Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Barkelona to że szybko załatwic to wiemy, ale Pani musi sobie ustalic kiedy ma przyjechać, sama chce być wiec i plany i dzieci to wszyskto musi pewnie poukładać. Jeszcze myśli, ale no oby wyszło na tak. Dzwonilam, na razie nie odbiera ale będe barabanic jeszcze:)

Edited by anetek100
  • Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
I co? Dodzwonilas sie?

jeszcze nie, jak się dodzwonie dam znać, wysłałam smsa nawet z prośba o kontakt.....oby nie było to objawem rezygnacji a po prostu innych powodów....babeczka na serio wydawała się w porządku, osoba od pasterzy ma ją sprawdzić i może zna, ale musze miec jej dane,takze będe barabanić i jak się dobarabanię od razu napiszę:)

Posted (edited)

no Pani odpisała, wciąz o nim myśli, kurcze ona obawia się o dziecko, dotąd miała goldeny z którymi dziecko mogło robić co chciało i obawia się adopcji innego, ale ciągle o nim myśli i ma dac znać.....napsiałam jej, że w schronisku on nie reaguje nawte na agresję, zaczepki,s zarpanie ze stroy innyc zwierząt, no i nic innego nie mogę jej odpisać, jedynie że to oaza spokoju i tyle

lunar a gdyby Pani jednak zrezygowała, byłabys skłonna myślec o Lordzie ponownie? ale oczywiscie wteyd, gdy pozałatwiasz wszystko czyli po nowym roku tak? oczywiście pytam teoretycznie....ehhh gdybym ja miała domek a nie mieszkanie:(

Edited by anetek100
Posted

No oczywiście,że jeżeli Pani zrezygnuje to ja wezmę Lorda...z tym nie ma problemu.Tylko tak jak pisałam,ja dopiero od grudnia będę mieć klucze do domu - trochę ogarnąć,przeprowadzić się,może przed świętami zdążę to zaraz na początku stycznia brałabym Lorda do siebie.
Na razie czekamy na decyzję Pani.

Posted (edited)

już mniej wiećej wiem co i jak....trochę źle skumalam Panią....Pani wyjeżdża w czwartek i wraca w niedzielę, po niedzieli da znać..myśli intensywnie, ma dziecko i koty w domu stąd te wątpliwosci jeszcze..jestem kurat na etaie wysylania jej wiećej zdjeć, wczoraj pisalam z Nia do 23 w nocy hehe także zamiast spać to ja tu znią dziergam....napsialam wprost co i jak, jego zamkniecie w sobie, że nei reaguje w ogole na wolanie, cmokanie, gwizdy, że woli wiaodmo trawe niż czlowieka:):):) zatem aimez_moi musimy miec twarde zadki bo siedzimy dalej na jajach:)

Edited by anetek100
Posted

anetek100 napisał(a):
także poki co tylko czekać, fotki wyslalam wszysktie jakie mialam:) no widzisz a my się teznieznamy a jużjaja razem wysiadujemy i dusić się chcemy hehehehehehe

Mow co chcesz ale to fajowe jest i juz.......takie wysiadywanie razem!

Posted

Oby jednak tak czy inaczej Lord trafil jak najprędzej do dobrych ludzi ,mial swój dom i nie rozpadal się nadal w schronie psych.i fizycznie.Wytrzymal tam kilka lat jednak to wytrzyma pewnie i do stycznia ,gdyby to Lunar miala do adoptować a ta pani jednak wycofa się.

Posted

Pewnie tak.......
tylko ja bardzo sie boje pozytywnych emocji u takich piesiow.......nie tak dawno slepaczek Homer po dlugim siedzeniu w schronie i bieganiu w kolko znalazl cudowny dom.....i po miesiacu odszedl na serduszko.....:(

Posted

każda regułe mozna złamać poprzez wysiadywanie złotych jaj, hehehehe odbija mi już, tak bardzo trzymam kciuki:) ato prawda to nie reguła, lord po prostu będzie bardziej zainteresowany trawą, wolnością niż człowiekiem, to taki pies na lajcie:)

Posted (edited)

Aimez_moi napisał(a):
Przepraszam..... nie chcialam nawet...
przeciez to nie jest regula.....

Tylko dobre energie wysylajcie cioteczki a nie straszcie nam tu cioteczki Lunar,prosimy.
Na wolności, przy dobrych ludziach i bez depresji schroniskowej Lord odżyje ,nabierze sil i odmlodnieje ,sil nabierze i pożyje jeszcze ladnych parę latek jak nic.
Homerek byl pewnie starszy od Lorda albo mial wczesniej chore serce.Szkoda,że tak krótko cieszyl się szcześciem.Zaglądalm wczesniej kiedys do Homera,ale dosć dawno.Bardzo żal ,że nie ma go już i biega za TM ...

Edited by Olga7
Posted

Aimez_moi napisał(a):
Przesylam mase....:) mase pozytywnej energii z mojej grzedy....:):):)

hehe my to jednak mamy nieźle porąbane w głowie:) ale super super trzymajmy kciuki, bądźmy dobrej myśli:)

Posted

anetek100 napisał(a):
hehe my to jednak mamy nieźle porąbane w głowie:) ale super super trzymajmy kciuki, bądźmy dobrej myśli:)

No wiesz co...:):) ja jestem calkiem normalna tylko.....musze wysiadywac....:)

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Za niedługo dołączę do tej grzędy jak tak dalej będzie cie wysiadywanie zachwalać...;)
Może ja dla innego psa będę wysiadywać?

Zapraszamy....zapraszamy...fajnie jest...:)