Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy...:-( Jutro rano badanie krwi i ustalamy termin operacji. Brzydko to wygląda, ale bądźmy dobrej myśli. Nawet gdybym o tym wiedziała, to i tak bym go wzięła. to najlepszy pies na ziemi. oczywiście, jak się dowiedziałam, to zaraz pobiegłam po mięsko, które gotuję mu w rosołku i kupiłam mu mnóstwo smakołyków na pocieszenie, bo tak było mi go żal. tyle chłopak przeszedł i nadal nie może mieć spokoju:angryy:. Będziemy walczyć. dziękuję za namiary na milanówek, na razie trzymamy się naszych podkowiańskich wetów, ale warto mieć dodatkowy namiar, w razie potrzeby konsultacji. Zadzwonię po wizycie, Anetko i ci opowiem, jakie kroki dalej. Ściskam Was i najedzony Lordzik też :-). Acha, nasz Lord miał w niedzielę profesjonalną sesję zdjęciową z Klarą do magazynu Gaga i będzie w październikowym numerze, hihi :-)))

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby tylko operacja przebiegla pomyślnie i Lord prędko wracal do zdrowia.Wytrzymal tyle w schronie jakos to i teraz musi walczyć by zdrowie bylo na następne lata.

Posted

bylam dzisiaj u Lordziczka:):) mam kilka fotek:) chłopaczek fajnie trafił:) ma sexi bluzeczke na szwy po usunięciu guzka hehe i dumnie w niej sobie chodzi:) nawet po ogrodzien pobiegał z moim pawłem ot cwaniaczek:) żwawy:) łapki nam podawał prosząc o kolejne siasteczko:) czuje sie dobrze, niedługo kontrola no i wyniki badań histopatologicznych..ogolnie ma sie super, ma duuuuża posesję, lubi pić ze stawu:) jutrow stawię fotki:)

Posted

to lecim na szczecin:):):) Lordziczek ze mną i moim Pawlem:) cwaniaczek jak zjadł od nas ciastka to koniec cały czas chciał wiećej i z nami siedzial:) nawet poaportowal troche:) jak widać ma duuużą posesję, gdzie może sobie pobiegać, odpocząć, wyleżeć sie na słonku:)

Posted

on na tych zdjeciach wyszedł bardzo pwoaznie, a narawde stal sie bardziej zwawy:) łapki podaje, głowką szturcha:) biega, no ale ma szwy jeszcze pod bluzeczką więc pewnie pobolewa, albo swędzi...fajny piesek, wesoly, co bede gadac...szczesliwy:)

Posted

wiaterek był, więc nas atakowały żolędzie z drzewa,a Lordzik popatrzył, wpadł w zadumę jak one fjanie lecą hehe my sie chowaliśmy, a ten chętnie sobie je trzymał w pyszczku:) fajniusi:) mam filmik krotki jak beignie wstawie ptoem bo cos mi sie nie chce zaladowac:)