anetek100 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 to wysiadujmy dla wszystkich, w Szczytnie ejst mało adopcji, wiec każde złote jajo na wagę właśnie złota;) a patrzcie jakiego cudaka teraz mają w schronisku:( piekn, duży psiak jak wyrośnęty PON:( znaleizony razem z kolega, także trzymajcie kciuki, a ja biore się za oglaszanie:) i kolega niżej:) Quote
lunarmermaid Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 No to mogę powysiadywać za nowe cudeńko,żeby szybko domek znalazło! Quote
Aimez_moi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ale piekne piesiunie....... musze obejrzec sie za siebie czy mam miejsce.......mam...:) mam....:) Quote
Olga7 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Wszelka pomoc cioteczek w oglaszaniu choćby tego pięknego PONa ,tego kudlaczka rudzielca i jeszcze paru nawet innych ze Szczytna -bardzo mile widziana .Będziemy wdzięczni oczywiscie:loveu: . Oby psy są piekne !!!:p Edited August 31, 2012 by Olga7 Quote
anetek100 Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ja te dwa oglosilam na alegratka, tablica, cafeanimal, adopcjapsa, gumtree, zatem jak nie bedzie odzewu to padnę i jajecznica z moich jaj się zrobi:) Quote
anetek100 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dobra misiaczki, kwoki i inne zlotonioski wczoraj dostałam decyzje Pani o przyjeździe po Lorda w przyszła sobotę.....ale...eszcz ema być wizyta p/a przeprowadzona przez dziewczyne od pasterzy mill.j, ktora meiszka tez w Podkowie Leśnej:) za co dziękuję:):) Pani jak pisałam miała na tymczasie dwa czy trzy goldeny z fundacji Aure, dwa są jej z tego co wiem, czy jej mamy w każdym razie mieszkają z jej mamą a ona chciałąby miec psa dla siebie, swojego, do domu. Pisałamw szysktowprost jaki jestLord, wiec poki co nie ciesze się, bo na meijscu moze nie wiem nie spodobac się, albo no wystraszy się czegoś, róznie byc może...jesli nie uda się pokażemy Rudolfa - pieska w tpyie goldena ale małego z tyłeczkiem spaniela..ale będziemy trzmac kciuki aby jednak wybrała Lorda. Trzymac kciuki tez trzeba za wizytę i za całość tej akcji:) ja w sobote za tydzien mam rbotę ale 3 godzinki, cztery, wiec nie dałabym rady być, ale poprosiłam aby w schronisku, które otwarte do 14, był ktoś i na mnie pcozekał i na Panią, bo przeciez musze być przy tym z wiadrem i chusteczkami:)chciałabym dla niego kupic nie wiem obroże lub krople przeciwpchelne, ewentualnie obroże aby miał coś ode mnie oprócz westchnień i "achów" jaki to on cudny:) zatem musimy czekać:) Pani jest psychologiem dziecięcym, nawet w tv się kilka razy ujawniła, o ile to ona po nazwisku raczej tak..w każdym razie nawet gdyby była prezydentem przemaglować i sprawdzić trzeba:) no oby sie udało, bo ja już w stresie jestem:) no to tyle:) póki co, wiec tera zicerpliwosc i oczekiwania co do wizyty i w sobote się wyjaśni czy Lodziątko pojechało:) Quote
lunarmermaid Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 No to czekamy... i wysiadujemy do soboty ;) Quote
Aimez_moi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 O Boziu.......czekam...siedze i czekam..... calutki tydzien....... Quote
anetek100 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ale będzi jaj , do wielkanocy:):):)akże no niestety trzeba czekac, Pani w tygodniu jestw olna dopier od 17 więc siłą rzeczy musi wracac do dzieci:( a w nocy schron nieczynny:):):) chcialybysmy juz wiedziec, ale musimy czekac, Lordzik tez musi wytrzymać:) schronisko wstępnie juz wie co i jak, także już powolutku działamy:) Quote
Aimez_moi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Mam nadzieje, ze dotrwam do tej pory.....juz mi sie grzeda wybujala....:):) Quote
anetek100 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 jak nas ktos tak niewtajemniczony ierwszy raz czyta to ma ubaw o czym one ględzą..ups gdaczą:):):):) Quote
