Igam Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Tola, czy zgodzisz się być skarbnikiem dziewczynek? Quote
handzia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 an-na napisał(a):Cioteczki wyjeżdżam we wtorek za granicę i nie wiem czy będę miała tam dostęp do internetu, więc proszę o info czy mam przesłać komuś na konto pozostałą kasiorkę i jak tak to komu? Zdaje się, że będę musiała jeszcze coś tam zwrócić cioteczkom z terierkowa więc ta suma trochę się zmniejszy. Ja od siebie deklaruję 50zł miesięcznie dla dziewczynek. Wspaniale, dziękujemy bardzo:) Wyślę konto:) Ja jestem skarbnikiem, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko;) Tola mnie poprosiła. Quote
Tola Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Igam']Tola, czy zgodzisz się być skarbnikiem dziewczynek? Skarbnikiem zgodziła się juz byc handzia:cool3: Quote
sonia71 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 szorścianki na pierwszą -szukać deklarowiczów! Quote
rita60 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Cioteczki jakie są decyzje w sprawie dziewczynek ? Quote
dusje Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dziewczynki marza o wyjezdzie :lol: Ale jakie decyzje ze strony szanownych sponsorow erdelkow? :oops: Quote
an-na Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 dusje napisał(a):Dziewczynki marza o wyjezdzie :lol: Ale jakie decyzje ze strony szanownych sponsorow erdelkow? :oops: Nic nie słychać, ale myślę, że milczenie oznacz zgodę :). Wieczorkiem wszystko poobliczam i odeślę pieniążki do handzi :) Quote
Igam Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tak, tak. Dziewczynki przecież czekają :) Ponieważ są 2 to moja deklaracja to 20 pln miesięcznie (po 10 na każdą) Quote
handzia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Pani Ewa przesłała na moje konto 400 zł dla dziewczynek :loveu::loveu::loveu: Quote
Igam Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A Czy Owieczka zgadza się przyjąć dziewczynki? Czy one są ciachniete? Quote
dusje Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 an-na napisał(a):Nic nie słychać, ale myślę, że milczenie oznacz zgodę :). Wieczorkiem wszystko poobliczam i odeślę pieniążki do handzi :) Czyli mamy zielone swiatelko dla siostrzyczek,cuuuuudownie :multi::lol: Wielkie dzieki dla wszystkich :Rose: Dziewczynki sie uraduja :multi: Z tego co mi wiadomo, sunie nie sa ciachniete, ale wiecej w tym temacie wie Tola :lol: Czekam na wejscie Owieczki na dogo i wszystko bedzie jasne,czy i kiedy moga przyjechac :cool3: Quote
an-na Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Obliczyłam wszystko. Straszne to było bo nie cierpię matematyki :crazyeye:, a więc było 1260, za hotel zapłaciłam 500 - zostało 760 z tego zrobiłam zwroty na 278zł łącznie. Zostało 482 zł. Dodałam swoją deklarację stałą 50zł co daje 532zł. I tyle przesyłam za chwilę handzi na konto :) Uffff, mózg mi się przegrzał. Wolę jednak wozić piesy na tylnim siedzeniu niż liczyć :eviltong: Quote
handzia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 an-na napisał(a):Obliczyłam wszystko. Straszne to było bo nie cierpię matematyki :crazyeye:, a więc było 1260, za hotel zapłaciłam 500 - zostało 760 z tego zrobiłam zwroty na 278zł łącznie. Zostało 482 zł. Dodałam swoją deklarację stałą 50zł co daje 532zł. I tyle przesyłam za chwilę handzi na konto :) Uffff, mózg mi się przegrzał. Wolę jednak wozić piesy na tylnim siedzeniu niż liczyć :eviltong: Ojej :crazyeye: jak wspaniale :loveu: Quote
an-na Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Przydało by się jeszcze trochę deklaracji stałych. Bo mimo, że ta zebrana kwota będzie spora to jednak szybko może stopnieć. Kto jeszcze dołoży grosik? Quote
