Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 handzia napisał(a):Dusje, oczywiście zamówię i założę :) Myślę podobnie jak Tola. Dobrze by było wysterylizować siostry już w schronisku, bo nie damy rady finansowo. Jeśli chodzi o charakter suczek, to z tego co ja zauważyłam są wesołe i pierwsze przy siatce. Myślę, że nie są wycofane ani przestraszone.:) To na sterylke migiem a ja będe pertraktowac z Izą cenę ;P Quote
Tola Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Wybieramy się w najblizszym czasie z zadrą do schronu - zrobimy zdjęcia i może dowiemy sie czegos więcej. Na razie u nas leje. Quote
Igam Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tola napisał(a):Wybieramy się w najblizszym czasie z zadrą do schronu - zrobimy zdjęcia i może dowiemy sie czegos więcej. np. kiedy można je wysterylizować :) Quote
handzia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Igam napisał(a):np. kiedy można je wysterylizować :) Wysterylizować można w schronie w każdej chwili. Myślę, że jakieś 1,5 tygodnia przed wyjazdem. A jeśli chodzi o hotelik, to Owieczka musi się wypowiedzieć :) Quote
sonia71 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 no i sioreczki na przytulanki ,mizianko za uszkami i drapanki w karczki :) Quote
Owieczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 handzia napisał(a):Wysterylizować można w schronie w każdej chwili. Myślę, że jakieś 1,5 tygodnia przed wyjazdem. A jeśli chodzi o hotelik, to Owieczka musi się wypowiedzieć :) Iza potwierdziła że ma wolne miejsce dla panienek ale udało mi się wypertrakotować po 200 zł za szt :( Ogólnie cena za psiaka ponad kolano to 300 - 350 zł Jeśli któraś z dziewczynek jest mniejsza to dajcie znać, coś jeszcze urwiemy. Quote
Owieczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tola napisał(a):Sunie są jednakowe... I obie z głową nad kolano ?? Dużo ?? Quote
Tola Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Tak zza siatki boku to trudno ocenic; wydaje mi sie, ze są wielkosci ON, tylko drobniejsze... Quote
Owieczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tola napisał(a):Tak zza siatki boku to trudno ocenic; wydaje mi sie, ze są wielkosci ON, tylko drobniejsze... Kiedy teraz będziecie w schronie ?? Qrcze spore panienki :( ale jak na moje oko bardzo adopcyjne, moze nie posiedza długo... Quote
Igam Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tola, a masz może nowe zdjęcia? Rozumiem, że nie można ich na razie wyprowadzić z boksu? Quote
Tola Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Igam napisał(a):Tola, a masz może nowe zdjęcia? Rozumiem, że nie można ich na razie wyprowadzić z boksu? Ja wyjezdzam w środę na urlop, ale poproszę zadrę, zeby pilotowała wątek. Jak nie dam rady podjechac do schronu przed wyjazdem, to równiez poproszę zadrę o zdjęcia - oczywiscie wyprowadzonych suczek. Równiez zadra poprosi schron o ewentualna sterylkę suczek. Quote
dusje Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Owieczka napisał(a):Iza potwierdziła że ma wolne miejsce dla panienek ale udało mi się wypertrakotować po 200 zł za szt :( Ogólnie cena za psiaka ponad kolano to 300 - 350 zł Jeśli któraś z dziewczynek jest mniejsza to dajcie znać, coś jeszcze urwiemy. Owieczko :lol: To bardzo dobra cena,jestes kochana :loveu::calus: Na Prezydenta :cool3::multi: Obie sa sliczne i na pewno szybko znajda domek.Rozreklamujemy panienki,prawda dziewczyny? :razz: Quote
Owieczka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dusje napisał(a):Owieczko :lol: To bardzo dobra cena,jestes kochana :loveu::calus: Na Prezydenta :cool3::multi: Obie sa sliczne i na pewno szybko znajda domek.Rozreklamujemy panienki,prawda dziewczyny? :razz: Ja na prezydenta ?? Hahahahahahahaha hahahahah tak, na pewno :P Mnie to nawet nikt przygarnąć nie chce... A szkoda, bo sprzątam, piorę, gotuję, tańcze, śpiewam, recytuje ;P Quote
rita60 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Pewnie,że rozreklamujemy zdolna cioteczko:razz: Quote
Joodith Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Owieczko uważaj, bo Ci pakiet ogłoszeń wykupimy :diabloti: Quote
Tola Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Zadra dzisiaj lub jutro będzie w schronie - zrobi zdjęcia i da znać. Trzymam kciuki za panienki:) Quote
handzia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zadra dzięki :) Siostrzyczki są śliczne i młode, myślę, że nie posiedzą długo. Owieczko Tobie też wielkie dzięki :loveu: Quote
Igam Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [FONT=Times New Roman]Oj tak, zdjęcia mile widziane :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]I może warto uzupełnić pierwszą stronę - ile mamy deklaracji (chyba niezbyt wiele), a ile jeszcze potrzeba.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak z transportem dziewczyn? [/FONT] Quote
dusje Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Czekamy na foteczki,na szybka ale dobrze zrobiona sterylke i na radosny dzien wyjazdu suniek do hoteliku :multi: Przy tylu dobrych duszach musi sie udac :lol::cool3: Quote
zadra Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dusje napisał(a):Czekamy na foteczki,na szybka ale dobrze zrobiona sterylke i na radosny dzien wyjazdu suniek do hoteliku :multi: Przy tylu dobrych duszach musi sie udac :lol::cool3: Pojadę do schronu w tym tygodniu.Małlam to zrobić wcześniej,ale mam problem z wygospodarowaniem czasu.Przepraszam!!! Quote
Recommended Posts