Aimez_moi Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Tak...masz racje faktycznie....:) Ale wszystko dla Lorda...... Quote
anetek100 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 jak obiecałam tak dotrzymuje słowa i daję znac, ze juz po wizycie....dzisiaj odbyła się..wszystko ok, sprawdzała milla.j od pasterzy..Pani chciałaby Lorda do łóżka hehe ale nie będzie zmuszała, jesli będzie wolał podłogę, chce z nim jeździc do rodziny do Sandomierza gdzie ma Mamę, swoje goldeny, oczywiście z Lordem, ale jeśli nie będzie chciał, to oczywiscie będzie miał opiekę osób bliskich, zaufanych..Pani myśli też o tymczasie lub adopcji stałej labradorki suczki - koleżanki dla Lorda, ale jeszcze nie teraz za jakiś czas.kastracja jak najbardziej, podpisanie umowy itp wszystko tak.Ogolnie wrażenie dobre, Pani ma pomoc mojąi milla.j w razie czego słuzy radą i będzie zerkać, gdy będzie przechodzic tamtędy:) w czwartek będe dzwoniła w sprawie soboty, aby sie umowic konkretnie:)zatem tera zto już czekajcie na sobotę, albo niedziele, zależy od mojego stanu emocjonalnego hehehehehe Quote
Aimez_moi Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Lorda do lozka????? No nie wiem...nie wiem..... Hihi....:) Quote
lunarmermaid Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No to się trafiło Lordzikowi! A tyle lat czekał...Teraz to będzie LORD pełną mordką! Quote
MARCHEWA Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Super wieści nam Anetko przekazujesz;) Quote
anetek100 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 ja jak to ja do konca w stersie, w nerwach niepenwości mimo, że dom niby ok itp, ale no tzreba byc dobrej mysli:) jak w sobote biore wiadro i chusteczki a co:) kończe robotę o 13., może uda sie o 12 - tak poprosze Panią u ktorej robię, i biegiem w moje rozklekotane autko i dyla do Szczytna, moj chlopak wraca akurat z trasy woięc będzie jechal bo potem chcemy an grzyby, a jak ja ide w las to sie po prostu odprężąm hehe wiec od tych emocji to będę bardziej czerwona od muchomorów ktore zbiorę buahahahahaha Quote
Olga7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Bardzo trzymamy wszyscy kciuki za szczęsliwy dalszy los Lorda i spelnienie jego marzeń o swym wlasnym kącie przy boku wspanialych ludzi !!! A dom trafia się mu rzeczywiscie wyjątkowy -wspaniala Pani i jej rodzina .Poczciwy Lord na pewno swym ogromnym serduchem odwdzięczy się przez resztę swego życia !!!:loveu::loveu::loveu: Anetka, nie wchodz w te muchomory tylko zbieraj same dobre grzyby ,bo masz tu jeszcze roboty i ratowania na cale dlugie swe życie :) Tyle psów czeka na pomoc takich dobrych ludzi jak Ty i WY drogie cioteczki !!!:razz::loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ja to nic nie napisze tylko siedze...wysiaduje i czekam.....:) Quote
anetek100 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 a potem zrobimy jajecznicę z muchomorami;P Quote
Olga7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No to może na te dobre humorki ,dwa śliczne kudlacze : następne w kolejce do nowych domów .... :razz: Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Piekne sa te psiaki..... A jajecznica moze byc....podejrzewam, ze po takim wysiadywaniu nawet muchomorek nas nie ruszy....... Quote
lunarmermaid Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jak ruszy to tylko ten sromotnik jeden - coś nam odpadnie od wysiadywania... ja wysiaduję dla kudłatka... Quote
anetek100 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 (edited) a ja sobie pogawędziłam z Panią Małgosią:) takze my juz w komitywie ale ja wiecznie w stresie:) normalka:) pewnie z wrażenia prędzej ja zafajdam swoje auto niz Lord:) Edited September 15, 2012 by anetek100 Quote
Recommended Posts