Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Dziekujemy,Zadra :lol:

Czy juz umowiona sterylka?Na kiedy ewentualnie?

Faktycznie,na fotach tylko jedna sunia,ta z jasnym lebkiem :lol:

Czekałam na Waszą decyzję dot.sterylizacji.Jesli chcecie,żeby były wysterylizowane w schronie,to w poniedziałek zadzwonię i poproszę o wykonanie zabiegu.

Posted

Igam napisał(a):
Łojoj, ale bida :(

Swieta racja, a jak bidula wciska nosio w siatke :-( Wszystkich ich zal.Na jednej focie widac na budzie taka jasna szorstkowlosa sunieczke.Ta wogole nie wychodzi na wybieg :shake: Miejmy nadzieje,ze ktoras z dziewczynek/Nuka,Jadzia,Fanta lub Figa/ znajdzie szybko domek, to moglaby wlasnie ta wejsc na jej miejsce.

Posted

Następna bida.....ręce opadają:-(
zadra jakie są konkretne plany w sprawie siostrzyczek,rozumiem sterylka a co potem ?
Czy ktoś może napisać ile wpłynęło pieniążków dla dziewczynek.

Posted

handzia napisał(a):
Siostry mają 932 zł. :) Po sterylce pojadą do Owieczki.

Czyli maja zapewnione 2 miesiace w hoteliku i do tego - 132 zl na poczet 3 miesiaca pobytu

Posted

No to 2 miesiące hotelikowania zabezpieczone :) Jednak deklaracje też musimy pozbierać (jeśli okażą się zbędne, za co trzymam mocno kciuki, to super, ale musimy się zabezpieczyć)

Posted

handzia napisał(a):
Wspaniale, dziękujemy bardzo:) Wyślę konto:) Ja jestem skarbnikiem, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko;) Tola mnie poprosiła.

Poproszę więc o numer konta to prześlę za sierpień swoją deklarację (20 pln) i bardzo proszę o uzupełnienie pierwszej strony o deklarowiczów (żebyśmy wiedziały na czym stoimy :) )

Posted

Rozliczenie siostrzyczek :)

Wpłaty:
18.07 pani Ewa 400 zł :loveu:
19.07 an-na (482 zł - spadek po Erdelkach i 50 zł - deklaracja stała) *- 532 zł :loveu:
02.08 an-na deklaracja stała za sierpień - 50 zł :loveu:

Fanta i Figa na dzień dzisiejszy mają 982 zł :multi: