Małgoo Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dziękujemy...:-( Jutro rano badanie krwi i ustalamy termin operacji. Brzydko to wygląda, ale bądźmy dobrej myśli. Nawet gdybym o tym wiedziała, to i tak bym go wzięła. to najlepszy pies na ziemi. oczywiście, jak się dowiedziałam, to zaraz pobiegłam po mięsko, które gotuję mu w rosołku i kupiłam mu mnóstwo smakołyków na pocieszenie, bo tak było mi go żal. tyle chłopak przeszedł i nadal nie może mieć spokoju:angryy:. Będziemy walczyć. dziękuję za namiary na milanówek, na razie trzymamy się naszych podkowiańskich wetów, ale warto mieć dodatkowy namiar, w razie potrzeby konsultacji. Zadzwonię po wizycie, Anetko i ci opowiem, jakie kroki dalej. Ściskam Was i najedzony Lordzik też :-). Acha, nasz Lord miał w niedzielę profesjonalną sesję zdjęciową z Klarą do magazynu Gaga i będzie w październikowym numerze, hihi :-))) Quote
anetek100 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 haa a jednak? no widzisz chlopaczek mial przygodę:):):) musze miec te gazetę rzecz jasna, ale to vhyba w necie kupic bo u nas to nie widzialam takiej:) Quote
Aimez_moi Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Lord......:) nowa Rodzinko.....:) bedzie dobrze! Damy sobie rade ze wszystkim...... Quote
Małgoo Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Kochani, jutro rano operacja, trzymajcie mocno kciuki, palce, kolana i co się da :mad:. Dam znać. Quote
Lucyja Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Już dziś zaciskamy kciuki ! Będzie dobrze ! Musi być ! Quote
Olga7 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Oby tylko operacja przebiegla pomyślnie i Lord prędko wracal do zdrowia.Wytrzymal tyle w schronie jakos to i teraz musi walczyć by zdrowie bylo na następne lata. Quote
kaj Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 posyłam lawinę dobrych myśli...................................................................... Quote
anetek100 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 wszystko mocno trzymane o losie co za stres Quote
MARCHEWA Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Trzymam kciuki za Lorda i rodzinkę,oby dzielnie się trzymali.Musi być dobrze,musi!!! Quote
anetek100 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 bylam dzisiaj u Lordziczka:):) mam kilka fotek:) chłopaczek fajnie trafił:) ma sexi bluzeczke na szwy po usunięciu guzka hehe i dumnie w niej sobie chodzi:) nawet po ogrodzien pobiegał z moim pawłem ot cwaniaczek:) żwawy:) łapki nam podawał prosząc o kolejne siasteczko:) czuje sie dobrze, niedługo kontrola no i wyniki badań histopatologicznych..ogolnie ma sie super, ma duuuuża posesję, lubi pić ze stawu:) jutrow stawię fotki:) Quote
Aimez_moi Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Oj to dobrze......:) Jeszcze tylko te wyniki....... Quote
anetek100 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 to lecim na szczecin:):):) Lordziczek ze mną i moim Pawlem:) cwaniaczek jak zjadł od nas ciastka to koniec cały czas chciał wiećej i z nami siedzial:) nawet poaportowal troche:) jak widać ma duuużą posesję, gdzie może sobie pobiegać, odpocząć, wyleżeć sie na słonku:) Quote
Lucyja Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Kochany Lordzik !! Minkę ma zdecydowanie weselszą :) Quote
anetek100 Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 on na tych zdjeciach wyszedł bardzo pwoaznie, a narawde stal sie bardziej zwawy:) łapki podaje, głowką szturcha:) biega, no ale ma szwy jeszcze pod bluzeczką więc pewnie pobolewa, albo swędzi...fajny piesek, wesoly, co bede gadac...szczesliwy:) Quote
MARCHEWA Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Anetko,super fotki i super wieści:multi: A fotka Lordzika w oczku wodnym - rewelka:evil_lol: Quote
magenka1 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 hehe jaką ma fajną bluzeczkę nasz Lordzik :) fajnie go widzieć u siebie a nie w schronisku na drewnianych paletach Quote
anetek100 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 wiaterek był, więc nas atakowały żolędzie z drzewa,a Lordzik popatrzył, wpadł w zadumę jak one fjanie lecą hehe my sie chowaliśmy, a ten chętnie sobie je trzymał w pyszczku:) fajniusi:) mam filmik krotki jak beignie wstawie ptoem bo cos mi sie nie chce zaladowac:) Quote
kaj Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Anetko, to on poza czymś podejrzanym w okolicy tyłeczka, miał też inne guzki? Quote
anetek100 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 jeden miał w okolicach zeber, ale juz wyciete Quote
Recommended Posts