Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='handzia']Nasze dziewczynki dostały 100 zł ze spadku po Werze, szczebrzeszyńskiej suni :)
Na koncie dziewczynek jest 170 zł :)
Super:) Bardzo dziękujemy:)
Uzupełniłam o wpłaty i wydatki 1 post

Posted

Owieczka napisał(a):
Nie wiem na kogo podane sa namiary ale jak coś było na mnie to musze powiedziec że nikt nie dzwoni... :(

Niestety, chyba były na Ciebie...A już niedługo trzeba zapłacić za trzeci miesiąc...
Boję się, że będzie to samo co z Bartem i Azą....

Posted

U waderci mamy jeszcze z jej bazarku oplacone 2x allegro. Trzeba wykorzystac dla dziewczynek :cool3: Tolu, wezmiesz w swoje rece? :lol: Moze allegro na cala Polske,jesli to mozliwe.

Posted

dusje napisał(a):
U waderci mamy jeszcze z jej bazarku oplacone 2x allegro. Trzeba wykorzystac dla dziewczynek :cool3: Tolu, wezmiesz w swoje rece? :lol: Moze allegro na cala Polske,jesli to mozliwe.

Juz raz wysyłałam m waderci - czyli zamówione są kolejne?:cool3:
Jesli tak - oczywiscie wyslę.
wadercia ma jakies problemy i bardzo długo czeka się na ogłoszenia - ja nadal czekam Jeszcze z 1 tury na ogłoszenia naszej fundacyjnej Saby:roll:
O namiary w ogłoszeniach podawałam na Owieczkę.

Posted

Allegro x 2 jest jeszcze z poprzedniego pakietow. Fantusia i Figa mialy po 1 no i Jadzia 1 raz a ja zaplacilam za 5 pakietow.Chyba,ze cos pomylilam i wykupilam 4 pakiety wiec bedzie tylko jedno niewykorzystane allegro.

Posted

wadercia napisał(a):
tak u mnei sa dostepne jeszcze 2 pakiety od dusje ;) Wiec nic nie jest pomylone. A korzystajac z wolnej chwili zrobilam pakiet Sabie ;)

Oj to juz biegnę:)

Posted

Dziewczynki bardzo by chciały już być w domkach... :( Szaleją z Bartem i wygłupiają w boksie ale tęskno im do ludzia... :( Qrcze... Chyba trzeba zacząć szukac stałych deklaracji lub BDT :( bo Iza zamyka działalność i prosiła o dość pilne zabranie psiaków jeśli to możliwe. Oczywiście nie mamy noża na gardle ale trzeba coś zacząć organizować :(

Posted

Trzeba sie sprezyc i szukac stalych oraz doraznych deklaracji dla panienek.

Kto moze zrobic dziewczynkom wydarzenie na FB? Moze stamtad nadejdzie pomoc w formie DT/DS/wsparcia finansowego? Takie slicznotki musza znalezc przyjazne dusze i nieobojetne na ich dalszy los :-(

Posted

dusje napisał(a):
Trzeba sie sprezyc i szukac stalych oraz doraznych deklaracji dla panienek.

Kto moze zrobic dziewczynkom wydarzenie na FB? Moze stamtad nadejdzie pomoc w formie DT/DS/wsparcia finansowego? Takie slicznotki musza znalezc przyjazne dusze i nieobojetne na ich dalszy los :-(

To się sytuacja skomplikowała:shake:

Posted

handziu, ja jak zwykle poprosze Cie o bazarek dobrze ? Zawsze coś się dla dziewczynek uzbiera. Tylko żebys była też skarbnikiem dobrze ? Zrobimy taki mieszany bazarek trochę rzeczy i trochę ciuchów ;) Tylko musze się ogarnąć ze wszystkim. Przypomnij mi swojego e-maila na pw. :) Iza psiaków nie wyrzuci więc spokojnie szukajmy domów a w miedzy czasie deklaracji lub BDT. Czasem się coś trafi a dziewczynkom przydała by się socjalizacja bo niczego się nie uczą.. :(

Posted

Owieczka napisał(a):
handziu, ja jak zwykle poprosze Cie o bazarek dobrze ? Zawsze coś się dla dziewczynek uzbiera. Tylko żebys była też skarbnikiem dobrze ? Zrobimy taki mieszany bazarek trochę rzeczy i trochę ciuchów ;) Tylko musze się ogarnąć ze wszystkim. Przypomnij mi swojego e-maila na pw. :) Iza psiaków nie wyrzuci więc spokojnie szukajmy domów a w miedzy czasie deklaracji lub BDT. Czasem się coś trafi a dziewczynkom przydała by się socjalizacja bo niczego się nie uczą.. :(

Ok, zaraz wyślę adres.

Posted

Napisze od razu od siebie:

Jesli siostry musza zmienic hotel - moge dac/zalozyc od siebie 100 euro za obie ale nie na dluzsza mete,niestety.Max - 3 miesiace.

Co to oznacza? Spodziewam sie, ze znajdziemy deklaracje, ktore pokryja koszt utrzymania dziewczynek juz od poczatku ich przeprowadzki.
Zakladajac,ze nie znajdziemy od razu pieniazkow - zaloze za nie te 100 euro x 3 na pierwsze 3 miesiace,platne kazdego miesiaca.
Moze okazac sie,ze znajdziemy sponsorow i czesc zalozonej kasy wroci do mnie, a wlasciwie do siostr bo ja chetnie zadeklaruje pare zlotych na ich potrzeby i nie spoczne dopoki ich nie wyadoptujemy.Jesli nie wroci - nie bede miala zalu do nikogo - problem bedzie po uplywie tych 3 miesiecy! Pewnie siostry wroca do schronu :-(

Kto moze nam pomoc w zdobyciu gotowki na hotelik? Ponawiam prosbe o FB

Posted

Nadeszla odpowiedz od funi.Pytalam Ja o ewentualna mozliwosc hotelikowania - moze przyjac siostry za 600 zl miesiecznie plus karma. Co robimy? Taniej nigdzie nie znajdziemy,chyba ze jeszcze tu na dogo ukrywaja sie DT badz hoteliki, gotowe wziac siostry za konkurencyjne stawki ;)

Posted

o matko.. 600 z? ohohoh... jutro nie bo pracuje od 8 do 23 ale pojutrze postaram sie pierwszej psinie porobic ogloszenia. Chyba zaczyna sie okres adopcyjny bo duzo e-miali w sprawie psiakow dostaje :)

Posted

wadercia napisał(a):
o matko.. 600 z? ohohoh... jutro nie bo pracuje od 8 do 23 ale pojutrze postaram sie pierwszej psinie porobic ogloszenia. Chyba zaczyna sie okres adopcyjny bo duzo e-miali w sprawie psiakow dostaje :)

Domki mile widziane.

Posted

dusje napisał(a):
Nadeszla odpowiedz od funi.Pytalam Ja o ewentualna mozliwosc hotelikowania - moze przyjac siostry za 600 zl miesiecznie plus karma. Co robimy? Taniej nigdzie nie znajdziemy,chyba ze jeszcze tu na dogo ukrywaja sie DT badz hoteliki, gotowe wziac siostry za konkurencyjne stawki ;)

Zapisałam sie w kolejce do Kkasiiiar na BDT dla jednej z dziewczynek bo na razie ma zajęte miejsce. jesli chociaz jedna by poszła do BDT to druga mogła by iść do funi do hoteliku za te 300zł plus karma. To i tak taniej niż jest teraz... i o wiele lepsze rowzwiązanie. Jeśli ktoś jeszcze mógł by porozmawiac z Kkasiiiar w tej sprawie i zaklepać u niej miejsce to będę wdzięczna.
zadra napisał(a):
Domki mile widziane.