monia&nero Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Również przyłączamy się do życzeń :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dziś mała Wiki siśmajtek (tak się od dziś oficjalnie będzie nazywać):evil_lol: była ze mną na ogródku, myślałam, że zdążyłam przed przed porannym siku i fakt zdążyłam... tyle, że mała siuśmajtka zwiała mi z ogródka do domu i zrobiła siku - ale tym razem nie na dywanik tylko na środku salonu na dywan:diabloti: Toż to diabeł wcielony:evil_lol: No... z lepszych wieści Księżniczka spała sobie z nami w łóżku:cool3: Wam również miłego dnia:loveu: Quote
Lili8522 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Sory Ciotka za offa wiem że i wybaczysz :loveu: :bigcool::bigcool:[SIZE="4"]Zapraszam na zakupy!! Kartki świąteczne!! Oryginalne, Kolorowe, Cudne! Musisz je mieć Ty i Twoja rodzina! http://www.dogomania.pl/threads/216679-KARTKI-ŚWIĄTECZNE-odsłona-pierwsza...-Oryginalne-Kolorowe-Cudne!-Do-07.11-godz-20?p=17875330#post17875330:bigcool::bigcool: Quote
Pegaza Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 R a ona siku nie nauczona byla robic na dworze? a wogole to czesc:grins: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dzień minął pracowicie ;) Liluś, no baaaa - wybaczam i zapraszam częściej:D Pegazko cześć:grins: Ponoć umiała i była czyściutka:icon_roc: cóż.... może kiedyś tego doświadczymy - tylko pytanie czy dywan przetrwa?:evil_lol: Dziękujemy za buziole;) Ale jestem dziś "wypluta".. mam dość, ale do weekendu jeszcze 4 dni:mdleje: hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Oby :D po później do środy mam wolne :D Quote
monia&nero Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oby :D po później do środy mam wolne :D szczęściara!! ja w sierpniu zmieniłam pracę więc jako "nowy" pracownik narazie o urlopie mogę zapomnieć :( milego wieczoru Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Ja nie biorę urlopu, wtorek to 1 listopad, więc odgórnie jest wolne;) a poniedziałki mam zawsze wolne;) tylko w sobotę pracuje, a później laba do środy:D Quote
monia&nero Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja nie biorę urlopu, wtorek to 1 listopad, więc odgórnie jest wolne;) a poniedziałki mam zawsze wolne;) tylko w sobotę pracuje, a później laba do środy:D no tak 1 listopada zapomniałam! to ja tez mam wolne :multi: :lol: Jak tam słodkie trojaczki? Mizianko dla ślicznotek! Miłego dzionka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 No widzisz :lol: A u dziewczyn w sumie dobrze;) Wiki się poczuła pewniej i zębiska wystawia, więc ją odsunęłam ciut, żeby nie przesadzała. Je dość ładnie, siku już pomalutku trafia na matę:multi: Trochę pracy przed nami, bo jest uparta w tym swoim atakowaniu... Ale trzeba być dobrej myśli;) Miłego dnia :grins: Quote
taxelina Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Przyszlabym Cie pozdrowic ale najpierw bylam u mnie i widzialam co napisalas :mad::diabloti: Quote
Vesper Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Witam Kochana i Was również Dziewczynki :). Przepraszam że ostatnio nie zaglądałam- na dogo albo robiłam mega-bazar (jeszcze nie skończony bo opisy :roll:) albo rozliczałam poprzedni, albo śledziłam "gorące" wątki bidek- muszę odetchnąć, a najmilej mi sie oddycha u Chiquitki :diabloti: (wiem, wiem, wazelina ze mnie...:D). Fajnie że mała królewna przyzwyczaja sie do domku- mniej fajnie z tym siusianiem- ja Cię nie chcę martwić, ale jak chi dorosła siusia w domu to trzeba troszke czasu poświęcić- a i tak Ci siknie :evil_lol: Ja do tej pory nie rozwinęłam dywanów :D - już od...4 lat :hmmmm: chyba. Najłatwiej