Igam Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Aaaa to przepraszam, bo nie wpisane, więc nie wiedziałam ;) Quote
Owieczka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Sprawdziłam konto jeszcze nic nie doszło , jest tylko wpłata od dusje na Jadzię :) Nie wiem czy to pisac czy nie , bo boję się zapeszyć ale... Jest światelko nadziei na domek dla dziewczynek... Wczoraj dzwoniła do mnie bardzo miła kobieta... Nie napisze więcej narazie bo to nic pewnego, jeszcze musi porozmawiać z córką i przemyśleć sprawę. Normalnie serce zabiło mi mocniej z tego wszystkiego i czekam na tel z taką nadzieją że nie mogę sie nad niczym skupić w pracy ;/ Quote
Igam Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Oj tak, tak. Ja tak bardzo mocno o nich myślałam, że spać nie mogłam ;) I jeszcze przed chwilą rozmawiałam z koleżanką, której wysłałam linka do wątku, na ich temat :) Ale czy myślą o obu panienkach? Quote
Owieczka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Może ja odprawię czary dla dziewczynek ja te łanie, niech im los przyniesie dary i dom na ich drodze stanie. Niech to ogród piękny będzie piekna buda, ogrodzenie, no i trawka rośnie wszędzie, Niech nie będzie to marzenie... Quote
Tola Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Trzymam kciuki za dziewczyny, za spełnienie marzenia no i za czary Owieczki:lol: Czarujmy , czarujmy..........................................Niech nie będzie to marzenie... Quote
rita60 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Kciuki mocno zacisniete........oby się udało. Quote
anetek100 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 to ja zapraszma na bazarek na rzecz m.in. tych sunieczek:) http://www.dogomania.pl/threads/218445-Odzież-w-rozm.S-XXXL-dla-Pań-oraz-ciuszki-dla-dzieci-na-Figę-Fantę-akcję-ster.-15.12?p=18085886#post18085886 Quote
Owieczka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='anetek100']to ja zapraszma na bazarek na rzecz m.in. tych sunieczek:) http://www.dogomania.pl/threads/218445-Odzież-w-rozm.S-XXXL-dla-Pań-oraz-ciuszki-dla-dzieci-na-Figę-Fantę-akcję-ster.-15.12?p=18085886#post18085886 Dziękujemy !!!!! I zapraszamy :) Quote
ana666 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Znalazłam Wasze suńki na wątku terierkowym rity60. Bardzo ładne sunie, aż niezrozumiałe dlaczego jeszcze nie znalazły domków:shake: Nie mogę suniek wspomóc finansowo, hotelików ani dt żadnych też nie znam żeby zaproponować:( mogę jedynie zrobić bazarek ciuszkowy i chociaż tak wspomóc psinki:roll: Quote
Tola Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 ana666 napisał(a):Znalazłam Wasze suńki na wątku terierkowym rity60. Bardzo ładne sunie, aż niezrozumiałe dlaczego jeszcze nie znalazły domków:shake: Nie mogę suniek wspomóc finansowo, hotelików ani dt żadnych też nie znam żeby zaproponować:( mogę jedynie zrobić bazarek ciuszkowy i chociaż tak wspomóc psinki:roll: Dziękujemy:) Kazda pomoc potrzebna i mile widziana:) Quote
ana666 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 okej, to zrobię ;) Napisałam też do cioteczki mrowa23, wiem ze jej tymczasowiczka znalazła ds ostatnio, może nie ma zadnego psiaka teraz i wzięłaby sunie. Quote
handzia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='anetek100']to ja zapraszma na bazarek na rzecz m.in. tych sunieczek:) http://www.dogomania.pl/threads/218445-Odzież-w-rozm.S-XXXL-dla-Pań-oraz-ciuszki-dla-dzieci-na-Figę-Fantę-akcję-ster.-15.12?p=18085886#post18085886 Dziękuję bardzo :) Quote
