zadra Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 handzia napisał(a):Kurcze, dzisiaj już nie dam rady...Jutro się postaram. O charakterze suni nic nie wiem. Ale się dowiem :) Zadzwonię do państwa Fanty i Figi. Czekam na zdjęcia Fanty, mam nadzieję, że niebawem je dostanę. To czekamy! Quote
Tola Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 rita60 napisał(a):No to przycupnę i poczekam z wami... To ja tez zcekam razem z Wami Quote
handzia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Wpłynęło dzisiaj 40 zł od Tż Katekermit. Bardzo dziękuję :) Na minusie u Fanty było 26,15 zł. Zostaje 13,85 zł. Przekazuję te pieniądze Jadzi, koleżance naszych dziewczynek. Dzwoniłam dzisiaj do państawa Fanty i Figi, Wszystko jest w porządku, podobno mam zdjęcia Fanty na swojej poczcie. Musiałam przeoczyć, jutro sprawdzę i wstawię. Dzisiaj już padam... Quote
zadra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='handzia']Wpłynęło dzisiaj 40 zł od Tż Katekermit. Bardzo dziękuję :) Na minusie u Fanty było 26,15 zł. Zostaje 13,85 zł. Przekazuję te pieniądze Jadzi, koleżance naszych dziewczynek. Dzwoniłam dzisiaj do państawa Fanty i Figi, Wszystko jest w porządku, podobno mam zdjęcia Fanty na swojej poczcie. Musiałam przeoczyć, jutro sprawdzę i wstawię. Dzisiaj już padam... Cudne wieści! Quote
handzia Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Przejrzałam pocztę, niestety zdjęć nie mam. Nie wiem o co chodzi...Jutro zadzwonię. Quote
rita60 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Igam napisał(a):Najważniejsze, że wieści są dobre :) Ale foty bym zobaczyła:razz: Quote
handzia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ale ze mnie gapa, miałam oczywiście te zdjęcia na poczcie, ale od kiedy założyłam sobie konto na fb dostaję dosłownie tysiące wiadomości i zwyczajnie przeoczyłam...Pan Figi wysłał mi je jeszcze w maju :roll: Ale już się poprawiam i wstawiam ;) Najpierw to co napisał Pan:) " Witam szanowne Panie ,wysyłam parę zdięć Fanty i Figi. Pani Aniu zdziwiło nas zachowanie Figi bo na spacerze doszło do zamierzonego spotkania i Figa zachowywala się tak jakby w ogóle nie znała Fanty .A Fanta się jej strasznie bała. Ale Fanta była w nowym miejscu dopiero tydzień. Zaplanujemy spotkanie u nas nad stawem ale Fanta musi sie bardziej przyzwyczaić. 25 05 2012 żona była na kontrolnej wizycie i uznala że Fanta też ma bardzo dobrze :) Podrawiamy i zapraszamy na odwiedziny H.S K." A teraz zdjęcia: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Tutaj Fanta na swoim podwórku :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rita60 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 No widzę,że dziewczynki dobrze trafiły:lol:Figa to nieładnie z twojej strony,ze nie poznajesz siostry;) Quote
Tola Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Bardzo sie cieszę, ze sunie mają swoje fajne domy:) Czekały, czvekały az sie doczekaly:) Warto było miec nadzieję! Quote
Recommended Posts