kika22 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='ewab']Ja też sobie zajrzę. Wczoraj Abel był na wycieczce w Tokarni. Niestety nie skradł żadnego serducha.[/QUOTE] Czyżby Abelek podziwiał stare autka ;-) Quote
andzia69 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='wegielkowa']A z kim był w Tokarni?[/QUOTE] z opiekunami ze schroniska;) oraz z Larsem i Mery...Larsowi zrobiłam pakiet 40 ogłoszeń i ani pół e-maila, telefonu o niego nei było...a taki piekny z niego pies...Abelek się podobno nie popisał w Tokarni - cały czas darł paszczękę;) Quote
ewab Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Lars nie był gorszy od Abelka:cool3:. Za to jest nadzieja, że Mery komuś wpadła w oko. Quote
wegielkowa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Krzycz Abelku, krzycz, że chcesz do domu:sadCyber: Quote
Marta1990 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 śliczny psiaczek, szkoda, że jeszcze bez domu :( Quote
erka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Niestety nikt nie chce pokochać Abelka, który w swoim krótkim życiu nie zaznał nic dobrego od ludzi. No oczywiście poza pobytem w schronisku, ale pewnie chciałby mieć własny dom. Quote
kika22 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Abelek czeka na domek ;-) Czy ktos moze pomoc z ogloszeniami. Quote
ewab Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Myślę, że przydałaby się Abelkowi jeszcze jedna sesja zdjęciowa Quote
wegielkowa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ewab napisał(a):Myślę, że przydałaby się Abelkowi jeszcze jedna sesja zdjęciowa Noooooo. Ciocia kasia caluje Abelka w nos ;). Quote
andzia69 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 to kto mógłby porobić ładne zdjęcia i poogłaszać Abelka????...brakuje i to bardzo osób ogłaszających schroniskowe psiaki:(:( Quote
PaSja Hera Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja moglabym pooglaszac,wiec jak beda zdjecia nowe to zabiore sie za robote:)pozdrawiam Kasia Quote
wegielkowa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 PaSja Hera napisał(a):Ja moglabym pooglaszac,wiec jak beda zdjecia nowe to zabiore sie za robote:)pozdrawiam Kasia To ja chętnie pooglądam nowe zdjęcia pimpulka.:) pozdrawiam Kasia Quote
erka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 To nie ma tam kogos z aparatem w schronisku,zeby zrobił jakies fotki? Szkoda psiaka, tyle juz przeszedł, a może cos by się znalazło dla niego. Teraz trochę sie ruszyły adopcje, trzeba sie spieszyć. Quote
backbone Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 erka napisał(a):To nie ma tam kogos z aparatem w schronisku,zeby zrobił jakies fotki? Szkoda psiaka, tyle juz przeszedł, a może cos by się znalazło dla niego. Teraz trochę sie ruszyły adopcje, trzeba sie spieszyć. Tak jest, ale uwierz że na takie rzeczy to niezbyt jest czas. Quote
ewab Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Poproszę TZ żeby podjechał i zrobił zdjęcia. W schronisku jest teraz trochę pracy, a dodatkowo chłopaki jeżdżą karmić i poić psy na Białogonie. Od jutra lub pojutrza prawdopodobnie będą sukcesywnie wyłapywane - najpierw szczeniaki i suki w ciąży. Nie ma nadmiaru czasu, a wolontariuszy jak na lekarstwo choć to wakacje. Quote
backbone Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jest zainteresowanie Abelkiem, i jeśli wszystko dobrze pójdzie to na dniach Abel będzie w swoim domku :0 Quote
ewab Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 backbone napisał(a):Jest zainteresowanie Abelkiem, i jeśli wszystko dobrze pójdzie to na dniach Abel będzie w swoim domku :0 Trzymam kciuki:thumbs: Quote
Recommended Posts