Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

handzia napisał(a):
Dusje, oczywiście zamówię i założę :)
Myślę podobnie jak Tola. Dobrze by było wysterylizować siostry już w schronisku, bo nie damy rady finansowo.
Jeśli chodzi o charakter suczek, to z tego co ja zauważyłam są wesołe i pierwsze przy siatce. Myślę, że nie są wycofane ani przestraszone.:)

To na sterylke migiem a ja będe pertraktowac z Izą cenę ;P

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Wybieramy się w najblizszym czasie z zadrą do schronu - zrobimy zdjęcia i może dowiemy sie czegos więcej.

np. kiedy można je wysterylizować :)

Posted

Igam napisał(a):
np. kiedy można je wysterylizować :)

Wysterylizować można w schronie w każdej chwili. Myślę, że jakieś 1,5 tygodnia przed wyjazdem.
A jeśli chodzi o hotelik, to Owieczka musi się wypowiedzieć :)

Posted

handzia napisał(a):
Wysterylizować można w schronie w każdej chwili. Myślę, że jakieś 1,5 tygodnia przed wyjazdem.
A jeśli chodzi o hotelik, to Owieczka musi się wypowiedzieć :)

Iza potwierdziła że ma wolne miejsce dla panienek ale udało mi się wypertrakotować po 200 zł za szt :( Ogólnie cena za psiaka ponad kolano to 300 - 350 zł Jeśli któraś z dziewczynek jest mniejsza to dajcie znać, coś jeszcze urwiemy.

Posted

Tola napisał(a):
Tak zza siatki boku to trudno ocenic; wydaje mi sie, ze są wielkosci ON, tylko drobniejsze...

Kiedy teraz będziecie w schronie ?? Qrcze spore panienki :( ale jak na moje oko bardzo adopcyjne, moze nie posiedza długo...

Posted

Igam napisał(a):
Tola, a masz może nowe zdjęcia?
Rozumiem, że nie można ich na razie wyprowadzić z boksu?

Ja wyjezdzam w środę na urlop, ale poproszę zadrę, zeby pilotowała wątek.
Jak nie dam rady podjechac do schronu przed wyjazdem, to równiez poproszę zadrę o zdjęcia - oczywiscie wyprowadzonych suczek.
Równiez zadra poprosi schron o ewentualna sterylkę suczek.

Posted

Owieczka napisał(a):
Iza potwierdziła że ma wolne miejsce dla panienek ale udało mi się wypertrakotować po 200 zł za szt :( Ogólnie cena za psiaka ponad kolano to 300 - 350 zł Jeśli któraś z dziewczynek jest mniejsza to dajcie znać, coś jeszcze urwiemy.

Owieczko :lol: To bardzo dobra cena,jestes kochana :loveu::calus: Na Prezydenta :cool3::multi:

Obie sa sliczne i na pewno szybko znajda domek.Rozreklamujemy panienki,prawda dziewczyny? :razz:

Posted

dusje napisał(a):
Owieczko :lol: To bardzo dobra cena,jestes kochana :loveu::calus: Na Prezydenta :cool3::multi:

Obie sa sliczne i na pewno szybko znajda domek.Rozreklamujemy panienki,prawda dziewczyny? :razz:

Ja na prezydenta ?? Hahahahahahahaha hahahahah tak, na pewno :P Mnie to nawet nikt przygarnąć nie chce... A szkoda, bo sprzątam, piorę, gotuję, tańcze, śpiewam, recytuje ;P

Posted

[FONT=Times New Roman]Oj tak, zdjęcia mile widziane :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]I może warto uzupełnić pierwszą stronę - ile mamy deklaracji (chyba niezbyt wiele), a ile jeszcze potrzeba.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jak z transportem dziewczyn? [/FONT]

Posted

Czekamy na foteczki,na szybka ale dobrze zrobiona sterylke i na radosny dzien wyjazdu suniek do hoteliku :multi: Przy tylu dobrych duszach musi sie udac :lol::cool3:

Posted

dusje napisał(a):
Czekamy na foteczki,na szybka ale dobrze zrobiona sterylke i na radosny dzien wyjazdu suniek do hoteliku :multi: Przy tylu dobrych duszach musi sie udac :lol::cool3:

Pojadę do schronu w tym tygodniu.Małlam to zrobić wcześniej,ale mam problem z wygospodarowaniem czasu.Przepraszam!!!