anetek100 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 (edited) Barkelona to że szybko załatwic to wiemy, ale Pani musi sobie ustalic kiedy ma przyjechać, sama chce być wiec i plany i dzieci to wszyskto musi pewnie poukładać. Jeszcze myśli, ale no oby wyszło na tak. Dzwonilam, na razie nie odbiera ale będe barabanic jeszcze:) Edited August 27, 2012 by anetek100 Quote
anetek100 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Aimez_moi napisał(a):I co? Dodzwonilas sie? jeszcze nie, jak się dodzwonie dam znać, wysłałam smsa nawet z prośba o kontakt.....oby nie było to objawem rezygnacji a po prostu innych powodów....babeczka na serio wydawała się w porządku, osoba od pasterzy ma ją sprawdzić i może zna, ale musze miec jej dane,takze będe barabanić i jak się dobarabanię od razu napiszę:) Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 O matuchno jedyna....nie straszcie mnie...... Quote
anetek100 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 (edited) spokojnie, poczekajmy:) Edited September 15, 2012 by anetek100 Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Poczekajmy...... i tak non stop siedze na jajach.....:) Quote
anetek100 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 hehehe właśnie to samo chcialam napisać .... jajcary rozumieja się w stu procentach:) Quote
anetek100 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 (edited) no Pani odpisała, wciąz o nim myśli, kurcze ona obawia się o dziecko, dotąd miała goldeny z którymi dziecko mogło robić co chciało i obawia się adopcji innego, ale ciągle o nim myśli i ma dac znać.....napsiałam jej, że w schronisku on nie reaguje nawte na agresję, zaczepki,s zarpanie ze stroy innyc zwierząt, no i nic innego nie mogę jej odpisać, jedynie że to oaza spokoju i tyle lunar a gdyby Pani jednak zrezygowała, byłabys skłonna myślec o Lordzie ponownie? ale oczywiscie wteyd, gdy pozałatwiasz wszystko czyli po nowym roku tak? oczywiście pytam teoretycznie....ehhh gdybym ja miała domek a nie mieszkanie:( Edited September 15, 2012 by anetek100 Quote
lunarmermaid Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 No oczywiście,że jeżeli Pani zrezygnuje to ja wezmę Lorda...z tym nie ma problemu.Tylko tak jak pisałam,ja dopiero od grudnia będę mieć klucze do domu - trochę ogarnąć,przeprowadzić się,może przed świętami zdążę to zaraz na początku stycznia brałabym Lorda do siebie. Na razie czekamy na decyzję Pani. Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 No to czekamy....... spokojnie.... e tam tak sie nie da..... Quote
anetek100 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) już mniej wiećej wiem co i jak....trochę źle skumalam Panią....Pani wyjeżdża w czwartek i wraca w niedzielę, po niedzieli da znać..myśli intensywnie, ma dziecko i koty w domu stąd te wątpliwosci jeszcze..jestem kurat na etaie wysylania jej wiećej zdjeć, wczoraj pisalam z Nia do 23 w nocy hehe także zamiast spać to ja tu znią dziergam....napsialam wprost co i jak, jego zamkniecie w sobie, że nei reaguje w ogole na wolanie, cmokanie, gwizdy, że woli wiaodmo trawe niż czlowieka:):):) zatem aimez_moi musimy miec twarde zadki bo siedzimy dalej na jajach:) Edited September 15, 2012 by anetek100 Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Udusze Cie przy pierwszej okazji....:).......nie widzialam psiunia na oczy a po nocach mi sie sni jak obwachuje zlote jaja....:):)..:) siedze i czekam....:) Quote
anetek100 Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 także poki co tylko czekać, fotki wyslalam wszysktie jakie mialam:) no widzisz a my się teznieznamy a jużjaja razem wysiadujemy i dusić się chcemy hehehehehehe Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 anetek100 napisał(a):także poki co tylko czekać, fotki wyslalam wszysktie jakie mialam:) no widzisz a my się teznieznamy a jużjaja razem wysiadujemy i dusić się chcemy hehehehehehe Mow co chcesz ale to fajowe jest i juz.......takie wysiadywanie razem! Quote
Olga7 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Oby jednak tak czy inaczej Lord trafil jak najprędzej do dobrych ludzi ,mial swój dom i nie rozpadal się nadal w schronie psych.i fizycznie.Wytrzymal tam kilka lat jednak to wytrzyma pewnie i do stycznia ,gdyby to Lunar miala do adoptować a ta pani jednak wycofa się. Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Pewnie tak....... tylko ja bardzo sie boje pozytywnych emocji u takich piesiow.......nie tak dawno slepaczek Homer po dlugim siedzeniu w schronie i bieganiu w kolko znalazl cudowny dom.....i po miesiacu odszedl na serduszko.....:( Quote
lunarmermaid Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mam nadzieję,że Lordowi to nie grozi. Proszę mnie nie straszyć...;) Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 lunarmermaid napisał(a):Mam nadzieję,że Lordowi to nie grozi. Proszę mnie nie straszyć...;) Przepraszam..... nie chcialam nawet... przeciez to nie jest regula..... Quote
anetek100 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 każda regułe mozna złamać poprzez wysiadywanie złotych jaj, hehehehe odbija mi już, tak bardzo trzymam kciuki:) ato prawda to nie reguła, lord po prostu będzie bardziej zainteresowany trawą, wolnością niż człowiekiem, to taki pies na lajcie:) Quote
Olga7 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) Aimez_moi napisał(a):Przepraszam..... nie chcialam nawet... przeciez to nie jest regula..... Tylko dobre energie wysylajcie cioteczki a nie straszcie nam tu cioteczki Lunar,prosimy. Na wolności, przy dobrych ludziach i bez depresji schroniskowej Lord odżyje ,nabierze sil i odmlodnieje ,sil nabierze i pożyje jeszcze ladnych parę latek jak nic. Homerek byl pewnie starszy od Lorda albo mial wczesniej chore serce.Szkoda,że tak krótko cieszyl się szcześciem.Zaglądalm wczesniej kiedys do Homera,ale dosć dawno.Bardzo żal ,że nie ma go już i biega za TM ... Edited August 29, 2012 by Olga7 Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Przesylam mase....:) mase pozytywnej energii z mojej grzedy....:):):) Quote
anetek100 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Aimez_moi napisał(a):Przesylam mase....:) mase pozytywnej energii z mojej grzedy....:):):) hehe my to jednak mamy nieźle porąbane w głowie:) ale super super trzymajmy kciuki, bądźmy dobrej myśli:) Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 anetek100 napisał(a):hehe my to jednak mamy nieźle porąbane w głowie:) ale super super trzymajmy kciuki, bądźmy dobrej myśli:) No wiesz co...:):) ja jestem calkiem normalna tylko.....musze wysiadywac....:) Quote
lunarmermaid Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Za niedługo dołączę do tej grzędy jak tak dalej będzie cie wysiadywanie zachwalać...;) Może ja dla innego psa będę wysiadywać? Quote
Aimez_moi Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 lunarmermaid napisał(a):Za niedługo dołączę do tej grzędy jak tak dalej będzie cie wysiadywanie zachwalać...;) Może ja dla innego psa będę wysiadywać? Zapraszamy....zapraszamy...fajnie jest...:) Quote
Recommended Posts