Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Barkelona']trzymam kciuki!!![/QUOTE] Kciuki...:) i wszystko co mam...:) Quote
lunarmermaid Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki duży jest Lord? Muszę wiedzieć czy buda,którą mam będzie dla niego dobra... I jak on do dzieci? Moja 5-cio latka jest bardzo żywotna i bardzo dużo czasu spędza na polu - będzie miał Lord towarzystwo... Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Cioteczki Lordowe na pewno wszystko opowiedza.....:) Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='lunarmermaid']No to uchylę rąbka tajemnicy - na 90 % będę się przeprowadzać i będę mieć duży ogródek do pilnowania...jakiś psiak do odstraszania by się przydał,a Lordzik podobny do mojej Milki...;)[/QUOTE]a mam pytanko, a sunię masz wysterylizowaną? bo on nie ma kastracji chyba:( a dobrze by było mu zrobić wydmuszki:(on raczej nieszczekliwy, takze jedynie wyglądem odstrasyzłby, bo ani razu nie słyszałam jak szczeka, bardziej zerka, lub staje oparty o kraty i tak sobie stoi:) no co do dzieci nie mam pojęcia, trudno będzie sprawdzić jak nie w ogóle:(:(:(:( ogolnie to ciapa totalna, spokojny, zrównoważony pies,a do dzieci nie wiem :(jak duży hmmmm nie wiem czy an zdeciach widac no tak po połowy uda, może ciut więcej... a Ty jestes z Jaworzna tak? bo kojarze po adresie bazarkowym:):):) kurcze cała Polska do zjechania, ale to na razie jak piszesz niepewne wiec tylko sobie gadamy:)na transport może się jakoś uzbiera, ewentualnie jakiś etapami, ale to jeszcze spokojnie:) Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 No wiesz co Ciocia....wydmuszki.....:):) tez cos...:):) Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 buahahahahahaha;)wiem straszna jestem ale to akie odwolanie do tych złotych jaj co wciaż wysiadujemy prawda Amiez??hehehe no takze czekamy na jakieś wieści, i nie ukrywam, że jesli uda się z tym domkiem u lunar, to będzie potrzebna pmoc finansowa:( my ewentualnie do warszawy bysmy coś skombinowali, a dalej to już cięzko:(ale poki co wysiadujmy jajka:) Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Jasne, ze bedziemy zbieracc na podroz.....:) No to siedze dalej na jajach .....:) ale te wydmuszki...mhy....:):) Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 hehe no nic ja wtsawię jeszcze Lordziatko w boksie już, tzn takim mini wybiegu, nie wiem jak to nazwac:) tu stoi przy budzie, no ale jaką ma wysokośc hehe to nie wiem:) ten pies czarny obok po lewej, to suczka, która sadzi się do każdego , raz już psy straciły cieprliwości ją bardzo pogryzły kiedyś[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-sDhNm1jvzh0/UC_D8d2wCgI/AAAAAAAAQP0/QRQ5jhaxbog/s500/P8179505.JPG[/IMG] z druga oleżanką [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-jRUc9eUjGIU/UC_EK4E8p1I/AAAAAAAAQQc/LqtLGCiM-Yo/s500/P8179482.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-XinLZMejZVo/UC_ENLONfLI/AAAAAAAAQQk/T9ZqDcRABHs/s500/P8179481.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-afB4cOsYslc/UC_EPMi-hII/AAAAAAAAQQs/8CxV1SA5Ww0/s500/P8179480.JPG[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Oj tam...wcale nie jest taki duzy.....hihi....za to przesliczny....:) Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 no taki do połowy uda mniej wiećej, taki labkowaty może ciut ciut większy Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 O wlasnie...:) wlasnie.... moj labek prawie taki sam tylko....ciut szerszy....:oops: Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 a ten wyższy bardziej:) no i kochany bardzo:) Quote
