gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 sonek666 napisał(a):Jej no to inaczej jak finansowo nie pomogę niestety :-(:-(:-( Mam nadzieję, że do środy nic się złego nie wydarzy... Ja też....Pan ze stacji obiecał, że zwróci uwagę bardziej niż normalnie A, Nowy ma na imię ......BORDO ;) Quote
sonek666 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 gusia0106 napisał(a):Ja też....Pan ze stacji obiecał, że zwróci uwagę bardziej niż normalnie A, Nowy ma na imię ......BORDO ;) No to trzymam kciuki za Bordo :kciuki::kciuki::kciuki: Chociaż fajnie by było jakby się Kto znalazł, kto by mógł Go przetrzymać przez te dwa dni. Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 mysza 1 napisał(a):No proszę, nawet imię ma i to przyzwoite ;) Wpadło do łba to niech już będzie ;) Aaaa, oprócz pieniędzy potrzebna nam też dla niego karma. Jakby ktoś nie mógł finansowo a miałby karmę do oddania - chętnie przyjmiemy Prosiłam, żeby Pan Stacja sprawdził, czy Bordo nie ma tatuażu Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 sonek666 napisał(a):No to trzymam kciuki za Bordo :kciuki::kciuki::kciuki: Chociaż fajnie by było jakby się Kto znalazł, kto by mógł Go przetrzymać przez te dwa dni. Sonek, bardzo dziękujemy za pożyczkę. Oddamy co do grosza Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Niech Pan Stacja nam na konto coś wrzuci, biedny nie jest skubaniec jeden... Ty jesteś lepsza w negocjacjach to może Ci nie odmówi :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 mysza 1 napisał(a):Niech Pan Stacja nam na konto coś wrzuci, biedny nie jest skubaniec jeden... Ty jesteś lepsza w negocjacjach to może Ci nie odmówi :evil_lol: Zasugeruję, wcale nie będąc delikatną ;) Quote
docha Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mysza 1 napisał(a):Boję się pisać gdzie to jest dokładnie, żeby nie zniknął czy coś... Ludziom wszystko przeszkadza. tyle już mi wystarczy, to fakt transportem nie wspomogę, za daleko.dziewczyny martwię się, że może wpaść pod samochód, nie można wcześniej zorganizować czegoś do przewozu? a może właśnie Pan Stacja ma kogoś kto będzie jechał w Waszą stronę? Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 docha napisał(a):tyle już mi wystarczy, to fakt transportem nie wspomogę, za daleko.dziewczyny martwię się, że może wpaść pod samochód, nie można wcześniej zorganizować czegoś do przewozu? Nie bardzo jest jak, środa to i tak stosunkowo szybko. Pan Stacja mówił, że psina jest tam już prawie 2 tygodnie. Quote
Jo37 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jestem u psiaka. Jeżeli ktoś pojedzie jako osoba towarzysząca to mogę dzisiaj pojechać po psiaka.Niestety nie mam dla niego DT . ój tel. 600 953 938 . Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Jo37 napisał(a):Jestem u psiaka. Jeżeli ktoś pojedzie jako osoba towarzysząca to mogę dzisiaj pojechać po psiaka.Niestety nie mam dla niego DT . ój tel. 600 953 938 . Super, bardzo dziękujemy za chęć pomocy. Zapytam osób, które przychodzą mi do głowy czy mogłyby pojechać. Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Prosimy o deklaracje, na razie mamy deklaracje jednorazowe i pożyczkę od Sonek ale musimy ją oddać :( Quote
docha Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mysza, na początek ode mnie 10 zł, ale myślę,że psina szybko znajdzie dom. Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 docha napisał(a):Mysza, na początek ode mnie 10 zł, ale myślę,że psina szybko znajdzie dom. Wielkie dzięki :loveu: i ja mam taką nadzieję... Quote
