rana do szalonych siostrzyczek:loveu: Quote
Owieczka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='handzia']Dziewczynki, sorry, dopiero teraz weszłam, grypa mnie zmogła i leżę :shake: Owieczka pisała smsa, oczywiście chodziło mi o tę wcześniejszą karmę;) Zapytałam dlatego, że Owieczka pisała coś o karmie Josera, zresztą już nieważne. :) Dusje jutro już na pewno zrobię ten bazarek :) Tak cioteczko bo Josera jest w promocji i bałam sie że któraś ją zamówi a nie jest dobra ;/ dlatego napisałam. Dziękuję za smsa ;) No i kuruj się bo z grypą nie ma żartów ;/ [quote name='dusje']Handzia, kuruj sie :lol: a bazarek zaczeka kilka dni. Dogadalas sie z Owieczka,zeby zamowila te karme z mojego linku dla siostr? :lol: W sumie 40 kg wiec na pewno oplaca sie :cool3: Aukcja juz dzis sie konczy o polnocy Josera byla zamawiana przez Agusiezet dla Nuki i Jadzi i pewnie stad to zawirowanie :lol: Cioteczko nie zamówilam tamtej karmy bo nie udało mi się dostać do kompa wieczorem ale nie ma co płakać bo za tą samą cenę zamówiłam 2x22 kg ;D Z tej aukcji: http://allegro.pl/bosch-my-friend-2x22kg-i1812366596.html więc dziewczynki będą miały 44 kg :P Quote
handzia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Igam napisała, że prześle mi zdjęcia fantów na bazarek dla dziewczynek. Poczekam na nie i dodam jeszcze rzeczy, które pozostały mi po poprzednim bazarku, no i te smaczki oczywiście ;) Quote
Igam Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przepraszam, wczoraj już nie dałam rady. Dziś porobiłam zdjęcia i już za chwilę Ci je wyślę (mam nadzieję, że masz pojemną skrzynkę ;) ) Znalazłam śliczne owieczki firmy Nici :) Mam nadzieję, że pomogą siostrzyczkom :) Quote
handzia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cuudownie :) Czekam niecierpliwie ;) Quote
Igam Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Powinnaś dostać w sumie 4 maile - 3 ze zdjęciami i jeden z opisami :) Quote
rita60 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wpadam do dziewczynek z samego rana.......pobudka !!!!!!!!:lol: Quote
Tola Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Nasze kochane wariatki:loveu: wreszcie mogą wyszalec się ile dusza zapragnie:) W schronie - gdy były jeszcze małe - zwróciły moją uwagę własnie tą niesamowita potrzebą ruchu. Jak one musiały męczyc się w boksie:roll: Straciły rok z zycia... Quote
dusje Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Teraz nadrabiaja to co stracily i cale szczescie.Musza znalezc super domki :lol: Przypomne,ze dziewuszki maja zarezerwowane i oplacone 2 pakieciki /pieniazki przelalam 12 wrzesnia,powinny juz byc na koncie waderci/ Kto sie moze zajac przeslaniem do waderci fot i tekstow dla obu siostrzyczek? Mam mailowy adres waderci i chetnie podam na PW ;) Quote
Recommended Posts