Olga7 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) [quote name='lunarmermaid']No to uchylę rąbka tajemnicy - na 90 % będę się przeprowadzać i będę mieć duży ogródek do pilnowania...jakiś psiak do odstraszania by się przydał,a Lordzik podobny do mojej Milki...;)[/QUOTE] Bardzo ,bardzo mnie też cieszy ta radosna wieść-ogromna szansa wlasnego domku z dobrymi ludzmi -wytęsknionego latami przez Lorda :loveu::p:loveu::multi:. Skromnie dolożę się oczywiscie do transportu Lorda,jesli będzie trzeba zbierac na przewóz Lordzika do cioteczki Lunarmarmaid . Czasem przejazdem mijamy Jaworzno po drodze na Sląsk ,może gdzieś tam niedlugo wypatrzymy też Lorda biegającego przy swoich wybawcach -szczęsliwego i radosnego z wdzięcznosci za okazane mu serce i ofiarowany wymarzony wlasny kąt wśrod swych wlaścieli. Edited August 22, 2012 by Olga7 Quote
lunarmermaid Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Moja sunia jest oczywiście wysterylizowana,to tez psiak ze schroniska. Co do transportu to ja sobie przyjadę po Lordzika,tak myślę,że nie będzie z tym problemu. No i nie będziemy mieszkać w Jaworznie tylko ok.30km od Częstochowy... A jak Lordzik spokojny to dobrze,moja sunia nie bardzo przepada za szalonymi psami,chyba się ich boi,bo ucieka przed nimi. Patrząc na zdjęcia to buda będzie w sam raz. Quote
anetek100 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 to są te duże budy ale wejście takie niskie - chyba, ze takie ma byc ja nie znam się:)a Lordzik u Ciebie na dt czy ds? a transport dolozymy się bo to jednak cala Polska Quote
lunarmermaid Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Do mnie Lordzik na stałe. Ale przypuszczam,ze będę mogła brać psiaki na DT,jest tam dość dużo miejsca. Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Dolozymy sie ......:) a jak dlugo mam siedziec jeszcze na tych jajach?....tak orientacyjnie? Quote
lunarmermaid Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Oj,chyba sporo,koło miesiąca...Wysiedzisz czy coś miękkiego podłożyć?:cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Oj........ no to....chyba.....dam rade!!! Quote
Olga7 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='lunarmermaid']Moja sunia jest oczywiście wysterylizowana,to tez psiak ze schroniska. Co do transportu to ja sobie przyjadę po Lordzika,tak myślę,że nie będzie z tym problemu. No i nie będziemy mieszkać w Jaworznie tylko ok.30km od Częstochowy... A jak Lordzik spokojny to dobrze,moja sunia nie bardzo przepada za szalonymi psami,chyba się ich boi,bo ucieka przed nimi. Patrząc na zdjęcia to buda będzie w sam raz.[/QUOTE] Wszystko szczęsliwie uklada się w koncu poczciwemu Lordowi -dzięki Tobie cioteczko i Waszej rodzinie ,chcącej i mogącej dać biedakowi jego wytęskniony dom i opiekę dobrych ludzi.:loveu: A jesli bliżej Częstochowy i może Żarek /Ula12/ ,to tym bardziej będziemy sąsiadami i będę słać ku Wam dobrą energię od strony Jasnej Gory. Do Żarek,Poraja czy Olsztyna k/Cz-wy mamy blisko ,na Sląsk trochę dalej. Na wątku pewnie czasem zobaczymy Lorda w nowym domu. Quote
anetek100 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 ja tez zaglądam znad jaj:):):):) hehehe ciekawe jak Lordzik w nowym domu by się czuł, bo on ilka lat już w schronie oby nie zechciał dac dyla:(:(:( takze początki to chyba na lince, apotem to już Pan Lordzik będzie jak pasterz:) to siedźmy na jajach:) nawet jak nam twardo będzie:) Quote
Lucyja Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Widzę, że jakies światełko nadziei zapaliło się dla Lordzika. Coś czuję, że kiedy psisko poczuje, że nareszcie ma swój dom, to będzie najwierniejszym psem pod słońcem :) Quote
Recommended Posts