Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,juz po zabiegu!!!
Bardzo proszę dziewczyny,które zaangażowały się w pomoc siostrzyczkom o zorganizowanie transportu do Owieczki na koniec przyszłego tygodnia.

Posted

Proszę powiedzieć dokładnie do jakiego miasta mają jechać, bo nie wiem dokładnie gdzie Iza ma hotelik.
Napiszę zapytanie na transportowym. Bo nigdy nie organizowałam transportu i nie za bardzo wiem gdzie szukać :roll:

Posted

Igam napisał(a):
Proszę powiedzieć dokładnie do jakiego miasta mają jechać, bo nie wiem dokładnie gdzie Iza ma hotelik.
Napiszę zapytanie na transportowym. Bo nigdy nie organizowałam transportu i nie za bardzo wiem gdzie szukać :roll:

Może być nawet do Warszawy, tam Owieczka odebrałaby je...Nie pamiętam dokładnie nazwy miejscowości, dusje wie, to napisze. Ale gdyby trafił się transport do Warszawy to też extra by było :)

Posted

handzia napisał(a):
Ciotki, dusje poleciła mi zamówić karmę dla dziewczynek.:) Jaką byście proponowały? Ja na tych suchych nie bardzo się znam :oops:

Ja też nie.....moje psie na gotowanym.

Posted

Dobrze by było, tylko Tola, założycielka wątku na urlopie i nie wchodzi na razie na dogo. A to ona właśnie najczęściej znajdowała bezpłatny przejazd do Warszawy :) Może zdąży wrócić, a jeśli nie znajdziemy w porę, to może nam dziewczynki przetrzymają chwilkę w schronisku...

Posted

Igam napisał(a):
Poproszę więc o numer konta to prześlę za sierpień swoją deklarację (20 pln) i bardzo proszę o uzupełnienie pierwszej strony o deklarowiczów (żebyśmy wiedziały na czym stoimy :) )

Doczytałam teraz, chyba konta nie wysłałam? :oops:

Posted

cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :)

Posted

[quote name='KateKermit']cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :)[/QUOTE]
O przepraszam cioteczko,nie przerzucona tylko poproszona:razz::loveu:dzieki.

Posted

[quote name='rita60']Rozglądam się,może gdzieś znajdziemy ten nieszczęsny transport..[/QUOTE]
Sadzę,że od czwartu będę miała naciski,żeby je jak najszybciej zabrać.

Posted

[quote name='KateKermit']cioteczki, zostałam tu przerzucona z wątku airedale terrierów, które znalazły domki :) mój TŻ miał dla nich deklarację stałą w wysokości 20zł. jeżeli potrzebujecie takiej deklaracji stałej proszę o dane do przelewu na prv i wpisanie na listę :)[/QUOTE]
Cudownie :) Bardzo dziękuję w imieniu siostrzyczek, już wysyłam nr konta :)

Posted

Zadra, wiesz może kiedy Tola wraca? Może ta jej znajoma znowu jedzie do Warszawy? Wiem, że nadużywamy już jej uprzejmości...Nie wiem jak tak szybko znaleźć ten transport :-(

Posted

[quote name='handzia']Zadra, wiesz może kiedy Tola wraca? Może ta jej znajoma znowu jedzie do Warszawy? Wiem, że nadużywamy już jej uprzejmości...Nie wiem jak tak szybko znaleźć ten transport :-([/QUOTE]
Nasza znajoma jest wlasnie w Warszawie,więc nie może nam pomóc.Trzeba szybciutko szukać innego transportu!!!

Posted

Chyba pozostanie nam szukac platnego.Moze pati c? Handzia :lol: skontaktuj sie pliss z Iza lub Owieczka i uprzedz o przyjezdzie dziewczynek ;) Ja juz w trakcie przygotowan do wyjazdu i niewiele czasu, przepraszam ze nie moge pomoc.

Posted

[quote name='dusje']Chyba pozostanie nam szukac platnego.Moze pati c? Handzia :lol: skontaktuj sie pliss z Iza lub Owieczka i uprzedz o przyjezdzie dziewczynek ;) Ja juz w trakcie przygotowan do wyjazdu i niewiele czasu, przepraszam ze nie moge pomoc.[/QUOTE]
Kochana, ale to będzie strasznie drogo :shake:. Pewnie z 300. Zadra, nie przytrzymają nam parę dni dziewczynek?
Jak nie będzie wyjścia to pewnie skorzystamy z usług Pati C...