Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 A wszystko przez świnie...kto by pomyślał:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 NA pewno ja bym nie pomyślała ;) Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 My dziś w ogóle jakoś nie myślimy...co piszemy:D Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dobra dziewczyny jedne się ida niegrzecznie bawic:diabloti:..druga idzie grzecznie spac bo jest sama..a trzecia idzie patrzec na TM a Lili i reszta nie wiem co beda robic;) Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Haha no to tak :Rami idzie się niegrzecznie bawić,Daria idzie na TM a ja nie idę grzecznie spać bo jak męża nie ma to nie trzeba spać ....grzecznie:D Lili nie wytrzymała z nami a reszta tego nie komentuje:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 HAhaahah :D to ja zrobię to po cichu :D I do Gosi mojej jeszcze chciałam napisać, że Ciocia chrzestna dostanie zdjęcia niebawem :loveu: Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dobranoc (cokolwiek będziecie robić) ciotki wariotki :loveu: Quote
Lili8522 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Lili się chwilowo ewakuowała bo murzyni ją przerośli :eviltong: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mogę ... :roflt: mój G powiedział, że jak ktoś to czyta to.. ekhm.. ;) ale ogólnie pomysł z nutellą mu się spodobał, BA! kazał go zaraz zrealizować :roflt:[/QUOTE] To co tu jeszcze robisz? Hę? :roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee']HAhaahah :D to ja zrobię to po cichu :D I do Gosi mojej jeszcze chciałam napisać, że Ciocia chrzestna dostanie zdjęcia niebawem :loveu:[/QUOTE] No i gdzie te zdjąka? :mad: [quote name='Lili8522']Lili się chwilowo ewakuowała bo murzyni ją przerośli :eviltong:[/QUOTE] albo wyciągnęła swojego z klatki :roflt: Quote
Pegaza Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Taa Lili się przyznaj jak to było naprawdę hihih Rami masz się dobrze czy objedzona nutellą czujesz mdłości?:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 To było szaleństwo :evil_lol: A ja za to, że tak pięknie mi humor poprawiłyście przyszłam z niespodzianką :loveu: Wiki Wiki i Dee Quote
Baton Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Troszkę się pośmiałam :evil_lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/ChiqDeeWiXeni/DSC02739_zpsaaee9172.jpg :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Cała 4 :) Ślady Dee na śniegu :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Jak jej nie kochać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 No i powóz - tylko takie mam niestety :eviltong: jak nie ma słoneczka to zdjęcia do &%$^&*^ :p Quote
Gosiapk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;) Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :) PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem. Quote
Pegaza Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Gosiapk']No ja nie wiem, jak Ty możesz jej nie kochać :loveu: Niedobra Mami Rami ;) Chiwóz w pełnej okazałości :) Dziewczynki wyglądają na usatysfakcjonowane nowa karetą :) PS Podeślij mi trochę słońca, tak pięknie u Ciebie za oknem.[/QUOTE] Tak, myślę, że im się podoba :lol: musiałam dać czarno białe, bo kolory wyszły dziwnie.. :mad: Słonko to z soboty... bo to są zaległe zdjęcia :siara::siara: dziś nie ładnie u nas... [quote name='Pegaza']Rami a one w tym wozeczku siedza spokojnie? bo pamietam jak ja za dziecka wozilam ratlerka w wozku dla lalek..to na początku nie podobało sie ale potem juz nawet spala jak lalka hehe[/QUOTE] Moje są nauczone, bo noszę je w transporterach, więc na hasło 'idziemy' same się ładują do transporterka byleby o nich nie zapomnieć :D Quote
Gosiapk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 u mnie wystarczy walizkę otworzyć i już masz wypakowaną psiakami :D Quote
Paulinka10 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jak tu grzeczniutko dzisiaj,chyba nie ta pora... ale wiesz ten piesek za oknem taki biedniutki,czemu do domciu nie wpuścisz he? a chiwózek super,chciałabym zobaczyc na żywo ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Gosiu dokładnie :D Hahahahaha posikam się :roflt::roflt: Paulinko to odbicie Xenci :evil_lol: nie trzymam nikogo za oknem:roflt: Quote
Recommended Posts