dusje Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Umknelo mi zapytanie Owieczki: jak duze sa dziewczynki /w przyblizeniu/ i czy podchodza do czlowieka czy raczej wycofane? Czy da rade zrobic im sterylke na miejscu zanim pojada? To juz moje pytanie :lol: Tola, moglabys cos podpowiedziec? :lol: EDIT: ja dziewczynkom zapewniam karme, ale prosze Handzie o zalozenie za mnie z posiadanego majatku dziewczynek, wyszukanie atrakcyjnej oferty na wieksza ilosc,zlozenie zamowienia i dopilnowanie wysylki. Z poczatkiem sierpnia rozlicze sie :lol: Quote
Tola Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Dziewczyny są spore - to duże suczki. Zza krat trudno cokolwiek powiedziec o ich charakterze, ale jak pamietam ich z wybiegu otwratego - to dwa żywioły. Sterylki mozna zrobic w schronisku. Quote
sonia71 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 to Owieczka będzie mieć u siebie 4 zamojścianki :) Quote
Igam Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='an-na']Przydało by się jeszcze trochę deklaracji stałych. Bo mimo, że ta zebrana kwota będzie spora to jednak szybko może stopnieć. Kto jeszcze dołoży grosik? Pięknie prosimy :kiss_2: Quote
dusje Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 sonia71 napisał(a):to Owieczka będzie mieć u siebie 4 zamojścianki :) Dokladniej ujmujac - Iza,sasiadka Owieczki,bo do niej wlasnie pojada siostrzyczki :cool3: Quote
Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Tola napisał(a):Dziewczyny są spore - to duże suczki. Zza krat trudno cokolwiek powiedziec o ich charakterze, ale jak pamietam ich z wybiegu otwratego - to dwa żywioły. Sterylki mozna zrobic w schronisku. Ważne, zeby nie były zbyt wycofane, bo trzeba z takimi dużo i odpowiednio pracowac ( Jak z Nusią) a Iza przy takiej liczbie psiaków nie ma na to wystarczająco dużo czasu... Było by spuer gdyby udało się ich ciachnąc w schronie, jeśli nie to koszt jednej suczki tu u weta to ok 200 - 250 zł + kubraczki 2 szt ( bo iza co dziennie pierze i dla jednej szt chce 2 kubraczki) i ewentualne kolnierze i środki dezynfekujące ( aluspray itp) dusje napisał(a):Dokladniej ujmujac - Iza,sasiadka Owieczki,bo do niej wlasnie pojada siostrzyczki :cool3: Tak cioteczki, wszystkie psiaki są pod opieką Izy ( ja tylko pomagam jak mogę ) Quote
handzia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 an-na napisał(a):Obliczyłam wszystko. Straszne to było bo nie cierpię matematyki :crazyeye:, a więc było 1260, za hotel zapłaciłam 500 - zostało 760 z tego zrobiłam zwroty na 278zł łącznie. Zostało 482 zł. Dodałam swoją deklarację stałą 50zł co daje 532zł. I tyle przesyłam za chwilę handzi na konto :) Uffff, mózg mi się przegrzał. Wolę jednak wozić piesy na tylnim siedzeniu niż liczyć :eviltong: Pieniążki wpłynęły, siostrzyczki mają 932 zł, dziewczyny jesteście wspaniałe :loveu::loveu::loveu: Quote
handzia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 dusje napisał(a):Umknelo mi zapytanie Owieczki: jak duze sa dziewczynki /w przyblizeniu/ i czy podchodza do czlowieka czy raczej wycofane? Czy da rade zrobic im sterylke na miejscu zanim pojada? To juz moje pytanie :lol: Tola, moglabys cos podpowiedziec? :lol: EDIT: ja dziewczynkom zapewniam karme, ale prosze Handzie o zalozenie za mnie z posiadanego majatku dziewczynek, wyszukanie atrakcyjnej oferty na wieksza ilosc,zlozenie zamowienia i dopilnowanie wysylki. Z poczatkiem sierpnia rozlicze sie :lol: Dusje, oczywiście zamówię i założę :) Myślę podobnie jak Tola. Dobrze by było wysterylizować siostry już w schronisku, bo nie damy rady finansowo. Jeśli chodzi o charakter suczek, to z tego co ja zauważyłam są wesołe i pierwsze przy siatce. Myślę, że nie są wycofane ani przestraszone.:) Quote
Recommended Posts