Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja kochane ciocie zrobię bazarek po weekendzie, bo mam wykłady jutro i już dziś wyjezdzam do Poznania także nie zdąże.
Mrowa jeszcze nie odpisała odnośnie dt, zobaczymy, moze teraz w weekend będzie na dogo i nam odpisze czy ma miejsce dla dziewczynek u siebie.

Posted

[quote name='ana666']ja kochane ciocie zrobię bazarek po weekendzie, bo mam wykłady jutro i już dziś wyjezdzam do Poznania także nie zdąże.
Mrowa jeszcze nie odpisała odnośnie dt, zobaczymy, moze teraz w weekend będzie na dogo i nam odpisze czy ma miejsce dla dziewczynek u siebie.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy.

Posted

Cioteczki dostałam odpowiedz od mrowa:
[quote name='mrowa23']Hej :smile:

Przykro mi ale mam maluszki obecnie (mam też hodowlę) i dopóki nie przejdą całej gamy szczepień (do 13 tyg życia maluchów obecnie mają 5 ) niestety nie mogę nic przyjąć na DT. byłoby to po prostu zbyt niebezpieczne dla nich. jak tylko będę miała DT na nowo czynne na pewno dam znać :smile:

pozdrawiam

Dorota[/QUOTE]
także niestety trzeba szukać dalej :(

Posted

[quote name='fizia']Jakie One są cudne!!![/QUOTE]

Prawda :) Aż trudno uwierzyć że jeszcze nie w domach...
Przypomianm o bazarku na siostrzyczki !!!
[INDENT]z torebkami i ciuchami w dużych rozmiarach [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2190...adzi.-do-15.12[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Laleczki :loveu: Juz niebawem bedziecie sobie fikaly :cool3: Transporcik po cenie realnych kosztow paliwa mile widziany,chetnie GRATIS :lol: Do Zamoscia :lol:

[B]Mile widziane dobre dusze mogace wesprzec pobyt siostr w hoteliku - 600 zl plus karma.[/B]

Opuscily schron za sprawa spadku po eredelkach i dobrze ze tak sie stalo. Gdyby nie ten spadek - dozywalyby mlodosci i emerytury w schronie.....dziecinstwo tez tam spedzily... bez nadziei na adopcje, no bo kogo tam w okolicy zainteresowalyby dwie madre i urocze sunie....moze na lancuch jak Kamyka,kiedys pieknego dumnego psa a dzis.... :-( Sa tak podobne do Kamyka w urodzie i w tym czyms co moze dostrzec tylko prawdziwy milosnik 4 lap

Fantuniu i Figuniu :loveu: Zycze wam najlepszych domkow i one kiedys zapytaja o was,zaprosza do rodziny, do bycia rodzina - goraco w to wierze :lol:
Proscie ciocie o wsparcie, bo tylko dzieki ich dobrym sercom bedziecie bezpieczne a w nagrode za dobre sprawowanie otrzymacie klucz do wlasnego domu ;)

Posted

Bardzo dobre informacje - oby transport sie udał.
Ja dzwoniłam wczorja do handzi, bo znajomy bedzie w Warszawie, ale mógłby zabrac tylko jedna suczkę i to w transporterze (którego nie ma w aucie).
Dziewczyny - trzymajcie się!
Po swiętach zrobię bazarek ksiązkowy, wczesniej nie dam rady.

Posted

Owieczka jutro zabierze dziewczynki do Warszawy do SGGW. (tam gdzie była Jadzia) Tam będą już czekały na wyjazd do Zamościa. Potem nie będzie musiała po nie jeździć dodatkowo :)

Posted

[quote name='dusje']Superowo.Pomalenku wszystko sie uklada.[/QUOTE]
No niestety nie ma tak pięknie w życiu. Owieczka odpisała, że nie da rady zabrać dziewczynek jutro :shake: SGGW to klinika nie hotel, trzeba najpierw spytać...Raczej będzie to niemożliwe. Właśnie napisała mi, że ma kłopoty w pracy i trzeba będzie wziąć płatny transport. Tak sobie pomyślałam, żę może zamiast płacić dniówki w hotelach, to może zapłacić PatiC za dowóz suniek do Warszawy jak pan Przemek będzie jechał. Wtedy zapłacimy za ten krótki odcinek...
Zobaczę co będzie dalej...dam znać

Posted

Iza zamyka hotelik i byłyśmy zmuszone ewakuować siorki :shake:. Największy problem jest w tym, że tam miałyśmy niską cenę, a dla dużych suniek niełatwo w takiej cenie znaleźć...Po przykrych niespodziankach, nie chcemy ryzykować i dajemy ją do sprawdzonego hotelu ( Funia policzyła nam już najtaniej jak mogła).