aftanazka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Zakładam galerię naszemu słodkiemu Skarbkowi:loveu: zwanemu Frankiem, Papim, Gackiem, Gremlinem itp:diabloti: Franio ma obecnie 8 miesięcy i jest najukochańszym i największym pieszczochem w domu. A oto papitek wielkouchy we własnej osobie;) Quote
aftanazka Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 I jeszcze kilka fotek z wczorajszego spacerku po wsi;) Mama, no co ty... jestem chłopcem, weź to czerwone! Ha, ha spadło, a masz! :eviltong: Quote
Angelka2 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 :loveu: Śliczny franio , pyszczek ma znajomy. Quote
paniMysza Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 jaki sliczny franek!:) moja mała frania pozdrawia i zaprasza do siebie;) Quote
aftanazka Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dziękujemy forumowe cioteczki Frankusiowe za odwiedzinki:) motylek1007 napisał(a):ale ma uchole zarośnięte :) uwielbiam te jego uszyska, a ma sie chłopak czym pochwalic bo ten jego nauszny pióropusz jest niesamowicie gesty. Czekamy cierpliwie aż małemu urosną kłaczorki i będą juz tak ładnie zwisać, jak forumowym motylkom. paniMysza napisał(a):jaki sliczny franek!:) moja mała frania pozdrawia i zaprasza do siebie;) dziekujemy, chetnie odwiedzimy:D Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 franek robi przeurocze minki. napatrzec sie nie można:) Quote
Guest papillonek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ooo witamy kolejnego motylka i jego pańcię ! Zapraszamy do siebie link w podpisie ;) Quote
Recommended Posts