Paulinka10 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmmm... słodziutki buziak:P hihiih :buzi:dla Paulinki;) :multi::multi::multi: dziękuje za buziala;)opłaciło sie:p Quote
Vesper Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ale słodko wygląda ta Wasza gromadka :loveu: A Mimi... :D wygląda jakby była z Wami od zawsze...:lol:... Przeglądałam pisma wystawione na bazarku i tak- na pewno polecę Ci nr4/2009- tytuł artykułu "Zanim kupisz chihuahua- czyli dwie strony o charakterze chi, fajnie napisane. I jeszcze nr4/2010- tutaj jest za to artykuł "Mikropies w szkole"- czyli jakie są główne problemy z naszymi maluchami (min właśnie chi) i jak sobie z nimi radzić (np z brudzeniem w mieszkaniu, szczekliwością...). Te dwa nr-y bym Ci poleciała, no i wkładkę, którą już wpisane że licytujesz. :) W trzech innych gazetach są jeszcze chihuahua, ale na zasadzie opowiadania znanych właścicieli jak sobie żyją ze swoimi psiakami- np Karolina Nowakowska opowiada o swoich dwóch chi (w dwóch numerach jest o niej jest, w jednym więcej- dwie strony). Drugą celebrytką jest Weronika Książkiewicz która ma Felka- i duuużo o nim opowiada w jednym nrze... Nie wiem czy to też Ciebie interesuje- daj znać ;). A w ogóle to zapraszam wszystkie Was na bazarek! Każda znajdzie cos ciekawego :Diabloti:...!!! (link w mojej sygnaturze). Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Mimi?:diabloti: Wiki chyba:roflt::roflt: Już lecę na bazarro;) A teraz zapalamy znicz za moje psiaki, które już biegają sobie za TM!!! Pamiętam o Was i zawsze będę miała Was w moim serduszku... Choco I maleńka Żabcia Quote
paniMysza Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):A tutaj mini filmik..:) mam ich kilka, ale nie zdążę dziś już dodać;) [video=youtube;CymQg4raC-Q]http://www.youtube.com/watch?v=CymQg4raC-Q[/video] nie no, filmik mnie rozwalił! jak zdjęcie - nikt sie nie rusza!:):):):):):):) polskie kino niezależne;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Poczekaj będą jeszcze dwa jak znajdę chwilę... mam nadzieję, że też Ci się spodobają...:D A ja właśnie się nieźle spociłam... ale 3 dooooopki wykąpane, pachnące i wyczesane...:loveu: szkoda, że o mnie nikt tak nie zadba:evil_lol: Quote
Vesper Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 :oops: :oops: :oops: Przepraszam za tą Mimi... :oops:... U Tłamsika wyczytałam o operacji oczka- to oczko Carmen? Uściski dla Twojej Mami i Carmen- operacja powinna pomóc... I w ogóle przepraszam że tak rzadko ostatnio zagladałam- już się poprawię, bazarki na razie ogarniam- bo jeden tylko, psiaki moje-odpukać- jakieś spokojniejsze... I w ogóle chyba zima idzie bo nie podoba mi się że tak wczesnie jest ciemno...:mad: edit: A na filmiki ja czekam- :D... Tylko żeby też się tyle działo co na pierwszym :diabloti: Pani Myszko- Chiquita mogłaby za Warhola robić :evil_lol: On też nakręcił film na którym ktoś spał- przez cały, długi film :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01080.jpg ile mikro piesków, śliczne są:loveu: Quote
monia&nero Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Poczekaj będą jeszcze dwa jak znajdę chwilę... mam nadzieję, że też Ci się spodobają...:D A ja właśnie się nieźle spociłam... ale 3 dooooopki wykąpane, pachnące i wyczesane...:loveu: szkoda, że o mnie nikt tak nie zadba:evil_lol: czekamy na filmiki z pięknymi wyczesanymi pachnącymi :) Miłego dnia Pozdrowienia i łapeczka od Nero Quote