to taką pannicę nauczyć sikać na podkłady higieniczne- które z czasem koniecznie zacznij wkładać do czegos w rodzaju kuwety albo niech leżą w stałym miejscu- ja właśnie dlatego że moje sikają na podkłady, nie mogę rozwinąć dywanów- bo wszystko co leży na ziemi i jest miękkie, "szmatkowate" (:mad:) to wd moich dziewczynek nadaje sie żeby sobie siuśnąć... No jest i taka alternatywa- majtaski dla dziewczynki, w których będzie pomykać w domu... (a w środku- ucięty kawałek podpaski :D- mówie poważnie). Kiedyś czytałam że chi maja małe pęcherze i dlatego np duży czy średni pies wychodzi 3 razy dziennie i jest OK- za to chi powinna wychodzić dwa razy tyle- ale z drugiej strony w praktyce nie mieszkając w domku z ogrodem jest to właściwie nie możliwe... Dlatego nasze maluszki sikają... Aha, nie obiecuję że dziś (bo później znów sie obrazisz :p) ale mam nowe fajne fotaski Draka i dziewczyn no i synka chrzestnego... A właściwie to... Dzień dobry Mamusiu!!! :grin: Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 no Ja to w nim zakochana jestem po same uszy:) miłego dzionka mizianki zasyłamy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Deer Kochana moja....:loveu: Arielko, widzę, że rzadko bywasz... nawet nie wiem czy widziałaś mój 1 filmik?:razz: ale miło, że pamiętasz o nas:loveu: Co do siusiania, to myślę, że będą postępy, już to przerabiałam i już robimy małe kroczki ku lepszemu.. Moje laski siurkają na maty i to najlepsze rozwiązanie;) Dywan jakoś to zniósł:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój kochany, jaki dorosły:multi: Unikatowy diamenciku dziękujemy :) Quote
Vesper Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Widziałam właśnie filmik! :loveu: :loveu: :loveu:...Ja się zakochałam!!!:placz: Wikusia...:loveu:...ona jest cudna!!! Taka jeszcze troszkę nieśmiała, chyba zapatrzona w Dee, ale to dobrze, bo jeżeli nie miała normalnego domu, Twoje dziewczynki jej pokażą co i jak... Śliczną ma tę strzałkę na główce... I na samym początku- ona się turla! (Ja kiedyś mojego Paka nauczyłam żeby się turlał na komendę- i umie, ale czasami ściemnia że zapomniał :D...) Widziałam. :angryy::shake: Casablanca i Chiquita bardzo niewybrednie sobie żartowały... (i mina). A w ogóle to nie wiem o co chodzi i nie poruszajmy juz tematu :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 To miło, że Ci się podoba:lol: To mój 1 filmik i sama obrobiłam:roll: Mała jest nieśmiała, ale otwiera się z dnia na dzień, nawet pokazała zęby:diabloti: Już musiałam jej nawet odwarknąć na jej niezadowolenie:evil_lol: Więc spoko, je ładnie, generalnie do przodu;) Hmmm... tylko czy to były żarty??:hmmmm::hmmmm:czy mroczny sekret?:siara::siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Wiki właśnie straciła długie włoski z uszu... ciekawe:siara: Quote
Vesper Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Taaak :diabloti:... Więc Wiki włoski z uszu straciła? Ale dlaczego? A może trenowałaś na niej nową fryzurkę? :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kurcze, powiem wam coś :D same fryzjerki spotykam! Ja we krwi mam fryzjerstwo, ty fryzjerka, moja najlepsza przyjaciólka fryzjerka, lilusia fryzjerka :loveu: :P Quote
paniMysza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe :lol: w sumie racja, ona od gapia trochę od dziewczyn;) No tylko im bardziej widzę to wszystko, tym ciężej myśleć, żeby ją oddać... Miała być wesołym, kontaktowym psiakiem, a to kupka strachu i niepewności co dalej... Miała mieć 3 lata, a ma prawie 5... i nigdy nie miała domu, zawsze hodowle... ehh.. smutno. no jak nigdy, teraz ma dom:) Quote
Recommended Posts