rita60 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja też... nie dziwię się,że siostrzyczki były zadowolone...smacznego dziewczynki:loveu: Quote
ana666 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 cioteczki powiedzcie mi tylko, czy sunie mają ogłoszenia, czy ja im obiecywałam porobić? bo wiem ze miałam jakieś psiaki ogłaszać a nie pamiętam jakie:oops: Quote
handzia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='ana666']cioteczki powiedzcie mi tylko, czy sunie mają ogłoszenia, czy ja im obiecywałam porobić? bo wiem ze miałam jakieś psiaki ogłaszać a nie pamiętam jakie:oops:[/QUOTE] Mają, ale niewiele. Jakbyś mogła kilka porobić, byłybyśmy bardzo wdzięczne. Parę postów wyżej Tola wkleiła ogłoszenia jakie zrobiła:) Dzisiaj dzwonił do funi jeden facet z pytaniem o Figę, ale odpadł w przedbiegach. Miał pretensje, że nowy właściciel podpisuje umowę adopcyjną, a nie było o tym wspomniane w ogłoszeniu. Nie chciał słyszeć o wizycie PA...:shake: Quote
Tola Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 (edited) Wreszcie uaktualniłam 1 stronę:oops: Wybaczcie, ale wciąz brak mi czasu:roll: Uciekło mi gdzie 20 zł stałej deklaracji od TZ Katekermit za X; jakbys handzia mogła to sprawdzic no i 1 stronę:cool3: Zmieniłam dane do kontaktu - teraz jest nr tel funi i mój e- mail. Ogłoszenia również są na 1 stronie - ale aktualne chyba tylko te ostatnie... Ja te ostatnie robiłam tylko dla Figi, ale dziewczybny są tak podobne, ze jak będą telefony, to skorzysta i druga;) Nie wiem jak Wy, ale ja zmieniłabym troche tresc ogłoszen - mniej o ich pobyci ew schronie, wiecej o terazniejszosci. No i mysle, ze trzeba ogłaszac je odzielnie... Edited January 14, 2012 by Tola Quote
handzia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Masz rację Tolu. Koniecznie trzeba napisać o ich super charakterach :) Już sprawdzam tą wpłatę :) Sprawdziłam. Wpłaty wpisałam w postach nr. 323 za październik, nr. 416 za listopad, nr. 470 za grudzień. Więc powinno się zgadzać. Może to te 20 zł co wcześniej się nie zgadzało, ale już było wyjaśnione?:) Jeszcze u Igam we wpłatach stałych trzeba zmienić, bo ona zapłaciła jednorazowo extra 40 zł a deklaracje są już na styczeń, luty i marzec. Edited January 14, 2012 by handzia Quote
ana666 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='handzia']Mają, ale niewiele. Jakbyś mogła kilka porobić, byłybyśmy bardzo wdzięczne. Parę postów wyżej Tola wkleiła ogłoszenia jakie zrobiła:) Dzisiaj dzwonił do funi jeden facet z pytaniem o Figę, ale odpadł w przedbiegach. Miał pretensje, że nowy właściciel podpisuje umowę adopcyjną, a nie było o tym wspomniane w ogłoszeniu. Nie chciał słyszeć o wizycie PA...:shake:[/QUOTE] ok, to biorę się za ogłaszanie suniek;) nie raz tacy ludzie dzwonią w sprawie adopcji ze można dostać szału:shake: Quote
handzia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='ana666']ok, to biorę się za ogłaszanie suniek;) nie raz tacy ludzie dzwonią w sprawie adopcji ze można dostać szału:shake:[/QUOTE] Super, dzięki za ogłoszenia. Quote
rita60 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wpadam do naszych dziewczynek...coś długo te domki je szukaja. Quote
zadra Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 rita60 napisał(a):Wpadam do naszych dziewczynek...coś długo te domki je szukaja. Dziewczynki są cudowne,milusińskie i wesołe.Widzialam je przy okazji szczepienia. Quote
