Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra dziewczyny jedne się ida niegrzecznie bawic:diabloti:..druga idzie grzecznie spac bo jest sama..a trzecia idzie patrzec na TM
a Lili i reszta nie wiem co beda robic;)

Posted

Haha no to tak :Rami idzie się niegrzecznie bawić,Daria idzie na TM a ja nie idę grzecznie spać bo jak męża nie ma to nie trzeba spać ....grzecznie:D
Lili nie wytrzymała z nami a reszta tego nie komentuje:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mogę ... :roflt: mój G powiedział, że jak ktoś to czyta to.. ekhm.. ;) ale ogólnie pomysł z nutellą mu się spodobał, BA! kazał go zaraz zrealizować :roflt:[/QUOTE]

To co tu jeszcze robisz? Hę? :roflt:

[quote name='Chiquita&DeeDee']HAhaahah :D to ja zrobię to po cichu :D

I do Gosi mojej jeszcze chciałam napisać, że Ciocia chrzestna dostanie zdjęcia niebawem :loveu:[/QUOTE]

No i gdzie te zdjąka? :mad:

[quote name='Lili8522']Lili się chwilowo ewakuowała bo murzyni ją przerośli :eviltong:[/QUOTE]

albo wyciągnęła swojego z klatki :roflt:

Posted

No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;)

Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :)

PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem.

Posted

Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe

Posted

[quote name='Gosiapk']No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;)

Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :)

PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem.[/QUOTE]

Tak, myślę, że im się podoba :lol: musiałam dać czarno białe, bo kolory wyszły dziwnie.. :mad:
Słonko to z soboty... bo to są zaległe zdjęcia :siara::siara: dziś nie ładnie u nas...

[quote name='Pegaza']Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe[/QUOTE]

Moje są nauczone, bo noszę je w transporterach, więc na hasło 'idziemy' same się ładują do transporterka byleby o nich nie zapomnieć :D