Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A sprawdzałeś wszystkie pazurki czy nie są naderwane? Ten "wilczy pazur" (o ile dobrze pamiętam nazwę) również? Może ma już za długie...

Gdyby coś się działo z łapką nie skakałby nawet na łóżku:roll:

Posted

Dokładnie -Magda ma rację. Sprawdź (o ile Ci się uda) czy ma wszystkie pazurki w całości. Iwan juz dwa razy zaliczył ułamanie pazura :-( . Raz, jak był mały, a drugi tuż przed Wigilią przeskakując próg od balkonu- musiał zahaczyć o zamek od drzwi. Całą noc nie spał, a ja z nim.Trząsł się i nawet na łóżku nie chciał spać. Też podejrzewałam najgorsze i juz miałam naszykowaną ksiażeczkę do weta. W dodatku on w takich wypadkach jest niedotykalski, więc nie miałam, jak sprawdzić. Chwilę potem znalazłam duuuuży kawał pazura na podłodze. Jak mu odpadł od razu ożył ;)

A z drugiej strony może mu się coś wbiło w opuszkę ?

Posted

danani napisał(a):

A z drugiej strony może mu się coś wbiło w opuszkę ?

moze dziecko go uklulo czyms??? :-o w ogole, yorki nie powinne zostac same przy malych dzieci :roll:

Posted

I Feniks już po wizycie u weta.
Może będzie dobrze.Wet obstawia to co sami wybadaliśmy że ma coś ze środkowym palcem w łapce.Dostał jakieś lekarstwo co 2 dni działa i trzeba obserwowac i jak najmniej ruchu.Przy okazji miał małą kosmetykę:pazurki,włoski ze srodka ucha usunięte(sami się baliśmy mu wyrywać) no i mały brzyszek skołtuniony od chodzenia po dworze bez ubranka rozczesany:p .
Oby było to co podejrzewamy my i lekarz lada moment bedzie hasał znowu.

• 3 years later...