Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdziłam konto jeszcze nic nie doszło , jest tylko wpłata od dusje na Jadzię :)

Nie wiem czy to pisac czy nie , bo boję się zapeszyć ale... Jest światelko nadziei na domek dla dziewczynek... Wczoraj dzwoniła do mnie bardzo miła kobieta... Nie napisze więcej narazie bo to nic pewnego, jeszcze musi porozmawiać z córką i przemyśleć sprawę. Normalnie serce zabiło mi mocniej z tego wszystkiego i czekam na tel z taką nadzieją że nie mogę sie nad niczym skupić w pracy ;/

Posted

Oj tak, tak. Ja tak bardzo mocno o nich myślałam, że spać nie mogłam ;) I jeszcze przed chwilą rozmawiałam z koleżanką, której wysłałam linka do wątku, na ich temat :)
Ale czy myślą o obu panienkach?

Posted

Może ja odprawię czary
dla dziewczynek ja te łanie,
niech im los przyniesie dary
i dom na ich drodze stanie.

Niech to ogród piękny będzie
piekna buda, ogrodzenie,
no i trawka rośnie wszędzie,
Niech nie będzie to marzenie...

Posted

Trzymam kciuki za dziewczyny, za spełnienie marzenia no i za czary Owieczki:lol:
Czarujmy , czarujmy..........................................Niech nie będzie to marzenie...

Posted

Znalazłam Wasze suńki na wątku terierkowym rity60.
Bardzo ładne sunie, aż niezrozumiałe dlaczego jeszcze nie znalazły domków:shake:
Nie mogę suniek wspomóc finansowo, hotelików ani dt żadnych też nie znam żeby zaproponować:(
mogę jedynie zrobić bazarek ciuszkowy i chociaż tak wspomóc psinki:roll:

Posted

ana666 napisał(a):
Bardzo ładne sunie, aż niezrozumiałe dlaczego jeszcze nie znalazły domków:shake:
Nie mogę suniek wspomóc finansowo, hotelików ani dt żadnych też nie znam żeby zaproponować:(

Dziękujemy:)
Kazda pomoc potrzebna i mile widziana:)

Posted

ana666 napisał(a):

Bardzo dziękuję :smile: Każda pomoc na wagę złota :smile:

Owieczko, ja też nawet boję się myśleć, że mogłoby być tak pięknie...Tak rzadko bywa pięknie w tym naszym życiu. Tylko w filmach można oglądać szczęśliwe zakończenia. Choć ostatnio szczęście mam do tych beznadziejnych przypadków, więc może i tu się uda. Sunie są piękne i wspaniałe, ale duże i "nierasowe" więc trudno dla nich dom znaleźć...

Posted

Zajrzałam na konto...Dla siostrzyczek wpłynęło 50 zł od pani Justyny Z. Nie wiem kim jest pani Justyna? Proszę się ujawnić ;) Czyżby to an-na? Dziękuję bardzo :) :) :)
Na minusie mamy 60 zł.

Posted

Pani do mnie napisała zapytanie czy sunie na prawdę sa takie skoczne i czy kopią w ogrodzie. Napisałam do niej smsa że sunie nie przeskakują ( to był raczej jednorazowy wybryk bo poszły w ślady Barta jak ten przeskoczył to i dziewczynki przeskoczyły. Potem jeszcze tylko ra zpróbowały i na tym koniec. Dziewczynki też się nie podkopują :) Śą przesłodkie i kochane i pełne energii. One są raczej drobnej budowy ciała więc nie są takie duże. Napisałam do Pani smsa ale odpisała że ma dużo spotkań i urabia męża który jest za granicą... Najpierw urabiała córkę , teraz męża... Nie wiem co o tym myśleć ale nadal cierpliwie będe czekać na decyzję tej Pani. Wydawała się bardzo sympatyczna osobą.

Tak czy siak szukamy dalej miejsca dla dziewczyn :( Nie ma na co czekać. Bazarki bardzo się przydadzą i bardzo dziękujemy za każdą pomoc.

Posted

[quote name='handzia']Zajrzałam na konto...Dla siostrzyczek wpłynęło 50 zł od pani Justyny Z. Dziękuję bardzo :) :) :)

To od mojej koleżanki :) Nie ma jej na Dogo. Dzięki Justynko :loveu:

Posted

[quote name='ana666']okej, to zrobię ;)
Napisałam też do cioteczki mrowa23, wiem ze jej tymczasowiczka znalazła ds ostatnio, może nie ma zadnego psiaka teraz i wzięłaby sunie.[/QUOTE]

Czekamy niecierpliwie na info. Dzięki ana666 :)

Posted

[quote name='Igam']To od mojej koleżanki :) Nie ma jej na Dogo. Dzięki Justynko :loveu:
Wspaniale, dzięki Igam :)

Wpłynęło 20 zł od Tż Katekermit :) Dziękujemy, dziewczynki mają już na minusie 40 zł

Posted

Z tego co pamiętam, to w schronie dziewczyny zostały dosyc wczesnie przeniesione do boksów ogólnych właśnie z powodu wdrapywania się na siatkę na wybiegu otwartym.:cool3:

Posted

[quote name='rita60']handzia jak to "nierasowe" to "prawie' erdele;):lol:[/QUOTE]
Tak, tak Rita. To piękne szorstkie dziewczynki :) W nocy małego doła miałam i tak się zapędziłam ;)
Owieczko, nie martw się, ja też kiedyś urabiałam dość długo mojego Tz na psa w domu, a teraz mam dwie sunie i on je uwielbia, zwłaszcza jedną :)

Posted

[quote name='Tola']Z tego co pamiętam, to w schronie dziewczyny zostały dosyc wczesnie przeniesione do boksów ogólnych właśnie z powodu wdrapywania się na siatkę na wybiegu otwartym.:cool3:[/QUOTE]

Według mnie to wystarczy dziewczynkom pokazać co wolno a czego nie i nie powinno być problemu. W schronisku na pewno nikt nad nimi nie stał i nie poświęcał im czasu więc sobie radziły jak umiały :)