jola_li Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dziewczyny, myślę, że tu: http://posokowce.com.pl/ >>>>>> http://posokowce.com.pl/psy-w-potrzebie.html http://forum.posokowce.org/ można by liczyć na pomoc. A ja wymyśliłam coś takiego ;-) - jak nie zbierzecie całej sumy, to ja mogłabym wpłacić 50 zł jako zaliczkę bazarku, który dla Was zrobię za tydzień lub dwa. Potem dopłaciłabym Wam kwotę pomniejszoną o 50 zł (jeśli się tyle na bazarku uzbiera ;-)). Niestety, mam pod opieką mazurskie psy i --- nawet na nie nie starcza mi funduszy :-(... Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jola_li napisał(a):Dziewczyny, myślę, że tu: http://posokowce.com.pl/ >>>>>> http://posokowce.com.pl/psy-w-potrzebie.html http://forum.posokowce.org/ można by liczyć na pomoc. A ja wymyśliłam coś takiego ;-) - jak nie zbierzecie całej sumy, to ja mogłabym wpłacić 50 zł jako zaliczkę bazarku, który dla Was zrobię za tydzień lub dwa. Potem dopłaciłabym Wam kwotę pomniejszoną o 50 zł (jeśli się tyle na bazarku uzbiera ;-)). Niestety, mam pod opieką mazurskie psy i --- nawet na nie nie starcza mi funduszy :-(... Byłam tam ale nie miałam siły się rejestrować. Wieczorem spróbuję. Dzięki Jolu, jak najbardziej taka forma pomocy jest super :loveu: Cięzko teraz z kasą, psów jest masa, ciągle nowe biedy :( Quote
3 x Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mysza 1 napisał(a):Napisałam do Murakami, dzięki... Wysłałam ok 20 pw, na razie nikt nie przyszedł. W ogóle zauważyłam, ze jakoś na naszych wątkch to tylko garstka ludzi, głownie Ci, którzy nas znają. Inni jakos zakładają wątki z prośbą o pomoc i zaraz są tłumy ludzi... tere fere ja myśle dokładnie to samo jak zakładam wątki ostatnio do dobermana Dolara z 5 osób zajrzało, na szczęście juz w swoim domu u kundli wakacyjnych ino dług i wiatr hula :shake: nawet zadeklarowac się nie mogę :( postaram sie jednak coś wpłacic jednorazowo ale szału nie będzie 10 zł :oops: Quote
Ewa Marta Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Deklaruję 100 zł jednorazowo. Nie można zostawić malucha przy tej drodze:-( Z kolejnych rzeczy na bazarek biżuteryjny, córka mojego TZ wybrała sobie bransoletkę, którą Ania - darczyńca - wyceniła na 30 zł, a ja chcę to zwrócić psiakom, więc dokładam od siebie jeszcze 70 i będzie stówa. Czy już wpłacać, czy zbieracie narazie deklaracje? Quote
chita Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 cudowny pies...dorzuce 30zl jednorazowo, tyle narazie moge...i bede podgladac;) Quote
murakami Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Wysłałam też maile do Pogotowia Adopcyjnego Posokowców. Ten pies jest w typie posokowca - to na pewno, ale nie wiem czy bardziej hannowera ta głowa nie przypomina. Ile pieniędzy brakuje? Quote
murakami Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 murakami napisał(a):Wysłałam też maile do Pogotowia Adopcyjnego Posokowców. Ten pies jest w typie posokowca - to na pewno, ale nie wiem czy bardziej hannowera ta głowa nie przypomina. Ile pieniędzy brakuje? ok, znalazłam post rozliczeniowy Quote
snuszak Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jestem i ja to posokowiec! kurcze ostatnio taki ich wysyp, jest już na forum posokowców? Quote
murakami Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 murakami napisał(a):założyłam wątek na forum PB wpisałam dziś Quote
murakami Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 a coś w ogóle wiemy o tym psie? jest kastrowany? łagodny? garnie się do ludzi, czy nieufny? tatuaż? chip? Quote
Recommended Posts