Vesper Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Chiquitko kochana chyba się na mnie nie obraziłaś? :buzi: Ja żartowałam...a porównanie do Warhola... no cóż, ja bym się nie obrażała...(namalował min. te cztery portrety Marylin Monroe ;)). Miłego dnia :)... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Deer będzie będzie:cool3: Arielko:evil_lol: Zaglądaj, zaglądaj.... Bo nas zaniedbujesz:diabloti: hihi Oczko Carmen niestety.. ale liczyłyśmy się z tym, więc było to w dalszej opcji i nadeszło teraz...:shake: Oby było jej teraz już lepiej... Wstyd się przyznać, ale ja pojęcia nie mam kto to Warhol:oops::D To są długie filmiki i muszę je przerobić...:evil_lol: A poza tym ja się nie obrażam, bo to dziecinne... spokojnie:thumbs: Monia kurcze, to muszę jeszcze nowy filmik zrobić, bo te dwa co mam to jeszcze u Mami kręcone:roll: ale zrobię z wykąpanymi księżniczkami :loveu: Łapeczka słodziutka:loveu: Dla Was 12 łapeczek:evil_lol: Kasi i Lena witamy cieplutko, miło, że nas odwiedziłaś:multi: wpadniemy do Was jak będziemy w domku;) Quote
A&L Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Witamy się po raz pierwszy :) Słodkie te Twoje maluchy:loveu: Mam wielki szacunek dla osób, które przygarniają takie ledwo żywe bidy. Ja bym się chyba bała... Będziemy zaglądać! Zapraszam do nas :) Quote
Paulinka10 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Cześć dziewczynki;) Ja już zgrywam następny filmik:razz: Kurde wariuje Wam dziś dogo?co chwile mnie wywala i nie da sie normalnie pisać.... Quote
Casablanca Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ja przepraszam serdecznie Chiquitko, ale wpadam tylko przelotem i nie dam rady przeczytać Waszych 5.stron rozmów :diabloti: tylko nie bij :oops::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 A&L Witamy serdecznie :) Dziękujemy za komplementy ;) Ja robię to nie dla siebie tylko dla nich, wtedy się nie myśli co się czuje, tylko po prostu się robi, a później rozum się włącza i ma się w domu 3 dooopeczki:evil_lol: Cześć Paulinko:loveu: czekam, też zaraz będę obrabiać i wstawiać, bo zaraz mi się oberwie:diabloti: Mi dogo chodzi ok:) Casablanka, już Ci nie powiem leniuszku... Od dziś ŚMIERDZĄCY LENIUSZKU!!!:diabloti: Obraziłaś się???:lol::cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Tadaaammmm:D Ale się dziś upociłam... efekt oceńcie sami;) [video=youtube;eixUL2eb8IA]http://www.youtube.com/watch?v=eixUL2eb8IA[/video] Quote
Kasi i Lena Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Urocze, takie malutkie wszystkie, super razem wyglądają:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No rozbieżność jest duża od 1kg, do 2,7kg:D hehehe Ale zgrana ekipa, uwielbiam jak sobie razem brykają, choć na spacerach ciężko je ogarnąć:D Wiki szybciutko nas polubiła.... a my ją... hm. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Uwielbiam patrzeć jak się bawią:loveu: wczoraj leżałyśmy sobie na łóżku i Dee jak szefowa leżała na mnie, a Chiqunia i Wiki tak zadymiały, że śmialiśmy się z TZtem strasznie:lol: Miłego dzionka życzymy;) Quote
monia&nero Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cudnie się bawią. Wspaniale jest sobie tak patrzeć jak psiaki rozrabiają :) A ktoś jest chyba fanem Rihanny :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ja to uwielbiam :D zabawa, bijatyka, widać w nich szczęście i beztroskę ;) A i owszem, lubię Riri;) ;P Quote
Oscar Patric Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No rozbieżność jest duża od 1kg, do 2,7kg:D hehehe a u Nas to 28/30 kg:) aj bo to wielka radośc mniec taka fajniutką gromadkę:) Quote
Pegaza Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zabawa na 102:D a Dee to widze ciagle nimi rzadzi hihi taki maly szeryf bialy:evil_lol: Quote
Recommended Posts