rita60 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 zadra napisał(a):Dziewczynki są cudowne,milusińskie i wesołe.Widzialam je przy okazji szczepienia. No właśnie...nie wiem dlaczego jeszcze nie mają domków:shake:ale zauważyłam,że ciężko idą adopcje szorstkich,sporych psiaków:roll: Quote
Tola Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 handzia napisał(a):Masz rację Tolu. Koniecznie trzeba napisać o ich super charakterach :) Już sprawdzam tą wpłatę :) Sprawdziłam. Wpłaty wpisałam w postach nr. 323 za październik, nr. 416 za listopad, nr. 470 za grudzień. Więc powinno się zgadzać. Może to te 20 zł co wcześniej się nie zgadzało, ale już było wyjaśnione?:) Jeszcze u Igam we wpłatach stałych trzeba zmienić, bo ona zapłaciła jednorazowo extra 40 zł a deklaracje są już na styczeń, luty i marzec. Zrobione:) Quote
zadra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mam nadzieję,że dziewczynki szybciutko znajda wspaniałe DS!! Quote
Owieczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Odwiedzam dziewczynki :) Trzymam kciuki za domki... Niech się w końcu pokażą. Quote
AresekSE Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 takie "laski" znajda na pewno odpowiednich "adoratorow";) pozdrawiam renata Quote
funia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 JUtro dobrzy znajomi Handzi przyjeżdzają j obejrzeć ....I na pewno któraś pojedzie .....Pytanie ,która to bedzie ? Okaże się niebawem . Suczki do niedawna bardzo zanieczyszczały się w boksie ....Po mału to się reguluje aczkolwiek są z tym jeszce problemy . Przytyły bardzo to już nie te psy o przyjechały ( suchelce!!) Fanta do tej pory rzuca się na jedzenie aż miskę gryzie ..,..Figa je po woli i rozgryza na kawałki . Fanta jest bardziej skupiona na relacji z człowiekiem.Figa mniej .....Bardziej zajmują ją odgłosy otoczenia ,psów i innych rzeczy wkoło niej . Jeśli ktoś chce wielkiego pluszaka weżmie Fantę ,jeśli ktoś chce bardziej indywidaulistę ( też miła i grzeczna ,ale ruchliwa i szczekilwa ponad stan oraz skacząca przez ogrodzenia ......)wybierze Fige. Dziewczyny jedzą karmę ,która niedługo już się skończy i trzeba zakupić kolejny worek . Postaram się o wklejenie rachunku za ostatni zakup . Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 :thumbs:To trzymam kciuki. Figa ma u mnie ogłoszenia; jak pojedzie ona, to zamienię na Fantę. Quote
handzia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Widzę, że funia już napisała nowe wieści :) Jutro jesteśmy umówieni z moimi znajomymi na wizytę zapoznawczą do Fantuni albo Figuni. Jestem dobrej myśli, jedna pojedzie raczej na pewno. To wspaniali ludzie, kochają psy bardzo, ostatnio odeszły im dwa. Jeden bernardyn ze starości, potem drugi mały( nie pamiętam dokładnie co mu było), ale leczyli je do końca bez względu na koszty. Mieszkają w swoim domu, posesja jest ogrodzona. Teraz mają małego bernardyna (4 miesiące) i chcą dla niego towarzyszki, młodej wysterylizowanej suczki. Do głowy przyszła mi któraś z naszych dziewczynek :) Miałaby wspaniałe warunki, oby tylko wszystko się udało, trzymajcie kciuki cioteczki ;) Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 handzia napisał(a):Widzę, że funia już napisała nowe wieści :) Jutro jesteśmy umówieni z moimi znajomymi na wizytę zapoznawczą do Fantuni albo Figuni. Jestem dobrej myśli, jedna pojedzie raczej na pewno. To wspaniali ludzie, kochają psy bardzo, ostatnio odeszły im dwa. Jeden bernardyn ze starości, potem drugi mały( nie pamiętam dokładnie co mu było), ale leczyli je do końca bez względu na koszty. Mieszkają w swoim domu, posesja jest ogrodzona. Teraz mają małego bernardyna (4 miesiące) i chcą dla niego towarzyszki, młodej wysterylizowanej suczki. Do głowy przyszła mi któraś z naszych dziewczynek :) Miałaby wspaniałe warunki, oby tylko wszystko się udało, trzymajcie kciuki cioteczki ;) Wyobrazam sobie ich wspólne szaleństwa:cool3: Quote