handzia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ana666 napisał(a):Znalazłam Wasze suńki na wątku terierkowym rity60. Bardzo ładne sunie, aż niezrozumiałe dlaczego jeszcze nie znalazły domków:shake: Nie mogę suniek wspomóc finansowo, hotelików ani dt żadnych też nie znam żeby zaproponować:( mogę jedynie zrobić bazarek ciuszkowy i chociaż tak wspomóc psinki:roll: Bardzo dziękuję :smile: Każda pomoc na wagę złota :smile: Owieczko, ja też nawet boję się myśleć, że mogłoby być tak pięknie...Tak rzadko bywa pięknie w tym naszym życiu. Tylko w filmach można oglądać szczęśliwe zakończenia. Choć ostatnio szczęście mam do tych beznadziejnych przypadków, więc może i tu się uda. Sunie są piękne i wspaniałe, ale duże i "nierasowe" więc trudno dla nich dom znaleźć... Quote
handzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zajrzałam na konto...Dla siostrzyczek wpłynęło 50 zł od pani Justyny Z. Nie wiem kim jest pani Justyna? Proszę się ujawnić ;) Czyżby to an-na? Dziękuję bardzo :) :) :) Na minusie mamy 60 zł. Quote
rita60 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 handzia jak to "nierasowe" to "prawie' erdele;):lol: Quote
Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Pani do mnie napisała zapytanie czy sunie na prawdę sa takie skoczne i czy kopią w ogrodzie. Napisałam do niej smsa że sunie nie przeskakują ( to był raczej jednorazowy wybryk bo poszły w ślady Barta jak ten przeskoczył to i dziewczynki przeskoczyły. Potem jeszcze tylko ra zpróbowały i na tym koniec. Dziewczynki też się nie podkopują :) Śą przesłodkie i kochane i pełne energii. One są raczej drobnej budowy ciała więc nie są takie duże. Napisałam do Pani smsa ale odpisała że ma dużo spotkań i urabia męża który jest za granicą... Najpierw urabiała córkę , teraz męża... Nie wiem co o tym myśleć ale nadal cierpliwie będe czekać na decyzję tej Pani. Wydawała się bardzo sympatyczna osobą. Tak czy siak szukamy dalej miejsca dla dziewczyn :( Nie ma na co czekać. Bazarki bardzo się przydadzą i bardzo dziękujemy za każdą pomoc. Quote
Igam Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='handzia']Zajrzałam na konto...Dla siostrzyczek wpłynęło 50 zł od pani Justyny Z. Dziękuję bardzo :) :) :) To od mojej koleżanki :) Nie ma jej na Dogo. Dzięki Justynko :loveu: Quote
Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='ana666']okej, to zrobię ;) Napisałam też do cioteczki mrowa23, wiem ze jej tymczasowiczka znalazła ds ostatnio, może nie ma zadnego psiaka teraz i wzięłaby sunie.[/QUOTE] Czekamy niecierpliwie na info. Dzięki ana666 :) Quote
handzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Igam']To od mojej koleżanki :) Nie ma jej na Dogo. Dzięki Justynko :loveu: Wspaniale, dzięki Igam :) Wpłynęło 20 zł od Tż Katekermit :) Dziękujemy, dziewczynki mają już na minusie 40 zł Quote
Tola Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Z tego co pamiętam, to w schronie dziewczyny zostały dosyc wczesnie przeniesione do boksów ogólnych właśnie z powodu wdrapywania się na siatkę na wybiegu otwartym.:cool3: Quote
handzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='rita60']handzia jak to "nierasowe" to "prawie' erdele;):lol:[/QUOTE] Tak, tak Rita. To piękne szorstkie dziewczynki :) W nocy małego doła miałam i tak się zapędziłam ;) Owieczko, nie martw się, ja też kiedyś urabiałam dość długo mojego Tz na psa w domu, a teraz mam dwie sunie i on je uwielbia, zwłaszcza jedną :) Quote
Owieczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Tola']Z tego co pamiętam, to w schronie dziewczyny zostały dosyc wczesnie przeniesione do boksów ogólnych właśnie z powodu wdrapywania się na siatkę na wybiegu otwartym.:cool3:[/QUOTE] Według mnie to wystarczy dziewczynkom pokazać co wolno a czego nie i nie powinno być problemu. W schronisku na pewno nikt nad nimi nie stał i nie poświęcał im czasu więc sobie radziły jak umiały :) Quote
an-na Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Cioteczki przypomnijcie numer konta bo czyściłam skrzynkę i konto też wyczyściłam :D Quote
handzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='an-na']Cioteczki przypomnijcie numer konta bo czyściłam skrzynkę i konto też wyczyściłam :D[/QUOTE] Już wysyłam ;) Quote
Recommended Posts