Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Jak każdy... najgorsze, że my tu się smucimy, a jakiś *** teraz gdzieś wyrzuca swojego psiaka na bruk... to się nigdy nie skończy :(

No tak...niestety :(
Wstyd normalnie... Szkoda, że wszystkim się nie da pomóc...

A tak na rozweselenie-zapraszam na fotki do naszych obu galerii ;)

Posted

Casablanka, zaraz tam wpadam :)

Myszko, właśnie myślałam, że strasznie zabiegana jesteś, bo dawno Cię nie było... Moja szafa to 1 bluza i 3 swetry;) ale za to kolekcja smyczek powiększyła się o kolejną dwa dni temu :D

Posted

Cześć dziewczynki;)
ja też lubie obróżki szeleczki i takie tam...stara a gooopia:roll:zawsze ide sobie pooglądać jak jestem w jakimś markecie,na szczęście umiem sie opanować...to ja czekam na te fotki;)

Posted

Balkon?:hmmmm::hmmmm:
No a jak Frania? Mam nadzieję, że dobrze:)

A czas to strasznie leci, bo za tydzień już jadę do Wro:loveu: nie mogę się doczekać:multi:

a bo ocieplaja budynek i nie chcieli mojej masakryczniej posadzki na balkonie przy okazji wyremontowac, teraz juz remontuja, ale jakos tak nieładnie.
a z frania chyba lepiej, odpukać:)

Posted

Pani Myszko- nie wiem jak dziewczyny, ja nic nie wiedziałam o chorobie Frani :sad:- przepraszam, teraz będę do Was regularnie wpadać, bo już wcześniej chciałam zachęcona banerkiem :loveu: ale jakoś się nie złożyło :oops:... Trzymam kciuki :kciuki: za Franię- niech szybko zdrowieje maleńka...

Posted

Paulinko ale Ty jesteś zabiegana;)

Myszko - nie ma nic gorszego niż remonty:roll:
A Frania będzie się czuła już tylko dobrze:) Dzielna dziewczyna :loveu:

Nooo, a teraz zła wiadomość... weekend minął, a mi jakoś tak dziwnie nie udało się zrobić fotek:oops:
Może dziś się uda?:roll:

Posted

Białaski to mama i córka w typie maltańczyka :)

Hehehehheh, tak Dee to kruszynka- na dzień dzisiejszy całe 1,o5kg wagi :evil_lol: ale już nie możemy tyć... Bo kosteczki za małe na dźwiganie tego ciężaru..:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Arielko, tak myślę o tym murzynku i nie wiem gdzie ja mam ten przepis??:hmmmm::hmmmm::hmmmm::evil_lol:
:oops: :oops: :oops: :hmmmm: Cóż...mogłabym zapytać "Ale jaki przepis? :evil_lol: ale nie będę taka wstrętna- po prostu przepis jest u mamy w głowie i musi mi podyktować przez telefon- a ja Ci napiszę na pw. I obiecuję :nono: że będzie to jutro.

A tak w ogóle to wesoło w pracy miałaś :lol: Fajnie miałaś- te białaski to maltańczyki?

Aha, jest prośba o transport białego westikowatego pieska z Wrocławia do Gdańska lub okolic. Przychodzi Ci coś/ktoś do głowy? Jakby co to jest link...
http://www.dogomania.pl/threads/214795-Zako%C5%82tuniony-kulej%C4%85cy-bia%C5%82y-piesek-KOLA-ma-m-c-na-znalezienie-DT!!?p=17661770#post17661770

Posted

Arielko moja:evil_lol::evil_lol: ja mam dobrą pamięć... także będę troszkę marudzić moja Droga:eviltong:

W pracy to ja tak mam w zasadzie zawsze, bo moje dziewczyny ze mną jeżdżą, a z szefową jeździ albo jedna, albo dwie:) także mamy wesoło, tylko, że moje nie biegają swobodnie - mają kojec na zapleczu;)

Co do transportu to nie mam nikogo chyba, ale będę mieć na uwadze.

Posted

Heheh Witamy, witamy:loveu:
Dee miała przesrane(brzydko mówiąc).. ale już dawno o tym zapomniała i jest teraz małym terrorystą:evil_lol:
Teraz tylko obserwujemy guza, który się niedawno ujawnił i czekamy co z niego wyniknie...:mad:

Posted

No to trzymam kciuki! ja w piatek jade zdjac szwy po niuni operacji wyciecia guza razem ze sledziona i maja byc wyniki czy to rak czy nie...

dobrze ze Dee Wam zaufala i jest taka szczesliwa u Was :loveu:

Posted

No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy.
Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:)

Posted

No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy.
Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:)

No wlasnie czytam teraz na 15 stronie sie zaczelo :( Jakie rokowania?

Jak ma tyle milosci i opieki to wiadomo ze pieknieje :loveu: