rita60 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Na FB szukają takich piesków,zgłosiłam dziewczynki. " kochani mam dom dla dwóch suczek- raczej duzych. etat psa stróżującego ale nie na łancuchu oczywiście. w zimie psy będą w domu. muszą lubić dzieci i koty. kto ma jakieś propozycje? ps. rodzina sprawdzona- maja ode mnie kota, są swiadomi wizyty przed i poadopcyjnej, koniecznosci podpisania umowy itd. mieszkaja ok. 60 km od warszawy." Quote
handzia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Opis, wypisz, wymaluj nasze dziewczynki. :loveu: Jak byłoby cudownie gdyby mogły być razem nadal. O tym to nawet nie marzyłam. One jak najbardziej nadają się do tego domu :) Dzięki Rita, że trzymasz rękę na pulsie :) Trzymam kciuki mocno zaciśnięte, oby się udało... Quote
dusje Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Byloby cudownie gdyby mogly zamieszkac u tych Panstwa :lol: jesli to rzeczywiscie dobry domek. Czuwaj Rito :cool3: Quote
rita60 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Czuwam...ta pani miala zadzwonić do hoteliku. Quote
Igam Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Oj, to by było cudownie :) gdyby jednak się nie zdecydowali na Nasze Panienki to mam w zanadrzu jeszcze inne mogące mieszkać na podwórku sunie, które obecnie przebywają w znajdkowym przytulisku Quote
Tola Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Czy juz cos wiadomno? Trzymam kciuki, bo to bardzo dobra propozycja Quote
handzia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Owieczko wyślę Ci dzisiaj 400 zł za drugi miesiąc za dziewczynki (bo dzisiaj już 19 ) , za tabl. na robaki zapłacę potem, bo nie wiem ile zapłacić. Na koncie zostaje nam 20 zł Quote
rita60 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tola napisał(a):Czy juz cos wiadomno? Trzymam kciuki, bo to bardzo dobra propozycja Napisałam do tej dziewczyny z FB,ale do tej pory się nie odezwała...wczesniej pisała,że bedzie rozmawiac z hotelikiem. Quote
dusje Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Funia obiecala zrobic ten nasz bazarek ale sie nie odzywa w temacie :roll: a czas nagli. Quote
handzia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 dusje napisał(a):Funia obiecala zrobic ten nasz bazarek ale sie nie odzywa w temacie :roll: a czas nagli. Ona ma tyle spraw, że pewnie zapomniała. Ale coś pomyślimy. Quote
dusje Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 handzia napisał(a):Ona ma tyle spraw, że pewnie zapomniała. Ale coś pomyślimy. Napisze do Funi PW :lol: Jesli nie bedzie mogla, to na pewno jakos zrobimy wspolnymi silami :cool3: Quote
dusje Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Isadora zrobila przepiekne allegro cegielke na ratowanie Zamojszczakow.Rozsylajcie kochane,gdzie sie da.Jeszcze tylko 10 dni trwania aukcji a dopiero 1 cegielka sprzedana :shake: http://allegro.pl/przeszly-pieklo-mozesz-im-pomoc-to-tak-niewiele-i1884863132.html Ciotka mamamuminka pomogla mi z allegro i lada dzien siostrunie,Jadzia i Bart. ktory wlasnie wrocil z adopcji,otrzymaja do memlania wedzone nozki wieprzowe na dlugie jesienne wieczory :lol: Maja do podzialu 20 sztuk :eviltong: Edit: U sasiadki Owieczki- Izy przebywa zamojska mala i cudownie proludzka Jadzienka.Kolezanka siostr z boksu Fizia zrobila jej FB - prosze, promujcie malenka :loveu: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater http://www.facebook.com/profile.php?id=100001913967138 http://www.facebook.com/pages/Zaginą...4324141?ref=ts Quote
Owieczka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Sunieczki są bardzo stęsknione za kontaktem z człowiekiem :( W ten weekend nawaliłam im siana do budy tyle że mogły się w nim zagrzebać :) Wariatki jak zaczęły sie w nim tarzać i szaleć to miałam co sprzatac :P Radość była nieziemska :) Skakały, nurkowały, kopały itp. gryzaczki bardzo im sie przydadza bo sunie nudzą sie w boksie... :( Quote
zadra Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Psiaki,tak jak dzieci uwielbiają "materiał" naturalny!! Quote
dusje Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Owieczka napisał(a):Sunieczki są bardzo stęsknione za kontaktem z człowiekiem :( W ten weekend nawaliłam im siana do budy tyle że mogły się w nim zagrzebać :) Wariatki jak zaczęły sie w nim tarzać i szaleć to miałam co sprzatac :P Radość była nieziemska :) Skakały, nurkowały, kopały itp. gryzaczki bardzo im sie przydadza bo sunie nudzą sie w boksie... :( Ciesza dobre wiesci od siostrzyczek :lol: Zeby jeszcze ten domek sie pojawil i bedzie juz zupelnie fajnie :lol: Owieczko :lol: gryzaczki juz w drodze, a moze juz sa na miejscu? Po 5 wedzonych nozek wieprzowych dla kazdej z siostr, bo zamowione 20 szt. podzielilam sprawiedliwie na siostrunie,Jadzienke i Bartusia po 5 :cool3: Beda mialy sie nad czym znecac :evil_lol:,zabija nude i na pewno im posmakuja ;) Quote
Tola Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Szkoda, ze nie ma zadnego odzewu z ogłoszeń, przydałby sie własny dom na świeta... Quote
zadra Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Tola napisał(a):Szkoda, ze nie ma zadnego odzewu z ogłoszeń, przydałby sie własny dom na świeta... Oj!! przydałby się. Quote
handzia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Być może dla dziewczynek uda mi się zdobyć 100 zł ze spadku po Werce (szczebrzeszyńskiej suni, która znalazła już domek). Wystąpiłam na razie z prośbą :) Quote
dusje Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kochane babeczki :loveu: Funia PREZENTUJE WIELKI SHOW m.innymi na rzecz dziewczynek :loveu: Na ich hotelikowanie :lol: Zajrzyjcie i zapraszajcie do nadsylania kandydatow/kandydatek plci wszelakiej na wybory Miss i Mister Paskud 2011!!!! TYLKO U NAS, TYLKO 1 RAZ W ROKU :multi::multi::multi: KOMU KORONA I ZASZCZYTY??? ZAPRASZAMY :lol::lol::lol: http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!!?p=17929645 Quote
handzia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dusje, Funia extra pomysł, tak sobie mozna humor poprawic na tym wątku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
handzia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wpłynęło 50 zł stałej deklaracji od an-na. Wielkie dzięki :loveu: Dziewczyny mają na koncie 70 zł :) Quote
Owieczka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 handziu, za proszki odrobaczające wyszło 24 zł oto dowód wpłaty: Quote
handzia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ok, dzięki, prześlę razem z pieniążkami za hotel :) Quote
Recommended Posts