Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś mała Wiki siśmajtek (tak się od dziś oficjalnie będzie nazywać):evil_lol: była ze mną na ogródku, myślałam, że zdążyłam przed przed porannym siku i fakt zdążyłam... tyle, że mała siuśmajtka zwiała mi z ogródka do domu i zrobiła siku - ale tym razem nie na dywanik tylko na środku salonu na dywan:diabloti: Toż to diabeł wcielony:evil_lol:

No... z lepszych wieści Księżniczka spała sobie z nami w łóżku:cool3:

Wam również miłego dnia:loveu:

Posted

Dzień minął pracowicie ;)

Liluś, no baaaa - wybaczam i zapraszam częściej:D

Pegazko cześć:grins:
Ponoć umiała i była czyściutka:icon_roc: cóż.... może kiedyś tego doświadczymy - tylko pytanie czy dywan przetrwa?:evil_lol:
Dziękujemy za buziole;)

Ale jestem dziś "wypluta".. mam dość, ale do weekendu jeszcze 4 dni:mdleje: hehe

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Oby :D po później do środy mam wolne :D

szczęściara!! ja w sierpniu zmieniłam pracę więc jako "nowy" pracownik narazie o urlopie mogę zapomnieć :( milego wieczoru

Posted

Ja nie biorę urlopu, wtorek to 1 listopad, więc odgórnie jest wolne;) a poniedziałki mam zawsze wolne;) tylko w sobotę pracuje, a później laba do środy:D

no tak 1 listopada zapomniałam! to ja tez mam wolne :multi: :lol: Jak tam słodkie trojaczki? Mizianko dla ślicznotek! Miłego dzionka

Posted

No widzisz :lol:
A u dziewczyn w sumie dobrze;)
Wiki się poczuła pewniej i zębiska wystawia, więc ją odsunęłam ciut, żeby nie przesadzała. Je dość ładnie, siku już pomalutku trafia na matę:multi:
Trochę pracy przed nami, bo jest uparta w tym swoim atakowaniu... Ale trzeba być dobrej myśli;)

Miłego dnia :grins:

Posted

Witam Kochana i Was również Dziewczynki :). Przepraszam że ostatnio nie zaglądałam- na dogo albo robiłam mega-bazar (jeszcze nie skończony bo opisy :roll:) albo rozliczałam poprzedni, albo śledziłam "gorące" wątki bidek- muszę odetchnąć, a najmilej mi sie oddycha u Chiquitki :diabloti: (wiem, wiem, wazelina ze mnie...:D).
Fajnie że mała królewna przyzwyczaja sie do domku- mniej fajnie z tym siusianiem- ja Cię nie chcę martwić, ale jak chi dorosła siusia w domu to trzeba troszke czasu poświęcić- a i tak Ci siknie :evil_lol: Ja do tej pory nie rozwinęłam dywanów :D - już od...4 lat :hmmmm: chyba. Najłatwiej to taką pannicę nauczyć sikać na podkłady higieniczne- które z czasem koniecznie zacznij wkładać do czegos w rodzaju kuwety albo niech leżą w stałym miejscu- ja właśnie dlatego że moje sikają na podkłady, nie mogę rozwinąć dywanów- bo wszystko co leży na ziemi i jest miękkie, "szmatkowate" (:mad:) to wd moich dziewczynek nadaje sie żeby sobie siuśnąć... No jest i taka alternatywa- majtaski dla dziewczynki, w których będzie pomykać w domu... (a w środku- ucięty kawałek podpaski :D- mówie poważnie). Kiedyś czytałam że chi maja małe pęcherze i dlatego np duży czy średni pies wychodzi 3 razy dziennie i jest OK- za to chi powinna wychodzić dwa razy tyle- ale z drugiej strony w praktyce nie mieszkając w domku z ogrodem jest to właściwie nie możliwe... Dlatego nasze maluszki sikają...
Aha, nie obiecuję że dziś (bo później znów sie obrazisz :p) ale mam nowe fajne fotaski Draka i dziewczyn no i synka chrzestnego...
A właściwie to...

Dzień dobry Mamusiu!!! :grin:

Posted

Deer Kochana moja....:loveu:

Arielko, widzę, że rzadko bywasz... nawet nie wiem czy widziałaś mój 1 filmik?:razz: ale miło, że pamiętasz o nas:loveu:
Co do siusiania, to myślę, że będą postępy, już to przerabiałam i już robimy małe kroczki ku lepszemu.. Moje laski siurkają na maty i to najlepsze rozwiązanie;)
Dywan jakoś to zniósł:evil_lol:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Mój kochany, jaki dorosły:multi:

Unikatowy diamenciku dziękujemy :)

Posted

Widziałam właśnie filmik!
:loveu: :loveu: :loveu:...Ja się zakochałam!!!:placz:
Wikusia...:loveu:...ona jest cudna!!! Taka jeszcze troszkę nieśmiała, chyba zapatrzona w Dee, ale to dobrze, bo jeżeli nie miała normalnego domu, Twoje dziewczynki jej pokażą co i jak... Śliczną ma tę strzałkę na główce... I na samym początku- ona się turla! (Ja kiedyś mojego Paka nauczyłam żeby się turlał na komendę- i umie, ale czasami ściemnia że zapomniał :D...)

Widziałam. :angryy::shake: Casablanca i Chiquita bardzo niewybrednie sobie żartowały... (i mina). A w ogóle to nie wiem o co chodzi i nie poruszajmy juz tematu :diabloti:

Posted

To miło, że Ci się podoba:lol:
To mój 1 filmik i sama obrobiłam:roll:
Mała jest nieśmiała, ale otwiera się z dnia na dzień, nawet pokazała zęby:diabloti:
Już musiałam jej nawet odwarknąć na jej niezadowolenie:evil_lol:
Więc spoko, je ładnie, generalnie do przodu;)

Hmmm... tylko czy to były żarty??:hmmmm::hmmmm:czy mroczny sekret?:siara::siara:

Posted

Hehehe :lol: w sumie racja, ona od gapia trochę od dziewczyn;)
No tylko im bardziej widzę to wszystko, tym ciężej myśleć, żeby ją oddać... Miała być wesołym, kontaktowym psiakiem, a to kupka strachu i niepewności co dalej... Miała mieć 3 lata, a ma prawie 5... i nigdy nie miała domu, zawsze hodowle... ehh.. smutno.

no jak nigdy, teraz ma dom:)