Owieczka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Fanta ma całą jasna główke :) Cudności kochane :) Quote
funia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 O rety!!! Alez one cudne:loveu::loveu::loveu: Jak tylko znajdę trochę wolnego czasu - zrobię pare nowych ogłoszeń. Quote
rita60 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ale piękne te szorstkie dziewczynki:loveu: Quote
funia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 dziewczynki sa wspaniełe i łagodne .To olbrzymi plus przy ich gabarytach ;) Niestety mają ogromne braki w socjalizacji .Nie reagują wogóle na swoje imiona .:roll:Jedzą w tempie odkurzacza Reinbow ...Trwa to sekunde .Kupy brzydkie i cuchnące . Są chude i tylko długa szata maskuje jak to wyglada na prawdę .Nie potrafią chodzić na smyczy .Skaczą ( jedna na razie ) przez prawie 2 metrową siatkę :crazyeye:jednym susem ...Nie wiem jak to bedzie .Mam nadzieję ,ze nie zwieją do lasu ....Bo las pod nosem... Kontrolujemy ten wybieg ,ale nie mozemy stać tylko nad nimi bo mamy z nimi 13 psów pod opieka i dnia nie raz brakuje . Wymagąją lepszej karmy niz ta która została podana .Bez obrazy ,ale to niskiej jakosci karma .Nie wiem czy mam ją podawać ? Na razie jedzą moją Arion .Wiem ,ze kiepsko z finansami i nieśmiało pytam ....Ale niedługo przyjdą mrozy więc karma powinna być lepsza. Odrobaczenie na gwałt i wirusówki na dniach .Koniecznie . Quote
handzia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Funiu za to moje zdjęcie to masz jutro :mad:. Cała brudna :oops:, bo nie broniłam dziewczynkom skakać po mnie...:evil_lol: Quote
Owieczka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 funia napisał(a):dziewczynki sa wspaniełe i łagodne .To olbrzymi plus przy ich gabarytach ;) Niestety mają ogromne braki w socjalizacji .Nie reagują wogóle na swoje imiona .:roll:Jedzą w tempie odkurzacza Reinbow ...Trwa to sekunde .Kupy brzydkie i cuchnące . Są chude i tylko długa szata maskuje jak to wyglada na prawdę .Nie potrafią chodzić na smyczy .Skaczą ( jedna na razie ) przez prawie 2 metrową siatkę :crazyeye:jednym susem ...Nie wiem jak to bedzie .Mam nadzieję ,ze nie zwieją do lasu ....Bo las pod nosem... Kontrolujemy ten wybieg ,ale nie mozemy stać tylko nad nimi bo mamy z nimi 13 psów pod opieka i dnia nie raz brakuje . Wymagąją lepszej karmy niz ta która została podana .Bez obrazy ,ale to niskiej jakosci karma .Nie wiem czy mam ją podawać ? Na razie jedzą moją Arion .Wiem ,ze kiepsko z finansami i nieśmiało pytam ....Ale niedługo przyjdą mrozy więc karma powinna być lepsza. Odrobaczenie na gwałt i wirusówki na dniach .Koniecznie . Czyli tak jak podejrzewałam że te informacje które dostawałam o dziewczynkach nie były do końca prawdziwe... funiu a może podesłać Ci ROBORAN H ?? To doskonały środek z witaminami i mokroelementami na skórę , sierść, kodycję i w ogóle podaje się go przed wystawami a także rekonwalescentom po operacjach czy chorobach, psom osłabionym i ogólnie dla wzmocnienia. Quote
AresekSE Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 fajne te dziewuchy! masz sie z nimi "co prawie", ale podejrzewam ze jestes w swoim zywiole, Kasiu. jestem z wami i chyba niedlugo zobacze je "na zywo". renata Quote
funia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jak fajnie REniu ,ze tu jesteś:loveu: Dostałąm tel .,ze Fundacja Zea pokryje koszty szczepień i odrobaczenia suń . Quote
Owieczka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 handzia napisał(a):Funiu za to moje zdjęcie to masz jutro :mad:. Cała brudna :oops:, bo nie broniłam dziewczynkom skakać po mnie...:evil_lol: Ciocia, wygladasz świetnie :) nie wiem czego się czepiasz ;p Quote
funia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 owieczko cchętnie skorzystmy z twojej propozycji.Adres wyśle Ci na pw. PS .Dlaczego u JAdzi nie ma zadnego wpisu o szczpieniach ? Quote
Owieczka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 funia napisał(a):owieczko cchętnie skorzystmy z twojej propozycji.Adres wyśle Ci na pw. PS .Dlaczego u JAdzi nie ma zadnego wpisu o szczpieniach ? Bo książeczka miała trafic do mnie a ja tu w klinice gdzie była Jadzia miałam wszystko uzupełnić... ale jak widać Izę można było prosić o coś po pięćset razy a Ona i tak swoje :( Wszystko prześlę Ci kochana w przyszlym tyg razem ze szczepieniem Jadzi itp. To czekam na pw. Co jeszcze by Ci się przydało ? Chcesz jakieś kocyki czy pościelowe dlapsiaków ? Quote
