Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale słodko wygląda ta Wasza gromadka :loveu: A Mimi... :D wygląda jakby była z Wami od zawsze...:lol:...

Przeglądałam pisma wystawione na bazarku i tak- na pewno polecę Ci nr4/2009- tytuł artykułu "Zanim kupisz chihuahua- czyli dwie strony o charakterze chi, fajnie napisane. I jeszcze nr4/2010- tutaj jest za to artykuł "Mikropies w szkole"- czyli jakie są główne problemy z naszymi maluchami (min właśnie chi) i jak sobie z nimi radzić (np z brudzeniem w mieszkaniu, szczekliwością...). Te dwa nr-y bym Ci poleciała, no i wkładkę, którą już wpisane że licytujesz. :)
W trzech innych gazetach są jeszcze chihuahua, ale na zasadzie opowiadania znanych właścicieli jak sobie żyją ze swoimi psiakami- np Karolina Nowakowska opowiada o swoich dwóch chi (w dwóch numerach jest o niej jest, w jednym więcej- dwie strony). Drugą celebrytką jest Weronika Książkiewicz która ma Felka- i duuużo o nim opowiada w jednym nrze... Nie wiem czy to też Ciebie interesuje- daj znać ;).
A w ogóle to zapraszam wszystkie Was na bazarek! Każda znajdzie cos ciekawego :Diabloti:...!!! (link w mojej sygnaturze).

Posted

Mimi?:diabloti: Wiki chyba:roflt::roflt:

Już lecę na bazarro;)

A teraz zapalamy znicz za moje psiaki, które już biegają sobie za TM!!!
Pamiętam o Was i zawsze będę miała Was w moim serduszku...

Choco

• I maleńka Żabcia

• Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
    A tutaj mini filmik..:) mam ich kilka, ale nie zdążę dziś już dodać;)

[video=youtube;CymQg4raC-Q]http://www.youtube.com/watch?v=CymQg4raC-Q[/video]

nie no, filmik mnie rozwalił! jak zdjęcie - nikt sie nie rusza!:):):):):):):) polskie kino niezależne;)

Posted

Poczekaj będą jeszcze dwa jak znajdę chwilę... mam nadzieję, że też Ci się spodobają...:D
    A ja właśnie się nieźle spociłam... ale 3 dooooopki wykąpane, pachnące i wyczesane...:loveu:
    szkoda, że o mnie nikt tak nie zadba:evil_lol:

Posted

:oops: :oops: :oops: Przepraszam za tą Mimi... :oops:...

U Tłamsika wyczytałam o operacji oczka- to oczko Carmen? Uściski dla Twojej Mami i Carmen- operacja powinna pomóc...
    I w ogóle przepraszam że tak rzadko ostatnio zagladałam- już się poprawię, bazarki na razie ogarniam- bo jeden tylko, psiaki moje-odpukać- jakieś spokojniejsze... I w ogóle chyba zima idzie bo nie podoba mi się że tak wczesnie jest ciemno...:mad:

edit: A na filmiki ja czekam- :D... Tylko żeby też się tyle działo co na pierwszym :diabloti: Pani Myszko- Chiquita mogłaby za Warhola robić :evil_lol: On też nakręcił film na którym ktoś spał- przez cały, długi film :diabloti:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
    Poczekaj będą jeszcze dwa jak znajdę chwilę... mam nadzieję, że też Ci się spodobają...:D
    A ja właśnie się nieźle spociłam... ale 3 dooooopki wykąpane, pachnące i wyczesane...:loveu:
    szkoda, że o mnie nikt tak nie zadba:evil_lol:

czekamy na filmiki z pięknymi wyczesanymi pachnącymi :) Miłego dnia Pozdrowienia i łapeczka od Nero

Posted

Chiquitko kochana chyba się na mnie nie obraziłaś? :buzi:
    Ja żartowałam...a porównanie do Warhola... no cóż, ja bym się nie obrażała...(namalował min. te cztery portrety Marylin Monroe ;)).
    Miłego dnia :)...

Posted

Deer będzie będzie:cool3:

Arielko:evil_lol:
    Zaglądaj, zaglądaj.... Bo nas zaniedbujesz:diabloti: hihi
    Oczko Carmen niestety.. ale liczyłyśmy się z tym, więc było to w dalszej opcji i nadeszło teraz...:shake:
    Oby było jej teraz już lepiej...

Wstyd się przyznać, ale ja pojęcia nie mam kto to Warhol:oops::D
    To są długie filmiki i muszę je przerobić...:evil_lol:

A poza tym ja się nie obrażam, bo to dziecinne... spokojnie:thumbs:

Monia kurcze, to muszę jeszcze nowy filmik zrobić, bo te dwa co mam to jeszcze u Mami kręcone:roll: ale zrobię z wykąpanymi księżniczkami :loveu:
    Łapeczka słodziutka:loveu: Dla Was 12 łapeczek:evil_lol:

Kasi i Lena witamy cieplutko, miło, że nas odwiedziłaś:multi: wpadniemy do Was jak będziemy w domku;)

Posted

Witamy się po raz pierwszy :)
    Słodkie te Twoje maluchy:loveu:
    Mam wielki szacunek dla osób, które przygarniają takie ledwo żywe bidy. Ja bym się chyba bała...
    Będziemy zaglądać!
    Zapraszam do nas :)

Posted

A&L Witamy serdecznie :)
    Dziękujemy za komplementy ;)
    Ja robię to nie dla siebie tylko dla nich, wtedy się nie myśli co się czuje, tylko po prostu się robi, a później rozum się włącza i ma się w domu 3 dooopeczki:evil_lol:

Cześć Paulinko:loveu: czekam, też zaraz będę obrabiać i wstawiać, bo zaraz mi się oberwie:diabloti:
    Mi dogo chodzi ok:)

Casablanka, już Ci nie powiem leniuszku... Od dziś ŚMIERDZĄCY LENIUSZKU!!!:diabloti: Obraziłaś się???:lol::cool3:

Posted

Uwielbiam patrzeć jak się bawią:loveu: wczoraj leżałyśmy sobie na łóżku i Dee jak szefowa leżała na mnie, a Chiqunia i Wiki tak zadymiały, że śmialiśmy się z TZtem strasznie:lol:

Miłego dzionka życzymy;)