zadra Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 funia napisał(a):JUtro dobrzy znajomi Handzi przyjeżdzają j obejrzeć ....I na pewno któraś pojedzie .....Pytanie ,która to bedzie ? Okaże się niebawem . Suczki do niedawna bardzo zanieczyszczały się w boksie ....Po mału to się reguluje aczkolwiek są z tym jeszce problemy . Przytyły bardzo to już nie te psy o przyjechały ( suchelce!!) Fanta do tej pory rzuca się na jedzenie aż miskę gryzie ..,..Figa je po woli i rozgryza na kawałki . Fanta jest bardziej skupiona na relacji z człowiekiem.Figa mniej .....Bardziej zajmują ją odgłosy otoczenia ,psów i innych rzeczy wkoło niej . Jeśli ktoś chce wielkiego pluszaka weżmie Fantę ,jeśli ktoś chce bardziej indywidaulistę ( też miła i grzeczna ,ale ruchliwa i szczekilwa ponad stan oraz skacząca przez ogrodzenia ......)wybierze Fige. Dziewczyny jedzą karmę ,która niedługo już się skończy i trzeba zakupić kolejny worek . Postaram się o wklejenie rachunku za ostatni zakup . Nie zagladalam kilka dni do dziewczynek,a tu takie wieści!!! Trzymam kciuki!!!! Quote
funia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja tylko napisze ,ze ludzie wspaniali !!!!Więcej napisze Handzia potem a ja wrzuce tylko foty .Z tego co wiem bo dzwoniłam jest mały problem .Ale moze się wyklaruje do jutra . Szczęściarą wybraną została Fanta . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 :multi::multi: Bardzo sie cieszę! Czekam na więcej informacji:) Zapraszam tez na wątek suni, którą dzisiaj znalazłam http://www.dogomania.pl/threads/221585-Miniaturowa-Sisi-spała-na-śniegu-–-szuka-prawdziwego-domu-Prosimy-o-ogłoszenia! Quote
handzia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jest niestety problem, Fanta miała być towarzyszką 4-miesięcznego bernardyna. On jest wielką kulką psiego szczęścia, która pcha się do niej, ale ona na razie (myślę, że to ze strachu) próbowała go gryźć, nie pozwoliła do siebie podchodzić absolutnie...Tak długo była tylko ze swoją siostrą, na pewno miała dzisiaj bardzo dużo stresu, więc nie można od niej wymagać za dużo. Jutro będą następne próby zapoznania psiaków. Ciotki, jeśli możecie coś doradzić, bardzo proszę , doradzajcie jak im pomóc:) Quote
zadra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 handzia napisał(a):Jest niestety problem, Fanta miała być towarzyszką 4-miesięcznego bernardyna. On jest wielką kulką psiego szczęścia, która pcha się do niej, ale ona na razie (myślę, że to ze strachu) próbowała go gryźć, nie pozwoliła do siebie podchodzić absolutnie...Tak długo była tylko ze swoją siostrą, na pewno miała dzisiaj bardzo dużo stresu, więc nie można od niej wymagać za dużo. Jutro będą następne próby zapoznania psiaków. Ciotki, jeśli możecie coś doradzić, bardzo proszę , doradzajcie jak im pomóc:) Maly pies to dla Fanty coś zupełnie nowego.W jednej chwili zmieniło sie jej życie.Potrzebny jej czas na odnalezienie się w nowej sytuacji z nowym "upierdliwym" kolegą. Quote
rita60 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 :multi:tak się cieszę,że Fanta ma domek. Bądz grzeczną dziewczynką i zaprzyjaznij się z benusiem:lol: Quote
Recommended Posts