ana666 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zakochałam sie w dziewczynach, są prześliczne:loveu: Po weekendzie mogę pomóc w ogłoszeniach Quote
handzia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ana666 napisał(a):Zakochałam sie w dziewczynach, są prześliczne:loveu: Po weekendzie mogę pomóc w ogłoszeniach Wspaniale, dzięki ;) Jest się w kim zakochać...:) Dzisiaj wyczesałyśmy dziewczynki, Funia je czymś wysprejowała ;) Wyglądają pięknie:) Od Zadry dostały piękne szelki, i sporo dobrej karmy (ok. 10 kg), witaminki i miseczki :) Po sprawdzeniu, jedne szelki nie nadają się za bardzo, ponieważ są przystosowane do zakładania na spacer i zdejmowania potem. Cały czas pies nie może być w nich być, bo przeszkadzałyby mu. Pomyślałyśmy z Funią, że może sprzedamy je na bazarku a za te pieniądze kupimy takie, które pasują :) Zadra :loveu:, wielkie dzięki :Rose: Quote
Igam Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Bardzo się cieszę, że dziewczynki trafiły w tak dobre ręce. W poniedziałek porozsyłam jeszcze bazarek szalikowy, bo cudne są :) Quote
handzia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dzięki Igam :) Dziewczynki dzisiaj dostały dolpac na robaki. Za tydzień wirusówki. Koszty leków pokryje fundacja ZEA, bardzo dziękujemy :loveu: To bardzo duża pomoc dla nas :) Quote
handzia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ale cichutko u moich kochanych dziewczynek ;) Brykajcie dziewczynki, jedzcie, nabierajcie sił, bo domki czekają :) Tak w nawiasie powiem, że nie widziałam jeszcze, żeby psy jadły tak łapczywie, zwłaszcza Fantunia...:roll: Quote
Isiak Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Zapraszam na bazarek dla dziewczynek - fanty podarowała Owieczka :) I obfociła, i opisała - rany, tyle pracy :crazyeye: Tak więc zapraszam i kupujta ciotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Sunie są cudne, najchętniej zabrałabym obie do siebie, ale nie mogę :( Quote
zadra Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Isiak']Zapraszam na bazarek dla dziewczynek - fanty podarowała Owieczka :) I obfociła, i opisała - rany, tyle pracy :crazyeye: Tak więc zapraszam i kupujta ciotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Sunie są cudne, najchętniej zabrałabym obie do siebie, ale nie mogę :( Juz zaglądam. Quote
ana666 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Isiak']Zapraszam na bazarek dla dziewczynek - fanty podarowała Owieczka :) I obfociła, i opisała - rany, tyle pracy :crazyeye: Tak więc zapraszam i kupujta ciotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Sunie są cudne, najchętniej zabrałabym obie do siebie, ale nie mogę :( Już zaglądam na bazarek;) Ja też bym sunie zabrała do siebie gdybym mogła, ale nie zmieszczę do kawalerki kolejnych zwierzaków :( Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Isiak']Zapraszam na bazarek dla dziewczynek - fanty podarowała Owieczka :) I obfociła, i opisała - rany, tyle pracy :crazyeye: Tak więc zapraszam i kupujta ciotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/219694-MEGA-BAZAR-wszystko-mający-prawie-90-pozycji-na-3-sunie-do-28.12.-do-23.00?p=18229923#post18229923 Sunie są cudne, najchętniej zabrałabym obie do siebie, ale nie mogę :( Isiak dziękuję za ten bazarek :) Dziewczynkom teraz bardzo potrzebne wsparcie !!! Zapraszam cioteczki i prosze o rozsyłanie :) funia, wysłałam do Ciebie mojego kolegę żeby przekazał Ci trochę rzeczy dla dziewczynek, w tym i Jadzi :)On pochodzi z Zamościa ale mieszka w Warszawie i w ogóle jeździ po całym świecie. Karma sucha Jadziuni, trochę puszek , makaron, zabaweczki szczególnie dla Dziuni bo Ona uwielbia piłeczki i dla niej chysta "szukam domu" w niebieskim jej będzie do twarzy :) a Fantuni i Figuni oddaje chusteczki które miały Rolka-Nuka i Jadzia od cioci dusje :) Im lepiej będzie w czerwonym ;p Po Świętach pewnie podeślę troszkę mięska jak tylko któryś z chłopaków będzie jechał Grzes albo Przemek :) Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 funia napisał(a):Kiedy ma być ? Jutro, ale będzie jeszcze do Ciebie dzwonił i się umawiał. Ja tam jeszcze spakowałam kocyki i pościelowe. Quote
Recommended Posts