zadra Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Tak,juz po zabiegu!!! Bardzo proszę dziewczyny,które zaangażowały się w pomoc siostrzyczkom o zorganizowanie transportu do Owieczki na koniec przyszłego tygodnia. Quote
Igam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Proszę powiedzieć dokładnie do jakiego miasta mają jechać, bo nie wiem dokładnie gdzie Iza ma hotelik. Napiszę zapytanie na transportowym. Bo nigdy nie organizowałam transportu i nie za bardzo wiem gdzie szukać :roll: Quote
handzia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Igam napisał(a):Proszę powiedzieć dokładnie do jakiego miasta mają jechać, bo nie wiem dokładnie gdzie Iza ma hotelik. Napiszę zapytanie na transportowym. Bo nigdy nie organizowałam transportu i nie za bardzo wiem gdzie szukać :roll: Może być nawet do Warszawy, tam Owieczka odebrałaby je...Nie pamiętam dokładnie nazwy miejscowości, dusje wie, to napisze. Ale gdyby trafił się transport do Warszawy to też extra by było :) Quote
handzia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ciotki, dusje poleciła mi zamówić karmę dla dziewczynek.:) Jaką byście proponowały? Ja na tych suchych nie bardzo się znam :oops: Quote
rita60 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 handzia napisał(a):Ciotki, dusje poleciła mi zamówić karmę dla dziewczynek.:) Jaką byście proponowały? Ja na tych suchych nie bardzo się znam :oops: Ja też nie.....moje psie na gotowanym. Quote
Igam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Napisałam na transportowym. Jeśli coś się zmieni to proszę o korektę http://www.dogomania.pl/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!/page10 Quote
rita60 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Może jeszcze zmienić tytuł watku,że szukamy transportu:roll: Quote
handzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dobrze by było, tylko Tola, założycielka wątku na urlopie i nie wchodzi na razie na dogo. A to ona właśnie najczęściej znajdowała bezpłatny przejazd do Warszawy :) Może zdąży wrócić, a jeśli nie znajdziemy w porę, to może nam dziewczynki przetrzymają chwilkę w schronisku... Quote
handzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Igam napisał(a):Poproszę więc o numer konta to prześlę za sierpień swoją deklarację (20 pln) i bardzo proszę o uzupełnienie pierwszej strony o deklarowiczów (żebyśmy wiedziały na czym stoimy :) ) Doczytałam teraz, chyba konta nie wysłałam? :oops: Quote
handzia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Zamówilam dla dziewczynek banerek, tylko muszę podjechać do schronu, żeby zrobić jakieś lepsze zdjęcia pięknotkom :) Quote
rita60 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Rozglądam się,może gdzieś znajdziemy ten nieszczęsny transport.. Quote
handzia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zrobiłam bazarek m. in dla naszych dziewczynek, proszę o podnoszenie ;) http://www.dogomania.pl/threads/212534-Nowy-super-bazarek.-Buty-ubrania-i-drobiazgi-dla-suczek-z-zamojskiego-schronu-%29?p=17403205#post17403205 Quote
KateKermit Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :) Quote
rita60 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='KateKermit']cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :)[/QUOTE] O przepraszam cioteczko,nie przerzucona tylko poproszona:razz::loveu:dzieki. Quote
zadra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='rita60']Rozglądam się,może gdzieś znajdziemy ten nieszczęsny transport..[/QUOTE] Sadzę,że od czwartu będę miała naciski,żeby je jak najszybciej zabrać. Quote
handzia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='KateKermit']cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :)[/QUOTE] Cudownie :) Bardzo dziękuję w imieniu siostrzyczek, już wysyłam nr konta :) Quote
handzia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='zadra']Sadzę,że od czwartu będę miała naciski,żeby je jak najszybciej zabrać.[/QUOTE] Kurcze, problem na razie z tym transportem :shake: Quote
rita60 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 handzia prosze o potwierdzenie na tym watku wpłaty,bo zapomniałam,a chce już rozliczyć watek. http://www.dogomania.pl/threads/207599-Wycofane-airedale-terriery-już-w-domkach-!!!!!!!!/page17?highlight=airedale+terrier Quote
handzia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='rita60']handzia prosze o potwierdzenie na tym watku wpłaty,bo zapomniałam,a chce już rozliczyć watek. http://www.dogomania.pl/threads/207599-Wycofane-airedale-terriery-już-w-domkach-!!!!!!!!/page17?highlight=airedale+terrier Już potwierdzam :) Quote
handzia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zadra, wiesz może kiedy Tola wraca? Może ta jej znajoma znowu jedzie do Warszawy? Wiem, że nadużywamy już jej uprzejmości...Nie wiem jak tak szybko znaleźć ten transport :-( Quote
zadra Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='handzia']Zadra, wiesz może kiedy Tola wraca? Może ta jej znajoma znowu jedzie do Warszawy? Wiem, że nadużywamy już jej uprzejmości...Nie wiem jak tak szybko znaleźć ten transport :-([/QUOTE] Nasza znajoma jest wlasnie w Warszawie,więc nie może nam pomóc.Trzeba szybciutko szukać innego transportu!!! Quote
dusje Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Chyba pozostanie nam szukac platnego.Moze pati c? Handzia :lol: skontaktuj sie pliss z Iza lub Owieczka i uprzedz o przyjezdzie dziewczynek ;) Ja juz w trakcie przygotowan do wyjazdu i niewiele czasu, przepraszam ze nie moge pomoc. Quote
handzia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dusje']Chyba pozostanie nam szukac platnego.Moze pati c? Handzia :lol: skontaktuj sie pliss z Iza lub Owieczka i uprzedz o przyjezdzie dziewczynek ;) Ja juz w trakcie przygotowan do wyjazdu i niewiele czasu, przepraszam ze nie moge pomoc.[/QUOTE] Kochana, ale to będzie strasznie drogo :shake:. Pewnie z 300. Zadra, nie przytrzymają nam parę dni dziewczynek? Jak nie będzie wyjścia to pewnie skorzystamy z usług Pati C... Quote
Recommended Posts