Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

handzia napisał(a):
Kurcze, dzisiaj już nie dam rady...Jutro się postaram. O charakterze suni nic nie wiem. Ale się dowiem :)

Zadzwonię do państwa Fanty i Figi. Czekam na zdjęcia Fanty, mam nadzieję, że niebawem je dostanę.

To czekamy!

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wpłynęło dzisiaj 40 zł od Tż Katekermit. Bardzo dziękuję :) Na minusie u Fanty było 26,15 zł. Zostaje 13,85 zł. Przekazuję te pieniądze Jadzi, koleżance naszych dziewczynek.
Dzwoniłam dzisiaj do państawa Fanty i Figi, Wszystko jest w porządku, podobno mam zdjęcia Fanty na swojej poczcie. Musiałam przeoczyć, jutro sprawdzę i wstawię. Dzisiaj już padam...

Posted

[quote name='handzia']Wpłynęło dzisiaj 40 zł od Tż Katekermit. Bardzo dziękuję :) Na minusie u Fanty było 26,15 zł. Zostaje 13,85 zł. Przekazuję te pieniądze Jadzi, koleżance naszych dziewczynek.
Dzwoniłam dzisiaj do państawa Fanty i Figi, Wszystko jest w porządku, podobno mam zdjęcia Fanty na swojej poczcie. Musiałam przeoczyć, jutro sprawdzę i wstawię. Dzisiaj już padam...
Cudne wieści!

Posted

Ale ze mnie gapa, miałam oczywiście te zdjęcia na poczcie, ale od kiedy założyłam sobie konto na fb dostaję dosłownie tysiące wiadomości i zwyczajnie przeoczyłam...Pan Figi wysłał mi je jeszcze w maju :roll:
Ale już się poprawiam i wstawiam ;) Najpierw to co napisał Pan:)
"
Witam szanowne Panie ,wysyłam parę zdięć Fanty i Figi. Pani Aniu zdziwiło nas zachowanie Figi bo na spacerze doszło do zamierzonego spotkania i Figa zachowywala się tak jakby w ogóle nie znała Fanty .A Fanta się jej strasznie bała.

Ale Fanta była w nowym miejscu dopiero tydzień. Zaplanujemy spotkanie u nas nad stawem ale Fanta musi sie bardziej przyzwyczaić. 25 05 2012 żona była na kontrolnej wizycie i uznala że Fanta też ma bardzo dobrze :)

Podrawiamy i zapraszamy na odwiedziny H.S K."

A teraz zdjęcia:

Uploaded with ImageShack.us